Fuel7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Εχω μια απορια-προβλημα!Για κάποιο λόγο το iphone moy δέν μου εμφανίζει το 70% των εφαρμογών που έχω στο τηλεφωνο.Αν'αυτου μου δείχνει ελάχιστές.Ο μόνος τροπος ωστε να βρω τις εφάρμογες,είναι να πάω ψάχνοντας μέσω τις αναζήτησης. Αυτο ειναι προβλημα που εγώ δημιουργησα κατα λάθος,ή εχει σχέση με κάποιο τρίκ του Ios ή Itunes;Εάν κάποιος ξέρει πώς διορθώνεται θα το εκτιμούσα! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καποιος που να ξέρει κάτι για το πρόβλημά μου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μήπως έχεις φτιάξει φακέλους χωρίς να το καταλάβεις; ΥΓ: Το κινητό είναι jailbroken ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα,οχι δεν έχω φτιάξει φακέλους,τα ειχα ολα χύμα βασικα!απλα τα εβαζα κατα σειρα ανανλογα με τις ποιεσ χρησιμοποιουσαπιο συχνα πρωτες,και αυτες που δεν χρησιμοποιουσα συχνα δευτερες και προς το τέλος! Το κινητο δεν ειναι jailbroken, ειναι μαμισιο 4αρι με IOS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μπορει να με βοηθήσει κάποιος;;Εχει κάποια ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Tο iphone δεν ειναι κινητό. Ειναι apple hardware. Ανηκει σε μια ξεχωριστη κατηγορια στο forum. Πιο πιθανο ειναι να σου απαντησουν εκει http://www.insomnia.gr/forum/45-apple-hardware/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα