Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζω. Έχω στην κατοχή μου ένα mobo gigabyte 890gpa-ud3h με sb 850, και αυτούς τους δίσκους, έναν ssd samsung 830 sata III και δύο μηχανικούς δίσκους wd640 sata III. Θέλω να εγκαταστήσω το λειτουργικό (Windows 7 64bit ultimate) στον ssd, και τους μηχανικούς να τους χρησιμοποιώ για data. Αφού εγκατέστησα το λειτουργικό στον ssd (achi mode), κατόπιν άλλαξα σε raid μέσα από το bios, προκειμένω να δημιουργήσω το raid και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί ο υπολογιστής δεν μπορεί να κάνει boot, αλλά και όταν σε raid mode εξ'αρχής ορίζω μέσα στο bios, και μετά προσπάθησα να εγκαταστήσω το λειτουργικό, δεν έγινε τίποτα.

Μήπως κάποιος από την κοινότητα, μπορεί να με βοηθήσει, πως μπορώ να έχω ταυτόχρονα τον ssd σε achi mode, αλλά και να έχω τους άλλους δίσκους σε raid? Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δημιουργήσει κάποιος raid, μέσα από τα windows.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλα θα ηταν να συμβουλευτης το manual από το motherboard για να δεις σε ποιες θεσεις πρεπει να συνδεσεις τους δισκους για raid.

Για οποια δοκιμή κανεις, προσεχε τα δεδομενα στους δισκους.

Επίσης θα πρέπει "μαλλον" να κανεις εγκατασταση από το CD/DVD του motherboard για να κανεις διαμορφωση του raid.

Οι οδηγιες μου ειναι γενικές αλλα μπορουν ελπίζω να σε κατευθυνουν εκει που θέλεις να φτάσεις!!

ΠΡΟΣΟΧΗ στα δεδομενα σου,και καλα θα ειναι να ειναι αδειοι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...