Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα... πολύ κρίμα :(

Τον είχα δει πριν 6 μήνες περίπου στο θέατρο και η ενέργεια που έβγαινε απο μέσα του ήταν ανεξάντλητη. Μου φαίνεται απίστευτο ότι έφυγε απο την ζωή...

Φανταστικός άνθρωπος. Ευγενικός, με ωραίο και ευχάριστο χιούμορ (καθόλου χυδαίο) και ταπεινός.

Τον είχα ρωτήσει αν υπάρχουν πουθενά οι θεατρικές παραστάσεις του σε DVD και μου είχε απαντήσει "Εε.. όχι ακόμα, περιμένουν να πεθάνω πρώτα"

Ας είναι καλά εκεί πάνω. Οι άγγελοι θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να γελούν απο σήμερα.

Δημοσ.

+1... στην επιστροφή του down vote!

Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η "αγιοποιηση" καθε ανθρωπου που φευγει απο την ζωη.Πρεπει σωνει και καλα να ειναι υπεροχος για ολους!Δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο ηθοποιο γιατι δεν τον ξερω αλλα ειναι τουλαχιστον υποκρισια να κυνηγαμε οσους εχουν να πουν κατι διαφορετικο.Δηλαδη για μερικους μη πεθανει καποιος.Γινεται αμεσως αγιος.Τωρα θα μου πεις αν δεν σου αρεσε καποιος μην σχολιαζεις.Αλλα και εκεινοι που σχολιαζουν ρωτημα ειναι αν τον ηξεραν στην πραγματικη του ζωη για να πουν τι "μεγαλος ανθρωπος ηταν".

Τελος ξερω οτι η παρεμβαση μου μπορει να ξυνισει μερικους,αλλα με ενοχλει αυτη η υποκρισια που υπαρχει.Εχουν πεθανει αμετρητοι ηθοποιοι,ισως οχι τοσο γνωστοι απο αποψη δημοτικοτητας αλλα καποιοι απο αυτους πολυ πιο σπουδαιοι σαν ανθρωποι και χαρακτηρες(οπως ειναι εντελως φυσιολογικο να ισχυει), αλλα δεν εχει γραφτει για αυτους ουτε μια αραδα λεξεις.

Δημοσ.

Καλά τα όσα λέτε, αλλά το συγκεκριμένο θέμα είναι για τον θάνατο του Βασίλη Τσιβιλίκα.

Δεν είναι κόπος να ανοίξετε ένα άλλο για τον οποιοδήποτε προβληματισμό, έτσι ώστε να μην βγαίνουμε και οφ τοπικ.

Δημοσ.

@auron12, αν θεωρείς ότι κάποιος είναι μαλάκας, έχεις πολλές ευκαιρίες να τον κράξεις όσο ζει, δε βγαίνεις να το κάνεις την ημέρα του θανάτου του γκαντ ντεμ ιτ! Μάθαμε τώρα όλοι την υποκρισία, υπάρχουν και άλλες ωραίες λεξούλες όπως "σεβασμός" κ.α.

Δημοσ.

Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η "αγιοποιηση" καθε ανθρωπου που φευγει απο την ζωη.Πρεπει σωνει και καλα να ειναι υπεροχος για ολους!Δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο ηθοποιο γιατι δεν τον ξερω αλλα ειναι τουλαχιστον υποκρισια να κυνηγαμε οσους εχουν να πουν κατι διαφορετικο.Δηλαδη για μερικους μη πεθανει καποιος.Γινεται αμεσως αγιος.Τωρα θα μου πεις αν δεν σου αρεσε καποιος μην σχολιαζεις.Αλλα και εκεινοι που σχολιαζουν ρωτημα ειναι αν τον ηξεραν στην πραγματικη του ζωη για να πουν τι "μεγαλος ανθρωπος ηταν".

Τελος ξερω οτι η παρεμβαση μου μπορει να ξυνισει μερικους,αλλα με ενοχλει αυτη η υποκρισια που υπαρχει.Εχουν πεθανει αμετρητοι ηθοποιοι,ισως οχι τοσο γνωστοι απο αποψη δημοτικοτητας αλλα καποιοι απο αυτους πολυ πιο σπουδαιοι σαν ανθρωποι και χαρακτηρες(οπως ειναι εντελως φυσιολογικο να ισχυει), αλλα δεν εχει γραφτει για αυτους ουτε μια αραδα λεξεις.

Eνω το αναποδο δεν γινεται?

Με το που πεθαινει καποιος, οι μισοι τον αγιοποιουν και οι αλλοι μισοι τον θαβουν "ελεος με την αγιοποιηση, σιγα τον <ταδε>"

Πχ θα ειχε ενδιαφερον να μας πει ο Killik γιατι τον θεωρει σνομπ

Δημοσ.

Στην εποχη του 90 αν τωρα μιλαμε για Σεφερλή τότε υπήρχε ο Τσιβιλικας παρομοιος στο θέατρο κυρίως!

Μπορει να μην ελεγε τοσες ατακες οσο ο Σεφερλής αλλά η υποκριτική του σε κωμικα εργα ήταν αψογη τότε τόσο που μαζι και με αλλους ηθοποιους λεγαμε " παμε θέατρο;;; " καθημερινά !!!

Δε μιλαμε για τον ανθρωπο Τσιβιλίκα διοτι, δεν τον ηξερα εγω προσωπικα αλλα, για την προσφορά του στο θέατρο, κυρίως, που ήταν πάρα πολύ σημαντική και ο κοσμος την αγκαλιασε τοτε !!!

Δημοσ.

Ο Τσιβιλικας σαν ηθοποιος ανηκει στην κατηγορια εκεινων που οι επιλογες τους στην δουλεια - ειδικα στα 80ς - αδικησαν αρκετα το ταλεντο τους (σε αυτη την κατηγορια ανηκε στις αρχες και τη μεση της καριερας του και ο Ψαλτης, τον οποιο παροτι θεωρω πλεον γραφικο και ποτε δεν μου αρεσαν οι ταινιες του γιατι ειχε αθλιο χιουμορ, σε σοβαρους ρολους πχ στον Συμβολαιογραφο, ηταν εξαιρετικοι και απορεις γιατι τα θυσιασαν ολα για ενα κομματι παντεσπανι παραπανω)

Δημοσ.

Ο Τσιβιλικας σαν ηθοποιος ανηκει στην κατηγορια εκεινων που οι επιλογες τους στην δουλεια - ειδικα στα 80ς - αδικησαν αρκετα το ταλεντο τους (σε αυτη την κατηγορια ανηκε στις αρχες και τη μεση της καριερας του και ο Ψαλτης, τον οποιο παροτι θεωρω πλεον γραφικο και ποτε δεν μου αρεσαν οι ταινιες του γιατι ειχε αθλιο χιουμορ, σε σοβαρους ρολους πχ στον Συμβολαιογραφο, ηταν εξαιρετικοι και απορεις γιατι τα θυσιασαν ολα για ενα κομματι παντεσπανι παραπανω)

Τσιβιλικας >> Ψαλτης !

Δημοσ.

Ρίζος, Βουτσάς, Φωτόπουλος, Μουστάκας, Κωνσταντίνου, όλοι πέρασαν από εκεί, υποθέτω ότι κάπως έπρεπε να ζήσουν και δεν τους κακίζω. Ο συχωρεμένος δε με ενθουσίασε ποτέ, αλλά θα τον θυμάμαι, είναι σημαντικό κομμάτι του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...