sarpan Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ποσταρω απλα για να αναφερω οτι αλλαξα ανεμιστηρι στο gx550 καθως και εμενα εκανε θορυβο, δε μπορουσα να βγαλω ακρη και προκειμενου να μου παρει τα αυτια οριστε το αποτελεσμα,πλεον ησυχια. Σχετικα με τη φωτογραφια σου ηθελα να ρωτησω κατι.Ειναι καλυτερα ετσι το τροφοδοτικο η το ανεμιστηρακι θα πρεπει να ειναι προς τα κατω?Επισης οταν αλλαξες το ανεμιστηρακι το εβαλες να βαζει η να βγαζει αερα?
jiohkor12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Σχετικα με τη φωτογραφια σου ηθελα να ρωτησω κατι.Ειναι καλυτερα ετσι το τροφοδοτικο η το ανεμιστηρακι θα πρεπει να ειναι προς τα κατω?Επισης οταν αλλαξες το ανεμιστηρακι το εβαλες να βαζει η να βγαζει αερα? Mε συγχωρεις για την καθυστερηση αλλα δεν ειχα υπολογιστη για λιγες μερες. Το μαμα ανεμιστηρι ριχνει αερα πανω στο τροφοδοτικο, την ιδια φορα εχει και το νεο. Το προβλημα ειναι οτι με το λογοτυπο gx550 να φαινεται προς εσενα, το τροφοδοτικο πρεπει να κοιταει αναποδα απο οτι το εχω, αλλα ετσι φερνει τον αερα απο κατω απο το κουτι και πνιγεται στα φιλτρα και το εκαστοτε δαπεδο ή επιπλο. Ετσι οπως ειναι σπρωχνει τον αερα κατω, δε συμβαδιζει με τη λογικη οτι ο ζεστος αερας παει πανω αλλα περναει ανετα ο αερας. Το μαμα ηταν θορυβωδες http://www.addausa.com/TECHNICAL%20SUPPORT.htm και απορω γιατι ολοκληρη coolermaster δεν εβαλε εναν δικο της..
nikos1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Mε συγχωρεις για την καθυστερηση αλλα δεν ειχα υπολογιστη για λιγες μερες. Το μαμα ανεμιστηρι ριχνει αερα πανω στο τροφοδοτικο, την ιδια φορα εχει και το νεο. Το προβλημα ειναι οτι με το λογοτυπο gx550 να φαινεται προς εσενα, το τροφοδοτικο πρεπει να κοιταει αναποδα απο οτι το εχω, αλλα ετσι φερνει τον αερα απο κατω απο το κουτι και πνιγεται στα φιλτρα και το εκαστοτε δαπεδο ή επιπλο. Ετσι οπως ειναι σπρωχνει τον αερα κατω, δε συμβαδιζει με τη λογικη οτι ο ζεστος αερας παει πανω αλλα περναει ανετα ο αερας. Το μαμα ηταν θορυβωδες http://www.addausa.c...L%20SUPPORT.htm και απορω γιατι ολοκληρη coolermaster δεν εβαλε εναν δικο της.. να τραβαει το τροφοδοτικο αερα απο μεσα απο το κουτι και να το βγαζει εξω το επιβαρύνει γτ ο αερας μεσα στο κουτι ειναι ζεστος.για αυτο μπορει να κανει παραπάνω θορυβο ο ανεμιστήρας του λογο οτι ζεσταίνετε παραπάνω.
jiohkor12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 να τραβαει το τροφοδοτικο αερα απο μεσα απο το κουτι και να το βγαζει εξω το επιβαρύνει γτ ο αερας μεσα στο κουτι ειναι ζεστος.για αυτο μπορει να κανει παραπάνω θορυβο ο ανεμιστήρας του λογο οτι ζεσταίνετε παραπάνω. Εχω το coolermaster 430 και βαζει αερα απο το πλαι ενας ανεμιστηρας ακριβως στο υψος του τροφοδοτικου. Γενικα προβλημα με θερμοκρασιες εχει απο την καρτα γραφικων "και πανω" οπου θελει να εχεις εναν να βγαζει τον αερα εξω γιατι ακριβως απο πανω εχεις cpu. Γενικα σε αυτο το κουτι θελει αυστηρο στησιμο αλλιως μπλεκεις.
barman_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 επειδη ειμαι κ γω για αγορα τροφοδοτικου...ποια ειναι η προτιμοτερη φορα του?προς τα μεσα η εξω?εγω νομιζω εξω... μπαινει κ απ τις 2 πλευρες?
sarpan Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Στο κουτι της υπογραφης μου, και το προηγουμενο τροφοδοτικο αλλα και αυτο τα ειχα με τον ανεμιστηρα προς τα κατω.Δεν ειχα παρατηρησει καποιο θεμα θορυβου.Απλα ηθενα να μαθω τι ειναι καλυτερα.Ισως με πειραματα και δοκιμες να βγαλεις σωστα συμπερασματα
nikos1982 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 επειδη ειμαι κ γω για αγορα τροφοδοτικου...ποια ειναι η προτιμοτερη φορα του?προς τα μεσα η εξω?εγω νομιζω εξω... μπαινει κ απ τις 2 πλευρες? οσα κουτια καινουργια εχουν κάτω την θεση για το τροφοδοτικο ο ανεμιστήρας μπενι στον πατο του κουτιου οστε να τραβαει δροσερο αερα απο εξω προς τα μεσα.
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ποσταρω απλα για να αναφερω οτι αλλαξα ανεμιστηρι στο gx550 καθως και εμενα εκανε θορυβο, δε μπορουσα να βγαλω ακρη και προκειμενου να μου παρει τα αυτια οριστε το αποτελεσμα,πλεον ησυχια. Ποιο ανεμιστήρι έβαλες; Ξέρεις μήπως τι προδιαγραφές έχει αυτό της coolermaster; Ροή αέρα-cfm, volt κλπ;
jiohkor12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ποιο ανεμιστήρι έβαλες; Ξέρεις μήπως τι προδιαγραφές έχει αυτό της coolermaster; Ροή αέρα-cfm, volt κλπ; ένα χαμηλόστροφο της coolermaster είναι, μαξ 1500στροφές, με μέτριο cfm, κανα 45άρι, αλλά αθόρυβο! Αν δε κάνω λάθος αν μπει κανείς στη διαδικασία να ξοδέψει την εγγύηση του μπορεί να συνδέσει τη τροφοδοσία του αλλού ώστε να δίνει όσα βολτ θέλει ο ίδιος! O μαμά ανεμιστήρας μιας και η ίδια η cm δε λέει ποιος είναι είναι ο AD1212US-A71GL. Πολύ δυνατός με ότι αυτο συνεπάγεται. Μπορείτε να δείτε specs εδώ: http://www.addausa.com/specifications/92-120.pdf
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ένα χαμηλόστροφο της coolermaster είναι, μαξ 1500στροφές, με μέτριο cfm, κανα 45άρι, αλλά αθόρυβο! Αν δε κάνω λάθος αν μπει κανείς στη διαδικασία να ξοδέψει την εγγύηση του μπορεί να συνδέσει τη τροφοδοσία του αλλού ώστε να δίνει όσα βολτ θέλει ο ίδιος! O μαμά ανεμιστήρας μιας και η ίδια η cm δε λέει ποιος είναι είναι ο AD1212US-A71GL. Πολύ δυνατός με ότι αυτο συνεπάγεται. Μπορείτε να δείτε specs εδώ: http://www.addausa.com/specifications/92-120.pdf Ευχαριστώ. Πολύ δυνατός ο μαμά ανεμιστήρας (98 cfm) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τόσο θόρυβο ακόμη και στο σύστημα της υπογραφής μου, την στιγμή που υποτίθεται ότι έχει speed control. Αν έχει 3pin ο ανεμιστήρας θα δοκιμάσω να τον συνδέσω στο fan control που έχω και να ρυθμίζω τις στροφές του. Αρκεί να βρω λίγο χρόνο γιατί τελευταία ψιλοβαριέμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα