Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσιβιλικας >> Ψαλτης !

Δεν το ειπα για να συγκρινουμε

Απλα υπαρχουν καποιοι ηθοποιοι που αδικησαν τις υπολοιπες δουλειες τους συμμετεχοντας σε σκουπιδια (και αν θες συγκριση, ναι, ο Τσιβιλικας δεν επιασε τον πατο που επιασε ο Ψαλτης ο οποιος συνεχιζει την κατηφορα ακομα και τωρα στα γεραματα)

Ρίζος, Βουτσάς, Φωτόπουλος, Μουστάκας, Κωνσταντίνου, όλοι πέρασαν από εκεί, υποθέτω ότι κάπως έπρεπε να ζήσουν και δεν τους κακίζω.

Για τους συγκεκριμενους που αναφερεις υπαρχει ενα ελαφρυντικο (οτι αφησαν πισω καλες ταινιες σε αντιθεση με πχ τον Τσιβιλικα που δεν προλαβε καλυτερες στιγμες στα ντουζενια του) αλλα ταυτοχρονα και επιβαρυντικο (οτι οντως, ο Τσιβιλικας ηταν της εποχης της μεγαλης σαπιλας και δεν μπορεις να τον κατηγορησεις για τις επιλογες του δεδομενου οτι κατι επρεπε να κανει ενω δεν ειχε ηδη φτασμενο ονομα)

Δημοσ.

Πραγματι οι επιλογες του Τσιβιλικα τον κρατησαν μακρυα από τα φώτα τις δημοσιότητας αν και ήταν πολλά επίπεδα πανω απο ηθοποιους που πρόβαλαν τα ΜΜΕ.. Θεατρικά η επιμονη του στην αγγλική κωμωδία καταστάσεων με ειχε κουρασει καπως, όσο μπορουσα να παρακολουθω τη δουλειά του αλλά και πάλι ολες οι δουλειες του που μπορεσα να δω ηταν εξαιρετικού επιπέδου.

Μργάλος ηθοποιός και μεγάλος Αρειανος που βοήθησε αρκετα το σύλλογο σε πολύ δυσκολα χρόνια. Στο σουλούπι του μου θύμηζε πάντα τον μεγαλλύτερο για μένα Έλληνα ηθοποιο τον Ντινο Ηλιόπουλο.

Δημοσ.

Εγω ρε γαμώτο δεν πρόλαβα να τον δώ. Μαλακία όλη την ώρα λέω να πάω να δώ κάποιου που μου κάνουν για λίγο πρίν το θάνατο αλλα που να περιμένεις για έναν 70χρονο.

Κρίμα, εγω απο την τελεόραση τον έχω δεί σε κάποια θεατρικά και μου έχει φανεί πολυ συμπαθής. Κρίμα να φεύγουν τόσο μικροί...

Δημοσ.

Killik στο επόμενο μήνυμα με υποψία τρολλαρισματος, έχεις φαει μπαν.

...εγώ πάλι άμα σου δώσω ένα φιλάκι για αυτό το ποστ, τί κερδίζω...;

[οφτόπικ]...ξεχωριστή παρουσία ο Τσιβιλίκας στα καλλιτεχνικά, ή μάλλον, στα κινηματογραφοθεατρικά. Μια ήρεμη, όχι δύναμη, αλλά απόλαυση θα τον έλεγα, από άποψη ερμηνείας/παρουσίας. Ένας χαρακτήρας που άφησε συγκεκριμένη υπογραφή (καθώς οι χαρακτήρες των ηθοποιών φαίνονται ακόμη και μέσα από τις ερμηνείες τους, τις επιλογές τους κ.ο.κ.). Όχι "πρώτη-πρωταγωνιστική μούρη", αλλά από τους "δεύτερους" που ξεχώριζαν. Προσωπικά κι ενδεικτικά πάντα μου φέρνει το όνομά του στο μυαλό εκείνη τη σκηνή από την ταινία του '70 "Η Ρένα Είναι Οφ-Σάιντ" του Σακελλάριου, όπου μ' εκείνο το στυλάκι "the world is an oyester and I'm the pearl laying in it", απωθούσε διακριτικά τους δημοσιογράφους με το μνημειώδες "κύριοι, κύριοι...: όπως βλέπετε βρισκόμαστε ενώπιον μιας συγκινητικής οικογενειακής σκηνής - η στοιχειώδης λεπτότης επιβάλλει να τους αφήσουμε μόνους". Κρίμα που έφυγε μόλις στα 70 του...[/οφτόπικ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...