Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 800 η Galaxy S2 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο android galaxy nexus μπορείς να δεις' date=' και απο wp7 lumia 900 ή htc titan. Αυτά είναι τα κορυφαία για εμένα. Στα wp7 αυτό που διαφέρει είναι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και κάμερα κτλ, στο android αλλάζει και το software. Δηλαδή το sgs2 έχει touchwiz, το nexus έχει stock android, παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις κτλ.[/quote']. Α δεν το είχα υπόψη μου το nexus αν και το είχα ακούσει. Είναι φανταστικό πραγματικά. Και σε καλή τιμή. Ποια η διάφορα σε stock android και στο άλλο που προαναφέρθηκε;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

. Α δεν το είχα υπόψη μου το nexus αν και το είχα ακούσει. Είναι φανταστικό πραγματικά. Και σε καλή τιμή. Ποια η διάφορα σε stock android και στο άλλο που προαναφέρθηκε;

Sent from my iPhone using Insomnia

το layout η αλλιώς με άλλα λόγια η εμφάνιση.

δες το layout της sony ericsson Link,το stock Link,της htc Link

επίσης,η κάθε εταιρία στο λογισμικό της βάζει δικές της εφαρμογές.πχ η Sony έχει το timescape.

Δημοσ.

Της HTC είναι ποιό ωραίο. Αυτά δεν τροποποιούνται? Οχι οτί πρόκειται να καθορίσει αυτό ποιο κινιτό θα πάρω απλά ενημερωτικά.

Δημοσ.

Τροποποιούνται ως ένα βαθμό απο τον χρήστη του smartphone,όσο θέλει η εκάστοτε εταιρία αλλά επίσης πολλές φορές βλέπουμε χρήστες να τα τροποποιούν σε μεγαλύτερο βαθμό.Επίσης πολλές φορές βλέπουμε κλώνους,δηλαδή χρήστες να προσπαθούν να μιμηθούν το layout κάποια εταιρίας.Τέτοιες εφαρμογές υπάρχουν πολλές στο market.Επίσης αν σου αρέσει δες και κάτι πιο iphone-ish Link

Πλέον το android είναι σαν τα Windows στο θέμα τροποποίησης.Μπορείς να αλλάξεις και το παραμικρό,αν κάτσεις αρκετή ώρα.

Δημοσ.

Νομίζω τελικά κατέληξα. Samsung Galaxy Nexus. Είναι ανάμεσα σε όλα όσα αναφέρατε το καλύτερο και το πληρέστερο. Και σε καλή τιμη. Με το GPS πως τα πάει και με προγράμματα για GPS?

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Έχω και τις δύο συσκευές. Αν εξαιρέσουμε το θέμα "λειτουργικό" στο θέμα hardware:

gs2: μεγάλη οθόνη, (πολύ) πιο ελαφρύ, τραβάει 1080 βίντεο, πιο δυνατό ηχείο, in ear ακουστικά που μόνο αυτά μπορώ, μπροστινή κάμερα (που δεν χρησιμοποιώ ποτέ)

nokia lumia: για τα δικά μου γούστα πολύ όμορφο, πολύ καλή οθόνη

αυτά τα ψιλά γιατί όλο το ζουμί είναι στο os.

Δημοσ.
Έχω και τις δύο συσκευές. Αν εξαιρέσουμε το θέμα "λειτουργικό" στο θέμα hardware:

gs2: μεγάλη οθόνη' date=' (πολύ) πιο ελαφρύ, τραβάει 1080 βίντεο, πιο δυνατό ηχείο, in ear ακουστικά που μόνο αυτά μπορώ, μπροστινή κάμερα (που δεν χρησιμοποιώ ποτέ)

nokia lumia: για τα δικά μου γούστα πολύ όμορφο, πολύ καλή οθόνη

αυτά τα ψιλά γιατί όλο το ζουμί είναι στο os.[/quote']

Εσι που έχεις και τα 2 ποιο προτιμας; Αν έπρεπε να κρατήσεις μονο ένα ποιο θα κραταγες; Έχεις βαλει ics στο sgs2;

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εσι που έχεις και τα 2 ποιο προτιμας; Αν έπρεπε να κρατήσεις μονο ένα ποιο θα κραταγες; Έχεις βαλει ics στο sgs2;

Έχω βάλει ics (διάφορες rom) αλλά τις έβγαλα γιατί όλες είχαν κουσουράκια.

Εγώ στην παρούσα φάση και λόγο δουλειάς πιο πολύ, αυτή τη στιγμή θα κρατούσα το gs2. Μου έχει χρειαστεί πολλές φορές το "ανοιχτό" του android (πχ ftp κτλ). Επίσης πλέον δεν μπορώ χωρίς 1080 βίντεο. Ακούγεται κάπως αλλά από την ώρα που μπορώ να τραβήξω τόσο ποιοτικό βίντεο σε μία συσκευή που έχω πάντα πάνω μου το θέλω σαν feature.

Δημοσ.

Έχω βάλει ics (διάφορες rom) αλλά τις έβγαλα γιατί όλες είχαν κουσουράκια.

Εγώ στην παρούσα φάση και λόγο δουλειάς πιο πολύ' date=' αυτή τη στιγμή θα κρατούσα το gs2. Μου έχει χρειαστεί πολλές φορές το "ανοιχτό" του android (πχ ftp κτλ). Επίσης πλέον δεν μπορώ χωρίς 1080 βίντεο. Ακούγεται κάπως αλλά από την ώρα που μπορώ να τραβήξω τόσο ποιοτικό βίντεο σε μία συσκευή που έχω πάντα πάνω μου το θέλω σαν feature.[/quote']

Ειμουν σχεδόν σίγουρος τι θα απαντουσες. Έχεις δίκιο και για το ics. Μέσα σε ένα μηνα θα έχει βγει η επίσημη πιστεύω. Προσωπικά εχω ηδη αγοράσει και το nova launcher. Φυσικά υπάρχουν πολλοί που θα εδιναν την αντίθετη απάντηση, αλλα το 70-80% πιστεύω το sgs2 θα κραταγε. Δεν μπορω να το αποδείξω αν και ειμαι σίγουρος. Καλα τα νεα win7, αλλα ακόμα δεν έχουν φτάσει στο επιπεδο του android για τη μεγάλη πλειοψηφία.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος μέσα στο Μάρτιο βγαίνει, αν όχι αρχές του μήνα...

Δημοσ.
αν δεν κάνω λάθος μέσα στο Μάρτιο βγαίνει' date=' αν όχι αρχές του μήνα...[/quote']

Έτσι είχε πει η samsung, αλλα αυτά αλλάζουν. Περισσότερο δινω βάση στις τελευταίες beta που διαρεουν απο τη samsung. Σχεδόν ειναι εντελώς πλήρες πλεον. Περισσότερο αφήνουν να δοκιμαστεί λίγο να δουν αν υπάρχει κανένα bug που δεν ειδαν και στη συνέχεια θα δωθει επίσημα.

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω τελικά κατέληξα. Samsung Galaxy Nexus. Είναι ανάμεσα σε όλα όσα αναφέρατε το καλύτερο και το πληρέστερο. Και σε καλή τιμη. Με το GPS πως τα πάει και με προγράμματα για GPS?

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις.

Mε το Sygic μου λοκαρει αμεσα και δεν αποσυνδεεται καθολου. Απαντηση και στις δυο ερωτησεις :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα συνεχίσω στο παλιό μου.

Είχα καταλήξει στην αγορα του Galaxy Nexus καθως μου φανηκε το ιδανικό.

Τώρα προέκυψε μια αλλη ερώτηση. Ποιά η διαφορά του Galaxy Nexus με το Galaxy Nexus I9250M? Με το Galaxy Nexus LTE καταλαβαίνω αλλα με το I9250M όχι. Για παράδειγμα εδώ δεν μπορώ να βρώ κάποια διαφορά εκτός από την ημερομηνία έκδοσης και την απουσία nfc.

Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν θέλ να προχωρήσω σε μία λάθος αγορά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...