Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα !γραφω πρωτη φορα ,εχω το ideos απο vodafone εβαλα cosmote με wifi παει μια χαρα με πληρωμενο ιντερνετ ομως δεν μπορω να μπω στο μαρκετ youtube και αλλα μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος -α τι γινεται? ευχαριστω.

Δημοσ.
με πληρωμενο ιντερνετ ομως δεν μπορω να μπω στο μαρκετ youtube και αλλα

Με αυτό τί εννοείς; Γενικά στο internet μπαίνεις; Δηλαδή για παράδειγμα ανοίγεις ιστοσελίδες με οποιοδήποτε πρόγραμμα;

Αν δεν έχεις καθόλου πρόσβαση στο internet με το data plan σου, τότε ίσως να μην έχουν περαστεί τα APN της Cosmote στο κινητό σου.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

μήνυμα WAP στο 1333.

Δυστυχώς το sms με τις ρυθμίσεις που σου στέλνουν από την Cosmote δεν μπορεί να αποθηκευτεί στα smartphones.

Θα πρέπει να τις περάσει ο ίδιος.

Οι ρυθμίσεις υπάρχουν εδώ. Το Ideos προφανώς δεν το έχει μιας και δεν το πουλάνε στην Cosmote, αλλά μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο κινητό με Android (πχ. HTC Desire). Το μενού είναι το ίδιο. ;)

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα με ενα motorola atrix

ενω με wifi μπαινει παντου κανει updates τα παντα

μολις κλεισω το wifi δεν μπαινει πουθενα.

μιλησα με cosmote και μου εστειλαν τις χειροκινητες ρυθμησεις αυτες...

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COSMOTE Internet

MOTOROLA ATRIX

Προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας COSMOTE Internet μέσω του κινητού σας, θα πρέπει να καταχωρηθούν στη συσκευή σας οι απαιτούμενες ρυθμίσεις (αν δεν υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες).

<br style="page-break-before:auto; mso-break-type:section-break" clear="all"> Για να ορίσετε ένα νέο APN (Σημείο Πρόσβασης), πιέστε HOME à MENU και αγγίξτε το Settings à Wireless Controls.

• Μετακινήστε την οθόνη προς τα κάτω και αγγίξτε το Mobile Networks και στη συνέχεια, το Access Point Names.
  • Πιέστε MENU, αγγίξτε το NEW APN και ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο της συσκευής.
  • Στην οθόνη "Edit Access Point", αγγίξτε κάθε μία από τις παρακάτω παραμέτρους για να ορίσετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ για να αποθηκευτούν:

Ø Name: Πληκτρολογείτε COSMOTE Internet

Ø APN: Πληκτρολογείτε internet

Ø Proxy: το αφήνετε κενό

Ø Port: το αφήνετε κενό

Ø Username: το αφήνετε κενό

Ø Password: το αφήνετε κενό

Ø Server: το αφήνετε κενό

Ø MMSC: το αφήνετε κενό

Ø MMSC το αφήνετε κενό

Ø MMS Port: το αφήνετε κενό

Ø MCC:202(προκαθορισμένη τιμή)

Ø NMC:01(προκαθορισμένη τιμή)

Ø APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή

• Για να αποθηκευτούν τα παραπάνω πιέστε ΜΕΝU και αγγίξτε το SAVE.

<br style="page-break-before:always;mso-break-type:section-break" clear="all">

Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας COSMOTE Internet. Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, απαραίτητο είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας.

και παλι ομως ενω τα κανω ολα αυτα...δεν μπαινει?

καποιος να με βοηθησει???

Δυστυχώς το sms με τις ρυθμίσεις που σου στέλνουν από την Cosmote δεν μπορεί να αποθηκευτεί στα smartphones.

Θα πρέπει να τις περάσει ο ίδιος.

Οι ρυθμίσεις υπάρχουν εδώ. Το Ideos προφανώς δεν το έχει μιας και δεν το πουλάνε στην Cosmote, αλλά μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο κινητό με Android (πχ. HTC Desire). Το μενού είναι το ίδιο. ;)

δυστυχως ομως στο site tis cosmote εχει ρυθμησεις μονο για mms και οχι gia internet...

δες τις ρυθμισεις που μου εστειλαν πιο κατω...αλλα για καποιον λογο δεν μπορει να λειτουργισει στο δικο μου motorola atrix...τι λαθος κανω?

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις του κινητού μου:

>name: Cosmote GR
APN: Internet
Proxy: none
Port: none
Username: not set
Password: not set
Server: non set
MMSC: not set
MMS proxy: not set
MMS port: not set
MCC: 202
MNC: 01
Authentication type: not set
APN type: default,supl
APN protocol: IPv4
Bearer: unspecified

>name: Cosmote GR MMS
APN: Mms
Proxy: none
Port: none
Username: not set
Password: not set
Server: non set
MMSC: 195.167.65.220:8002
MMS proxy: 10.10.10.20
MMS port: 8080
MCC: 202
MNC: 01
Authentication type: not set
APN type: mms
APN protocol: IPv4
Bearer: unspecified

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...