alexhs gk Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρετα. Σκοπεύω να πάρω ένα από τα δυο μέσα στους επόμενους μήνες. Άλλο smartphone δεν είχα είναι η αλήθεια τώρα έχω ακόμα ένα Arena το οποίο μου έχει βγάλει την πίστη αφού η οθόνη δουλεύει οπότε θέλει. Αφού είδα το review του insomnia και πολλά ακόμα reviews για το Lumia μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Από την άλλη το Samsung μου αρεσε από πάντα. Η χρήση του κινητού θα είναι κατα κύριο λόγο Ίντερνετ παιχνίδια αλλά και πλοήγηση. Το Nokia είναι πολύ καλό σε αυτά . Εσείς τώρα που μου προτείνετε να κινηθώ...; Και άμα νομίζετε πως κάτι αλλο από αυτά τα δυο αξίζει περισσότερο πείτε μου. Λόγω του ότι την πάτησα αρκτες φορές με Lg φοβάμαι να κινηθώ προς τα εκεί. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοηθεια που ελπίζω να βρω. Folders/UIKit.framework/ProgressGear7_White.png
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρετα. Σκοπεύω να πάρω ένα από τα δυο μέσα στους επόμενους μήνες. Απρίλιο-Μάιο θα αρχίζουν να κυκλοφορούν οι καινούριες συσκευές των κατασκευαστών, στη θέση σου θα αποφάσιζα λίγο πριν την αγορά για να συμπεριλάβω κάποιες από τις καινούριες εφόσον υπάρχει οικονομική δυνατότητα...
PARASwrite Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 θα σου ελεγα nokia. καλο το s2 αλλα φτανει πια με το s2
DJ_Duker Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Και τα δύο είναι πολύ ωραία αλλά άλλης κατηγορίας. Για αρχή θα ήταν καλύτερα να καταλήξεις πρώτα ανάμεσα σε Android και windows phone, και μετά να βρεις μοντέλο. Ρίξε και μια ματιά στα μοντέλα που ανακοινώθηκαν αυτές τις ημέρες μπας και σου αρέσει κάτι από εκεί.
alexhs gk Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις. Θα περιμένω άμα είναι λίγο ακόμα. Δεν έχω θέμα επιλογής ανάμεσα σε Windows phone και android. Και τα δυο μου αρέσουν εξίσου. Sent from my iPhone using Insomnia
Meraklis56 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 θα σου ελεγα nokia. καλο το s2 αλλα φτανει πια με το s2 βαρέθηκες να το βλέπεις,και είπες να προτείνεις κάτι για αλλαγή,ε; Αλέξη,όταν μια από τις επιλογές σου είναι η ναυαρχίδα του android και το πιο δυνατό κινητό(μέχρι να βγει η νέα φουρνιά) και έχεις από πίσω σου ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας να το στηρίζουν,εγώ θα πήγαινα δαγκωτό στο SII.(ένας λόγος είναι το android) Καταλαβαίνεις από θέμα υποστήριξης/επιδόσεων θα σαι ικανοποιημένος 99%.Υπάρχουν όμως 2 παράγοντες που εγώ στη θέση σου θα τους σκεφτόμουν.Αν υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια προς τα 2 λειτουργικά(είπες οτι και τα 2 σου αρέσουν),αν πρέπει να αγοράσεις τώρα ένα απο τα 2 κινητά.Δεδομένου ότι και για τα 2 κινητά,σύντομα θα αντικατασταθούν.
Solar_Fields Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 θα σου ελεγα nokia. καλο το s2 αλλα φτανει πια με το s2 Ωραιο επιχειρημα. Επισης παιδια, καλα τα ΙΧ αλλα φτανει με τα ΙΧ. Προτεινω γαιδουρι για τις μετακινησεις.
nikoskon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Και τα δύο τηλέφωνα είναι κορυφαία στην κατηγορία τους. Ουσιαστικά τίθεται θέμα πλατφόρμας. Μου αρέσουν τα WP7 τηλέφωνα, αλλά ακόμα είναι νωρίς πιστεύω. Πρέπει να μεγαλώσει το market, να αυξηθεί λιγάκι το multitasking σε περισσότερες από 5 εφαρμογές κλπ... Γνωστά θέματα όπως η χρήση του Bluetooth δεν τα αναφέρω γιατί πιστεύω δεν πρόκειται να αλλάξουν. Θέμα πλατφόρμας λοιπόν. Καλές αγορές.
alexhs gk Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Και τα δύο είναι πολύ ωραία αλλά άλλης κατηγορίας. Για αρχή θα ήταν καλύτερα να καταλήξεις πρώτα ανάμεσα σε Android και windows phone, και μετά να βρεις μοντέλο. Ρίξε και μια ματιά στα μοντέλα που ανακοινώθηκαν αυτές τις ημέρες μπας και σου αρέσει κάτι από εκεί. Σου είναι εύκολο αν μου δώσεις κάποιο λινκ? βαρέθηκες να το βλέπεις,και είπες να προτείνεις κάτι για αλλαγή,ε;Αλέξη,όταν μια από τις επιλογές σου είναι η ναυαρχίδα του android και το πιο δυνατό κινητό(μέχρι να βγει η νέα φουρνιά) και έχεις από πίσω σου ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας να το στηρίζουν,εγώ θα πήγαινα δαγκωτό στο SII.(ένας λόγος είναι το android)Καταλαβαίνεις από θέμα υποστήριξης/επιδόσεων θα σαι ικανοποιημένος 99%.Υπάρχουν όμως 2 παράγοντες που εγώ στη θέση σου θα τους σκεφτόμουν.Αν υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια προς τα 2 λειτουργικά(είπες οτι και τα 2 σου αρέσουν),αν πρέπει να αγοράσεις τώρα ένα απο τα 2 κινητά.Δεδομένου ότι και για τα 2 κινητά,σύντομα θα αντικατασταθούν. Merakli αυτό που αναφέρεις είναι και ένας από τους λόγους (μπορεί και ο μανδικός) που διστάζω να προχωεήσω στο Samsung. Δηλαδή επειδή πλέον σκοπεύουν να το αντικαταστήσουν μήπως σταματήσουν και την υποστηριξή του (αναβάθμιση λειτουργικού). Ενώ απο την άλλη το Nokia είναι ένα καινούργιο τηλέφωνο και θα το υποστρίζουν χωρίς τον φόβο της άμεσης αντικατάστασης του από κάποιο άλλο. Οπότε αφού ο καιρός με παίρνει λίγο ακόμα μέχρι την αγορά κινιτού θα περιμένω με την ανακοίνωση νέων μοντέλων. Γενικά έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εκτός από τα δυο? Για παράδειγμα Motorola, Lg, Sony Ericson. Και τα δύο τηλέφωνα είναι κορυφαία στην κατηγορία τους. Ουσιαστικά τίθεται θέμα πλατφόρμας. Μου αρέσουν τα WP7 τηλέφωνα, αλλά ακόμα είναι νωρίς πιστεύω. Πρέπει να μεγαλώσει το market, να αυξηθεί λιγάκι το multitasking σε περισσότερες από 5 εφαρμογές κλπ... Γνωστά θέματα όπως η χρήση του Bluetooth δεν τα αναφέρω γιατί πιστεύω δεν πρόκειται να αλλάξουν. Θέμα πλατφόρμας λοιπόν. Καλές αγορές. Είναι θέμα που θα με απασχολήσει το multitasking? Ρωτάω επειδή όπως προείπa πρόκειται να είναι το πρώτο μου smartphone.
oldnew Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Όντως το θεμα σου ειναι πρώτα επιλογή λειτουργικού, και μετα συσκευής. Οπότε κοιτα και αυτό http://www.insomnia.gr/topic/438416-android-vs-windows-mobile/ Κοιτα τι συν και πλην έχουν οι 2 πλατφόρμες, και τι ειναι σημαντικότερο για σενα. Τα win7 κινητα, έχουν ένα ποιο "επαγγελματικο" στυλ. Ότι δουλεύει, δουλεύει άψογα, smooth. Έχουν όμως και ελλείψεις. Επίσης λιγότερες εφαρμογές και παιχνίδια. Αντίθετα το android, το κανεις ότι θελεις. Αλλάζεις εντελώς το περιβάλλον εργασίας, ένα σωρο εκδόσεις λειτουργικού με κάθε μια λίγο διαφορετική, ξεκλειδωτα τα παντα ητε για να μεταφέρεις με blooetooth πχ ή για να βαλεις σπασμένες εφαρμογές ή μουσική. Στην κυριολεξία ότι γουσταρεις. Έχει όμως και τα ψιλο προβλήματά του ή όχι τόσο smooth οσο win7 - ios. Αν και με το νεο λειτουργικό (ics) τα πραγματα έχουν βελτιωθεί λίγο, και θα βελτιωθούν πολυ περισσότερο στο μέλλον. Γενικά το android ειναι περισσότερο γι αυτον που θέλει να πειράζει τα παντα, ενώ τα win7 , και να θες δε μπορεις να πειράξεις και τίποτα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
flik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Γενικά έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εκτός από τα δυο? Για παράδειγμα Motorola, Lg, Sony Ericson. Απο android galaxy nexus μπορείς να δεις, και απο wp7 lumia 900 ή htc titan. Αυτά είναι τα κορυφαία για εμένα. Στα wp7 αυτό που διαφέρει είναι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και κάμερα κτλ, στο android αλλάζει και το software. Δηλαδή το sgs2 έχει touchwiz, το nexus έχει stock android, παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις κτλ. Είναι θέμα που θα με απασχολήσει το multitasking? Ρωτάω επειδή όπως προείπa πρόκειται να είναι το πρώτο μου smartphone. Όχι δε θα σε απασχολήσει. Δηλαδή εγώ ένα app να χρειαστεί να αφήσω για να πάω προσωρινά κάπου αλλού. Να έχεις 5+ apps ανοιχτά και να πηγαινοέρχεσαι απο το ένα στο άλλο για ποιο λόγο; Και τα push updates, όπως τα emails, facebook updates, αν βάλεις live tiles για καιρό κτλ, δεν μετρώνται ως ανοιχτά apps. Άρα εγώ ούτε καν 3 έχω χρειαστεί να ανοίξω, και γενικά δεν έχω δει κανέναν να παραπονιέται για αυτό. Απλά μπορεί καθώς έχεις ανοιχτό το app του facebook, να θες να δεις κάτι άλλο, ή να ανοίξεις τον ie9 να βρεις ένα κείμενο για copy paste και να το βάλεις. Δεν τα αφήνεις ανοιχτά γιατί χρειάζεται να τρέχουν. Μόνο οταν θες να ξαναγυρίσεις εκεί που ήσουν.
nikoskon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σου είναι εύκολο αν μου δώσεις κάποιο λινκ? Merakli αυτό που αναφέρεις είναι και ένας από τους λόγους (μπορεί και ο μανδικός) που διστάζω να προχωεήσω στο Samsung. Δηλαδή επειδή πλέον σκοπεύουν να το αντικαταστήσουν μήπως σταματήσουν και την υποστηριξή του (αναβάθμιση λειτουργικού). Ενώ απο την άλλη το Nokia είναι ένα καινούργιο τηλέφωνο και θα το υποστρίζουν χωρίς τον φόβο της άμεσης αντικατάστασης του από κάποιο άλλο. Οπότε αφού ο καιρός με παίρνει λίγο ακόμα μέχρι την αγορά κινιτού θα περιμένω με την ανακοίνωση νέων μοντέλων. Γενικά έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εκτός από τα δυο? Για παράδειγμα Motorola, Lg, Sony Ericson. Είναι θέμα που θα με απασχολήσει το multitasking? Ρωτάω επειδή όπως προείπa πρόκειται να είναι το πρώτο μου smartphone. Θα πρότεινα το Galaxy Nexus από Android. Είναι το πλέον πρόσφατο Google branded smartphone. Από άποψη αναβαθμίσεων είσαι καλυμμένος μιας και είναι Google branded. Έρχεται με την τελευταία έκδοση του Android. Το μοναδικό μειονέκτημά της είναι πως έχει 16GB μνήμης η οποία δεν είναι επεκτάσιμη με κάρτα μνήμης. Τα 5ΜP της κάμερας δεν το θεωρώ μειονέκτημα γιατί ο σκοπός δεν είναι να τυπώνουμε σε plotter. Από Windows Phone τώρα, μου αρέσει το Lumia 800 και μαζί με το HTC Titan είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από WP7. Και εδώ δεν είναι επεκτάσιμη η μνήμη. To σημαντικότερο όμως μειονέκτημα είναι απουσία 2ης κάμερα για thridparty βιντεοκλησεις(Skype etc.) Αν δεν έχεις θέμα με τα λειτουργικά λοιπόν, τότε το Galaxy Nexus θα είναι πλέον απολαυστικό λόγω μεγαλύτερης οθόνης και σε διαγώνιο αλλά κυρίως σε ανάλυση(1280x720). Ρίξε μια ματιά... http://www.gsmarena....0&idPhone2=4219
flik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δες και τα reviews που υπάρχουν στο site. Έχει και για lumia και για titan και για nexus. Το lumia 900 είναι το ίδιο με το 800, με δεύτερη κάμερα, και μεγαλύτερη οθόνη.
nikoskon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δες και τα reviews που υπάρχουν στο site. Έχει και για lumia και για titan και για nexus. Το lumia 900 είναι το ίδιο με το 800, με δεύτερη κάμερα, και μεγαλύτερη οθόνη. Το Lumia 900 δεν το ανέφερα γιατί βλέπω έχει τον 8055 και όχι τον 8255 Snapdragon και δεν ξέρω τί παίζει με την συγκεκριμένη cpu. Ωστόσο είναι πιο πλήρες αλλά δεν το έχω δει να έρχεται Ελλάδα.
flik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το Lumia 900 δεν το ανέφερα γιατί βλέπω έχει τον 8055 και όχι τον 8255 Snapdragon και δεν ξέρω τί παίζει με την συγκεκριμένη cpu. Ωστόσο είναι πιο πλήρες αλλά δεν το έχω δει να έρχεται Ελλάδα. Είναι όμως APQ αντί για MSM άρα μπορεί να πηγαίνουν αλλιώς οι ονομασίες και οι αριθμοί. Όπως και να έχει, δεν έχει διαφορά. Απλά όλα τα καινούρια έχουν διαφορά απο τα 1ης γενιάς, γιατί αυτά έχουν 1.4-1.5GHz, ενώ τα 1st gen ήταν στο 1GHz. Οι υπόλοιπες διαφορές στη ταχύτητα είναι ανεπαίσθητες. Τώρα το τι παίζει με τη κυκλοφορία στην Ελλάδα δε ξέρω, έχω μπερδευτεί λίγο η αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα