KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον..εχουμε και λεμε...ενας φιλος μου επαθε ατυχημα με το αυτοκινητο και μεσα ειχε την μοναδα του..η μοναδα ηταν με υδροφυξη στην cpu..μητρικη του μετα το ατυχημα ψιλολυγισε..και η υδροψυξη πρεπει να εβγαζε νερο..ο υπολογιστης δεν αναβε καν..ουτε ανεμιστηρακια γυρνουσανε ουτε τιποτα..τα βγαλαμε ολα απο μεσα και δοκιμαζαμε τα πραγματα ενα ενα..βαλαμε μονο το τροφοδοτικο την cpu με ψυκτρα αερα..την γραφικων και μια ram 1gb που ειχε..στην μητρικη εδειχνε αναμμενο το λαμπακι και μετα ανοιξε..σκληρος fan και τετοια λειτουργουσανε...αλλα δυστυχως...το bios πουθενα!! και εκτος απο αυτο..το τροφοδοτικο ειναι 1000αρι..και για καποιον λογο ο ανεμιστηρας δεν λειτουργουσε που ειχε μεσα..τον βγαλαμε και τον ενωσαμε σαν ενα απλο fan..και γυρνανε..με λιγα λογια και το τροφοδοτικο εχει προβλημα..βαλαμε την μητρικη του σε μενα..βαλαμε τροφοδοτικο και την γραφικων την δικη μου..και παλι τα ιδια..το bios το ψαχνουμε..αλλαξαμε και τις ram και βαλαμε τις δικες μου και τιποτα...φυγαμε για καινουργια μητρικη και τροφοδοτικο?
karmen1983 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν άλλαξε τίτλο Κατα δεύτερον το ότι το fan του Psu δεν γυρνάει δε σημαίνει ότι είναι νεκρό το Psu. Κάποια κάτω από κάποιο φορτίο και θερμοκρασίες δεν δουλεύει το ανεμιστήρι τους Κατα τρίτον χαλάρωσε και πες τι στράβωσε ακριβώς Κατά τέταρτον αν βράχηκε το pc μέσα στο αμάξι και εκτός ρεύματος δεν παίζει να έπαθε κάτι απο το νερό. Κατά πέμπτον ο φίλος είναι καλά;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχα karmen εγγυηση στις απαντησεις ο φιλος μου δεν εχει παθει ουτε μια γρατζουνια ευτυχως..οσον αφορα τωρα το προβλημα..δεν βγαινει καθολου το bios..λειτουργουνε ολα ενταξει..ακουγεται οτι λειτουγει αλλα τιποτα..αλλαξαμε τα παντα..και με δικα μου hardware και με του παιδιου...και πιστευω (μπορει να πω και μαμακια) οτι κατι εγινε με την μητρικη..μηπως απτο χτυπημα καταστραφηκε κατι μεσα..γιατι οπως ειπα και παραπανω λυγισε λιγακι η μητρικη..στραβωσε
karmen1983 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αν στράβωσε η μητρική δε νομίζω να χρειάζεσαι την karmen
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 παμε για αγορα δηλαδη ετσι?
karmen1983 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ε εαν δοκίμασες όλα τα άλλα ρε συ και είναι οκ και μου λες ότι η Mobo θέλει καλίμπρα ε ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα