Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ,Αγορασα χθες εναν Llano A8-3850 και Κατι δεν μου παει καλα με τις θερμοκρασιες

εχει 24c idle και αμα βαλω κανα games(gears of war,alan wake) πιανει 45αρια σε δεκα λεπτα

και μιλαμε για δωματιο χωρις θερμανση ειναι φυσιολογικο αυτο;

και οταν ετρεξα τον δικτη εμπειριας τον windows μου εβγαλε σκορ 4.5 τοσο μου ειχε βγαλει και ο A4-3400 δεν ειναι λιγο περιεργο;

οταν ξαναεκανα το τεστ εκλεισε το pc ξαφνικα και εκανε επανεκκινηση

ασε που κατι δεν μου παει καλα και με την igpu υπαρχει κανα προγραμματακι να την τεσταρουμε ;

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες φυσιολογικές φαίνονται...

Από εκεί και πέρα στο σκορ των windows μην δίνεις και πολύ σημασία... χρησιμοποιησε κανενα πιο σοβαρό μετροπρόγραμμα...

Οσο για το restart, σε πρώτη φάση κανε κανενα bootable memtest...

Με τι gpu τι πρόβλημα έχεις?

Δημοσ.

οταν ετρεξα τον δικτη εμπειριας και εκανε επανεκκινηση μου εβγαλε κατι χρωματιστες κουκιδες

και στο 3DMark Vantage DirectX 10 μου εβγακλε σκορ 2250 και εχω δει οτι σε μερικους βγαζει πανω απο 3000

και λεω μηπως εχει καποιο προβλημα,

drivers εχω περασει τους catalyst 12.1

τι ειναι το bootable memtest ;

Δημοσ.

http://www.memtest.org/#downiso

Για να τεστάρεις την κάρτα χρησιμοποιησε το furmark

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Η απόδοση της igpu παντως στoυς Liano εξαρτάται πάρα πολύ απο την ταχύτητα των μνημών...

Αν έχεις τπτ μνημες στα 1333 μην νομιζω ότι πρεπει να περιμένεις και πάρα πολλα!!

Οταν άλλαξες τον επεξεργστή ελπιζω να έκανες bios reset!

Αν όχι κάνε!!

Δημοσ.
ναι μνημες εχω στα 1333 αυτες Link μπορω να τις ανεβασω;

bios reset εννοείς να βγαλω την μπαταρια ετσι ;

Αν οι μνημες σου ειναι απο τον κατασκευαστη στα 1333 δυσκολα θα ανέβουν! Παντως γενικοτερε για liano προτεινονται μνημες απο τα 1600 και πανω! Bios reset μπορεις να κανεις και μεσα απο το bios.. θα λεει reset to optimized defaults η κατι τετοιο τελως παντων!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

τωρα oπως τον τεσταριζα( με το saints row 3 ) γεμισε η οθονη χρωματιστες κουκιδες

και μου εβγαλε 2 φορες bsod

τι κανω τωρα ;

Δημοσ.

καινουργιος ειναι χτες τον αγωρασα

τι αλλο να ειναι; η μητρικη παντος αποκλειεται αφου μεχρι προχτες δουλευε μια χαρα με τον 3400

Δημοσ.

Το οτι ειναι καινουργιος δεν αποκλειει το γεγογονος να ειναι προβληματικος! Reset εκανες? Κανε οπωσδηποτε και memtest οπως σου ειπα! Για να αποκλεισουμε προβλημα μνημων!

Δημοσ.

Το οτι ειναι καινουργιος δεν αποκλειει το γεγογονος να ειναι προβληματικος! Reset εκανες? Κανε οπωσδηποτε και memtest οπως σου ειπα! Για να αποκλεισουμε προβλημα μνημων!

εκανα reset και το memtest δεν εβγαλε κανενα error

εκανα και φορματ και περασα μονο τους VGA drivers της gigabyte,

δεν εβαλα καθολου τους Catalyst μηπως και φταινε αυτοι επειδη δεν τους περασα απο Safe Mode

Δημοσ.
κανε ελεγχο στον σκληρο δισκο.

Χμμμ για εξηγησε μου λιγο πως μπορει να συνδεονται τα artifacts με τον σκληρο δισκο?

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sorry, δεν διαβασα ολο το topic, νομιζα οτι εχει κρασαρισματα με μπλε οθονες

Oταν μιλαμε για artifacts, τοτε μαλλον μιλαμε ειτε προβλημα με τους drivers ειτε με την καρτα γραφικων

Εδω εφοσον η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη, τοτε ισως καποιο προβλημα να εχει ο επεξεργαστης ή η μητρικη. Και εφοσον ο επεξεργαστης δεν ζεστενεται πολυ, τοτε ισως να ειναι τελικα προβλημα με την μητρικη.

Δες αν υπαρχει καποιο bios update για την μητρικη σου, μηπως και διορθωνει τυχον παρομοια προβληματα.

Επισης καλο ειναι να κανεις απεγκατασταση τον driver της ati και να τον ξαναβαλεις. Χρησιμοποιησε το Driver Sweeper για να καθαρισεις οτι υπολοιπα εμειναν απο την απεγκατασταση του driver.

Greets,

DaffyDuck

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.

@duffyduck εχεις δικιο τελικα ειναι οι drivers!

αφου εκανα φορματ εχτες και περασα μονο τους drivers της gigabyte ολα δουλευουν ρολοι

επεσε και η θερμοκρασια στους 35c

το θεμα τωρα ειναι πως θα περασω τους Catalyst12.1 χωρις να μου βγαλει προβλημα ;ακυρο ,τα ιδια κανει θα τον παω για αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...