Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ΡΙξε τον στα 3.5 να πεσουν και οι μνημες μαζι.δεν θα σου πω να δωσεις ρευμα γιατι μπορει να σε κοβουν οι μνημες. (cold εσυ τον ειχες τον επεξεργαστη ρε συ,δωσε κανα hint).
sir_platanight Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δηλαδη 4 δεν παιζει να παμε με τιποτα ε?
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Κατσε ρε συ,τι ειναι τα 4.0?μονο 1.2ghz παραπανω απο την στοκ συχνοτητα σου.... Ετσι οπως παμε,δεν νομιζω να τα πιασεις.το εχεις πιασει το νοημα,ξεκινα τα τεστ.δεν μπορω να ξερω απο το ιντερνετ μεσω 5-10 μηνυματων που αλλαζουμε το ποσο θα πιασεις.μονο με δοκιμες. Ενδεικτικα βαζεις cpu frequency στο 286 (286*14=4004) και το cpu_nb θα παει στα 2886.για πιο safe κατεβασε το ενα κλικ στον πολλαπλασιαστη του να παει 286*9=2574 οι μνημες ριξε τες στα 1066 (5.33 πολλαπλασιαστη) για να πανε στα 1525. το ρευμα του επεξεργαστη στο 1.40-1.45 και το ht Link,τον πολλαπλασιαστη του στο x7.0 για να παει 286*7=2002
sir_platanight Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τον πήγα στα 3920 με τις ρυθμίσεις που μου έδωσες..οι μνήμες τρέχουν στα 1400+ με timings 9-9-9-24...προς το παρόν είναι σταθερό..εδω και καμία ώρα που το τρέχω...άμα μείνει έτσι καλα δεν είμαι;σιγα την διάφορα που έχει το 3,9 με το 4...! Sent from my iPhone using Insomnia
ColdFusion Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγω θα εβαζα 1,45 ρευμα για να μην εχω προβλημα με το πυρηνα. Στην συνεχεια βαλε τις μνημες στα 1066 και ξεκινα τις δοκιμες. Cpu-sb κοιτα να ειναι στα 2000 με 2200 ενω cpu-nb απο 2400 εως 2800. Nα εχεις υποψη οτι θα πρεπει αν ανεβασεις τη συχνοτητα cpu-nb θα πρεπει να ανεβασεις και τα βολτ στο cpu-nb. Επισης ξεκινα με βαση τα παραπανω τις δοκιμες και τσεκαρε αν εισαι σταθερος με το intelburn test για να το κανεις ποιο γρηγορα... Edit Με ποσο ρευμα εισαι στα 3900ghz .Δωσε μια φωτο απο cpu-z Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
sir_platanight Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δηλαδη πιστευεις οτι μπορω να τα πιασω τα 4?θα δω διαφορες με το πως ειμαι τωρα?εκανα με το intelburntest..take a look:
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Stress level στο very high.ετσι οπως σε βλεπω εισαι τελεια παντως. δεν χρειαζεται να το ψαξεις για τα 4.0 εκτος και εαν το θελεις τοσο πολυ για να πειραματιστεις.διαφορες δεν θα δεις.εδω τον ανεβασες 1.1ghz,στα 80 mhz κολλας? αστο οπως ειναι εαν εισαι σταθερος και απλα δες εαν μπορεις να κατεβασεις το ρευμα και να εισαι ταυτοχρονα σταθερος.αν και το ρευμα σου ειναι ηδη πολυ καλα.
sir_platanight Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 εκανα τεστ με Stress level στο very high...αμα ειναι να μην δω διαφορες δεν το ανεβαζω..παντως τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!δεν προλαβαινω ουτε το καλως ορισατε να δω!!και γενικα ειναι πολυ πιο γρηγορος!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Όταν λες ότι είσαι γενικά πιο γρήγορος, τι εννοείς? Ανοίγουν οι φάκελοι γρηγορότερα? Εκτιμάς ότι επηρεάστηκε το boot time από το ανέβασμα του επεξεργαστή?
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι μπορεις και με λιγοτερο ρευμα γιατι στην δευτερη screenshot δινει και 1.50 η μητρικη.δοκιμασε το.
sir_platanight Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ναι εννοειται...μου φαινεται πολυ πιο γρηγορο το μηχανημα μου σε γενικες γραμμες!
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Όταν λες ότι είσαι γενικά πιο γρήγορος, τι εννοείς? Ανοίγουν οι φάκελοι γρηγορότερα? Εκτιμάς ότι επηρεάστηκε το boot time από το ανέβασμα του επεξεργαστή? Προφανως και δεν εννοει αυτο.ειτε 2100 εχεις ειτε 2600 με εναν ssd λογικα οι φακελοι θα ανοιγουν το ιδιο καθως και το boot time λογικα.ετσι δεν ειναι? Αλλα πχ σε παιχνιδια και τετοια ναι θα ειναι.μην ξεχνας το παλικαρι εχει 2χ5850 οποτε το ηθελε το overclock ο επεξεργαστης. δεν ηταν τιποτα.μεσω νετ το εκανε με 2-3 συμβουλες. Το οτι ανεβασες το cpu_nb λογικα σου φαινεται οτι ειναι πιο καλη η αποκριση.βοηθαει πολυ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τι να σου πω, εμένα για αυθυποβολή μου κάνει αλλά άμα εσύ είσαι ικανοποιημένος, αυτό είναι το σημαντικό. Προφανως και δεν εννοει αυτο.ειτε 2100 εχεις ειτε 2600 με εναν ssd λογικα οι φακελοι θα ανοιγουν το ιδιο καθως και το boot time λογικα.ετσι δεν ειναι? Αλλα πχ σε παιχνιδια και τετοια ναι θα ειναι.μην ξεχνας το παλικαρι εχει 2χ5850 οποτε το ηθελε το overclock ο επεξεργαστης. δεν ηταν τιποτα.μεσω νετ το εκανε με 2-3 συμβουλες. Το οτι ανεβασες το cpu_nb λογικα σου φαινεται οτι ειναι πιο καλη η αποκριση.βοηθαει πολυ. Εννοείται ότι βοηθάει σε παιχνίδια ρε συ. Όπως και στα benchmarks. Aλλά boot time και αυτή η γενική αίσθηση ταχύτητας imho έιναι καθαρά αυθυποβολή. Όλοι μπορούν να το πάθουν. Και μένα αμα με καθίσεις σ ενα pc και μου πεις ότι φοράει 3960 μπορεί να μου φαίνεται ταχύτερο από το δικό μου κι ας είναι ακριβώς το ίδιο.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ^ ενταξει,φτανει με τα edit,3 φορες εκανα refresh και ειδα διαφορετικο μηνυμα.χαχαχα πλακα κανω.που θα πας,που θα πας,θα τον ανεβασεις και εσυ.θα σε καταφερουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα