Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Motorola atrix τι δινει ακριβως στην προσφορα με 399?

Μάλον το 'βάλαν να χτυπήσει στη τιμή αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629194&catid=100800

Αν δεις τα σημερινά νέα του insomnia για το padphone της Asus. ΕΕΕ κάτι ίδιο κινητό και βάση που το κάνει netbook. Από ότι λέει συμπεριλαμβάνει και τα 2 κινητό+βάση-netbook.

Το καλό θα είναι αν κρατήσουν συμβατό το lapdock με τα επόμενα μοντέλα...έτσι κάθε φορά που θα αγοράζεις νέο κινητό (βέβαια motorola) θα αναβαθμίζεις και το netbook σου :P

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω τον αρχκο ποστερ για τον κοπο του να ανεβασει το φυλλαδιο

εχω μια απορια ομως :)

απο τη στιγμη που ειμαστε στην κατηγορια των προσφορων,ποιος ο λογος να ανεβαινει ολοκληρο το φυλλαδιο καποιου καταστηματος,ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει καποια καλη προσφορα?

αν μεσα στο φυλλαδιο υπαρχει κατι,μπορει να διευκρινηστει σαν προσφορα,αλλα ολοκληρο το διαφημιστικο?

τσαμπα διαφημιση στο καταστημα γινεται με αυτον τον τροπο και χωρις λογο επι της ουσιας

το φυλλαδιο οπως ειναι το βρισκει ο καθενας ;)

my 2 cents :)

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω τον αρχκο ποστερ για τον κοπο του να ανεβασει το φυλλαδιο

εχω μια απορια ομως :)

απο τη στιγμη που ειμαστε στην κατηγορια των προσφορων,ποιος ο λογος να ανεβαινει ολοκληρο το φυλλαδιο καποιου καταστηματος,ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει καποια καλη προσφορα?

αν μεσα στο φυλλαδιο υπαρχει κατι,μπορει να διευκρινηστει σαν προσφορα,αλλα ολοκληρο το διαφημιστικο?

τσαμπα διαφημιση στο καταστημα γινεται με αυτον τον τροπο και χωρις λογο επι της ουσιας

το φυλλαδιο οπως ειναι το βρισκει ο καθενας ;)

my 2 cents :)

φίλε μου,

υπάρχουν σίγουρα κάποιες προσφορές, εσένα μάλλον δε σου έκανε κάτι !

δε νομίζω να μπαίνεις καθημερινά σε 100 σάιτ online μαγαζιών για να κοιτάς προσφορές

γιαυτό τις έχουμε μαζεμένες σε αυτή την κατηγορία

αν δε σου κάνει, απλά μην ανοίγεις τη σελίδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...