Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω internet Connex 2mbps. Θέλω να βάλω 24mbps, αλά στην περιοχή μου απ' όσο ξέρω πιάνει μόνο μέχρι 5mbps...

Έχω δυο απορίες:

1. Γίνεται να μην βάλω 24mbps και να τα πληρώνω τσάμπα αφού θα πιάνω μόνο 5, αλά να βάλω κατευθείαν 5mbps?

2. Έχω ακούσει ότι αν βάλω 24mbps και πιάνω πολύ λιγότερα, μπορεί να καεί το modem. Γίνεται όντος να συμβεί αυτό??

Δημοσ.

1. Δεν γινεται, και εξαλλου ειναι μεχρι 24. Οχι οσο θες εσυ.

Για 3 Mbps διαφορα, δεν αξιζει να κανεις την αναβαθμιση.

2. Oχι βεβαια, που το ακουσες αυτο? :-D

Δημοσ.

+1 σε αυτα που ειπε η μαρία και αν όντως εχεις ρωτήσει στον οτε οτι δεν πιάνεις πάνω απο 5mbit καλύτερα να διαλέξεις ενα χαμηλότερο πακέτο απο 24 για να μην πληρώνεις και για 24 αφου δεν θα τα έχεις :)

Δημοσ.

ΟΚ, σας ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι υπάρχει πακέτο ενδιάμεσο των 2mbps και 24mbps. Για το αν πιάνω 5mbps δεν είμαι εντελώς σίγουρος, οπότε αν τελικά πιάνω παραπάνω θα βάλω κάποιο ενδιάμεσο πακέτο...

Δημοσ.

Έχω internet Connex 2mbps. Θέλω να βάλω 24mbps, αλά στην περιοχή μου απ' όσο ξέρω πιάνει μόνο μέχρι 5mbps...

Έχω δυο απορίες:

1. Γίνεται να μην βάλω 24mbps και να τα πληρώνω τσάμπα αφού θα πιάνω μόνο 5, αλά να βάλω κατευθείαν 5mbps?

2. Έχω ακούσει ότι αν βάλω 24mbps και πιάνω πολύ λιγότερα, μπορεί να καεί το modem. Γίνεται όντος να συμβεί αυτό??

α.δεν υπαρχει ενδιαμεσο.οποτε 2 η 24.δυστυχως δεν εχουν κανα 8αρι

2.ποτε δεν υπαρχει αυτο.

γ.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου τωρα που εχεις 2mbps γιανα δουμε ποσο θα πιανεις περιπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...