Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!έχω το grabber vg0001,το σύνδεσα εχτές με την τηλεόραση μόνο με άσπρο και κίτρινο rca!στις ρυθμίσεις ήταν secam και μόλις το άλλαζα σε pal έγραφε για 1 ή 2 δευτερόλεπτα και σταμάταγε!τι φταίει?ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το άσπρο και το κόκκινο RCA είναι για τον ήχο και το κίτρινο για την εικόνα, αν και εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ το μαύρο (S-Video), όποτε θέλω να κάνω μετατροπή σήματος.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι συνδέεις τα καλώδια με την τηλεόραση, ενώ γνωρίζω ότι το grabber έχει στόχο τη σύνδεσή του με pc για την μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό.

Δημοσ.

Το άσπρο και το κόκκινο RCA είναι για τον ήχο και το κίτρινο για την εικόνα, αν και εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ το μαύρο (S-Video), όποτε θέλω να κάνω μετατροπή σήματος.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι συνδέεις τα καλώδια με την τηλεόραση, ενώ γνωρίζω ότι το grabber έχει στόχο τη σύνδεσή του με pc για την μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό.

εγώ κατεβάζω μια ταινία ή ένα βίντεο μικρού μήκους ή το συνδέω με ένα βίντεο και φτιάχνω τις βιντεοκασέτες dvd!αυτή τη δουλειά θέλω να κάνω!

Δημοσ.

.... και φτιάχνω τις βιντεοκασέτες dvd!αυτή τη δουλειά θέλω να κάνω!

Γι' αυτή τη μετατροπή σήματος έγραψα και αυτό, ακριβώς, εννοούσα, δηλαδή τη μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό.

Δημοσ.

Γι' αυτή τη μετατροπή σήματος έγραψα και αυτό, ακριβώς, εννοούσα, δηλαδή τη μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό.

δηλαδή το grabber κάνει ψηφιακή ανάλυση?

Δημοσ.

Δεν κάνει «ψηφιακή ανάλυση»,σου το γράφει όμως σαν αρχείο στον Η/Υ οπότε ψηφιακό.

μέχρι εδώ όλα καλά!απλά όταν είναι σε secam η ρύθμιση μέσα στο πρόγραμμα το δείχνει σε ασπρόμαυρο το βίντεο.....ενώ σε pal το δείχνει με χρώματα αλλά δεν κάνει capture το σταματάει!τι φταίει?

Δημοσ.

Βασικά μπορεί να φταίνε πολλά,από vhs παίρνεις τώρα; Τι εξόδους έχει(βάζεις αντάπτορα ή έχει rca);Είδες από το μενού της συσκευής που παίρνεις αν έχει κάποια επιλογή σχετικά με την έξοδο;

Με ποιο πρόγραμμα τραβάς και τι λειτουργικό έχεις;Σε 7 64bit π.χ. κάποια προγράμματα δεν δουλεύουν σωστά.

Τα driver από το capture τα πέρασες σωστά(μην είναι με τίποτα που τα πέρασε μόνο του το win update)

Δημοσ.

Βασικά μπορεί να φταίνε πολλά,από vhs παίρνεις τώρα; Τι εξόδους έχει(βάζεις αντάπτορα ή έχει rca);Είδες από το μενού της συσκευής που παίρνεις αν έχει κάποια επιλογή σχετικά με την έξοδο;

Με ποιο πρόγραμμα τραβάς και τι λειτουργικό έχεις;Σε 7 64bit π.χ. κάποια προγράμματα δεν δουλεύουν σωστά.

Τα driver από το capture τα πέρασες σωστά(μην είναι με τίποτα που τα πέρασε μόνο του το win update)

εχτές πήρα απο τηλεόραση και σήμερα απο κάμερα που έχει μόνο κίτρινο και άσπρο!rca βάζω χωρίς αντάπτορα! έχω 7 64bit!να κλείσω τα update?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...