Gunix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλήσπερα σας. Πως μπορώ να βρω πρόγραμματα για check disk? Δεν θέλω το windows. Ψάχνω στο google αλλά μάλλον όχι σωστά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Hard Disk Sentinel Επισης μπορεις να πας στη σελιδα του κατασκευαστη του σκληρου σου και θα βρεις πιθανοτατα και εκει καποια.
Gunix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Hard Disk Sentinel Επισης μπορεις να πας στη σελιδα του κατασκευαστη του σκληρου σου και θα βρεις πιθανοτατα και εκει καποια. Ευχαριστώ. Με αυτό το πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω το σκληρό δίσκο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ. Με αυτό το πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω το σκληρό δίσκο? Οταν λες να "φτιαξεις"?Εννοεις format και partition? Το συγκεκριμενο ειναι καθαρα για να ελεγχει την κατασταση του σκληρου δισκου.
Gunix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οταν λες να "φτιαξεις"?Εννοεις format και partition? Το συγκεκριμενο ειναι καθαρα για να ελεγχει την κατασταση του σκληρου δισκου. Α οκ. Όχι δεν θέλω να κάνω φορμάτ και χορισμό. Έχω πρόβλημα το fix
ss13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Α οκ. Όχι δεν θέλω να κάνω φορμάτ και χορισμό. Έχω πρόβλημα το fix Κανε και αυτό : Start - My Computer - C ( σκληρός δίσκος ) δεξί κλικ επάνω του - Properties - Tools - Error Checking - Check now - τικάρεις το δεύτερο κουτάκι μόνο και πατάς Start , άφησε το να ολοκληρώσει την διαδικασία !!
mchls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Κανε και αυτό : Start - My Computer - C ( σκληρός δίσκος ) δεξί κλικ επάνω του - Properties - Tools - Error Checking - Check now - τικάρεις το δεύτερο κουτάκι μόνο και πατάς Start , άφησε το να ολοκληρώσει την διαδικασία !! Πως μπορώ να βρω πρόγραμματα για check disk? Δεν θέλω το windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα