The_Judas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έχει κανείς αυτό το τροφοδοτικό; Είναι πράγματι τόσο θορυβώδες; Το βουητό σε εμένα είναι πάρα πολύ έντονο από την πρώτη μέρα που το αγόρασα, χωρίς να είμαι από τους λεπτολόγους όσον αφορά την φασαρία. Μέχρι και τα διπλανά δωμάτια ακούγεται η ροή του αέρα!
maik42 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 το 750 που εχω δεν ακουγεται καθολου. ακομη και διπλα να βαλεις το αυτι σου ισα που το ακους. και αν μπορω να κρινω συμφωνα με το συστημα της υπογραφης σου δεν πρεπει να ζοριζεται καθολου. ποσο καιρο το εχεις; στο κανει απο την πρωτη στιγμη; επισης κοιταξε αν εχει γεμισει σκονες και δωστου ενα καθαρισμα.
The_Judas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Από την πρώτη στιγμή έκανε αυτό τον θόρυβο. Σκόνες δεν έχει, τον καθαρίζω συχνά τον υπολογιστή. Το προηγούμενο τροφοδοτικό μου (silverstone 600w) από προβληματικό ανεμιστήρα χάλασε. Εκείνο όμως κάηκε και το άλλαξα με το coolermaster. Βασικά όλα τα τροφοδοτικά που έχω πάρει από το πλαίσιο (σε τιμή προσφοράς) προβληματικά μου βγήκαν! Αυτό όμως δεν μπορώ να το γυρίσω πίσω απλά γιατί έχει δυνατή ροή ανεμιστήρα... Ίσως να στείλω κάποιο email στην coolermaster απευθείας, έχω ακούσει ότι έχει πολύ καλό support.
SR20DET Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Το εχω και εγω φιλε μου αλλα δεν το ακουω καθολου, καποιο θεμα εχεις σιγουρα. ΔΕΝ γινεται να ακουγεται στο αλλο δωματιο για κανενα λογο.
maik42 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Βασικά όλα τα τροφοδοτικά που έχω πάρει από το πλαίσιο (σε τιμή προσφοράς) προβληματικά μου βγήκαν! αν το αγορασες απο stok ή το ειχε απο rma, τοτε πηραν τον αιθερα του τροφοδοτικου οι πρωτοι του ιδιοκτητες και εσενα σου πουλησαν τον θορυβο
xrit86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Mαλλον το συστημα σου ζοριζεται αρκετα με 550W και ισως να φτανει στα ορια του το coolermaster. σε ολα τα μαγαζια που πωλειται λενε οτι ειναι αθορυβο.. παντως..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αν μιλάμε για το σύστημα της υπογραφή του φίλου τότε το τροφοδοτικό είναι υπεραρκετό από άποψη watt. Aλλού θα είναι το πρόβλημα.
The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 αν το αγορασες απο stok ή το ειχε απο rma, τοτε πηραν τον αιθερα του τροφοδοτικου οι πρωτοι του ιδιοκτητες και εσενα σου πουλησαν τον θορυβο Δεν ήταν κανένα από αυτά προερχόμενο από stock ή rma. Σπάνια αγοράζω τροφοδοτικό με λιγότερο από 3 χρόνια εγγύηση. Το coolermaster μάλιστα έχει 5 χρόνια! Το σύστημα της υπογραφής μου το έχω δουλέψει και με 300άρι τροφοδοτικό χωρίς πρόβλημα.
maik42 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 τοτε μαλλον επεσες στην περιπτωση. αφου εχει σε ισχυει την εγγυηση γυρνα το πισω. ποσο καιρο το δουλευεις;
The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μερικούς μήνες μόνο αλλά όπως είπα από την αρχή είχε έντονο θόρυβο. Τι λέει το πλαίσιο σε τέτοιες περιπτώσεις; Να δοκιμάσω να τους το επιστρέψω ή να απευθυνθώ καλύτερα στην coolermaster;
maik42 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 σε οποιον πιστευεις οτι θα γινει πιο γρηγορα η δουλεια σου. αυτο ειναι το κουτι σου; δεν πιστευω να εβαλες την εισαγωγη του αερα του τροφοδοτικου προς τα επανω;
giannisv6 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εχω και εγώ το GX650 2 χρόνια κοντά,και κανένα θέμα,πιο πολύ ακούω τους ανεμιστήρες του κουτιου... Μάλλον έχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού πήγαινε το πλαίσιο και πες τους τα + λιγη υπερβολή ίσως βοηθήσει.
johnniewolker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ο giannisv6 εχει δικιο το ανεμιστιρακι θα φταει αλλαξε το και δεν θα εχεις προβλημα.Το εχω δοκιμασει...
The_Judas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Έχω αλλάξει και εγώ ανεμιστήρα από τροφοδοτικό, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θα χάσω όμως την 5ετή εγγύηση. Σε παλιότερο τροφοδοτικό απλά ήθελε λίγο σφίξιμο στις βίδες του ανεμιστήρα για να μειωθεί ο θόρυβος. Μπορεί να είναι πρόβλημα με την κακή ισορροπία του φαν. Θα ξεκινήσω από εκεί και βλέπω στην πορεία.
jiohkor12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ποσταρω απλα για να αναφερω οτι αλλαξα ανεμιστηρι στο gx550 καθως και εμενα εκανε θορυβο, δε μπορουσα να βγαλω ακρη και προκειμενου να μου παρει τα αυτια οριστε το αποτελεσμα,πλεον ησυχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα