Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά, έπαψα να έχω ήχο στο YouTube.

Και ποιό συγκεκριμένα, απ' ότι παρατήρησα στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης του YouTube, το ηχείο είναι απενεργοποιημένο (επισυνάπτω και σχετική φωτό).

Εχθές έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Adobe Flash player, και υποψιάζομαι ότι μορεί να φταίει αυτό.

Ήχο από άλλα sites, έχω.

Χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox, αλλά και με τον Chrome που δοκίμασα, έχω τα ίδια αποτελέσματα (: μόνο στο YouTube, όπου το ηχείο δείχνει απενεργοποιημένο)

post-80932-0-38740000-1330461936_thumb.jpg

Δημοσ.

To είχα πάθει και εγώ αυτό ...

Δοκίμασε αντί να κλικάρεις στο ηχείο στο youtube του ήχου (mute/unmute) να ανεβάσεις "χειροκίνητα" τον ήχο ...

Δηλαδή πήγαινε πάνω στο ηχείο , θα σου ανοίξει η μπάρα του ήχου απο δίπλα και ανέβασε τον απο εκεί .... Όλα αυτά μέσα στο youtube ....

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ ....

Δημοσ.

To είχα πάθει και εγώ αυτό ...

Δοκίμασε αντί να κλικάρεις στο ηχείο στο youtube του ήχου (mute/unmute) να ανεβάσεις "χειροκίνητα" τον ήχο ...

Δηλαδή πήγαινε πάνω στο ηχείο , θα σου ανοίξει η μπάρα του ήχου απο δίπλα και ανέβασε τον απο εκεί .... Όλα αυτά μέσα στο youtube ....

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ ....

Ναι...

Κατάλαβα τί ενοείς, και το έκανα. Πραγματικά, η ένταση ήταν μηδενισμένη. Πώς έγινε όμως αυτό από μόνο του, είναι πραγματικά ανεξήγητο.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Δημοσ.

Είναι συχνό θέμα του youtube από όσο έχω παρατηρήσει.

Συγκεκριμένα εάν είχες μηδενίσει "χειροκίνητα" τον ήχο σε κάποιο βίντεο, όποιο άλλο και να άνοιγες θα ήταν η ένταση στο μηδέν και δεν υπάρχει καμία αντίδραση όταν κλικάρεις πάνω.

Το ξαναδοκίμασα και τώρα και όντως τότε συμβαίνει συνήθως.

Η λύση αναφέρθηκε! Έτσι χειροκίνητα όπως κατέβηκε η ένταση, έτσι να ανέβει...

Δημοσ.

Είναι συχνό θέμα του youtube από όσο έχω παρατηρήσει.

Συγκεκριμένα εάν είχες μηδενίσει "χειροκίνητα" τον ήχο σε κάποιο βίντεο, όποιο άλλο και να άνοιγες θα ήταν η ένταση στο μηδέν και δεν υπάρχει καμία αντίδραση όταν κλικάρεις πάνω.

Το ξαναδοκίμασα και τώρα και όντως τότε συμβαίνει συνήθως.

Η λύση αναφέρθηκε! Έτσι χειροκίνητα όπως κατέβηκε η ένταση, έτσι να ανέβει...

Πάντως εγώ δεν έχω ποτέ "πειράξει" τον ήχο στο You Tube.

Επομένως στην περίπτωσή μου, θα είναι κάποιος άλλος ο λόγος του μηδενισμού του ήχου.....

Δημοσ.

Πάντως εγώ δεν έχω ποτέ "πειράξει" τον ήχο στο You Tube.

Επομένως στην περίπτωσή μου, θα είναι κάποιος άλλος ο λόγος του μηδενισμού του ήχου.....

Για να είσαι σίγουρος / η τρέξε αυτό !! :rolleyes:

http://www.pcw.gr/Downloads/Malwarebytes-Anti-Malware-Free-1512/6873.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...