Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα αλλαξα την καρτα γραφικών μου και μολις την εβαλα εβαλα κατευθειαν τους drivers της καινουργιας καρτας.Πειράζει? Μηπως επρεπε να απεγκαταστησω τους παλιους ?

Δημοσ.
  Στις 28/2/2012 στις 8:09 ΜΜ, GiannisT13 είπε

Παιδια σημερα αλλαξα την καρτα γραφικών μου και μολις την εβαλα εβαλα κατευθειαν τους drivers της καινουργιας καρτας.Πειράζει? Μηπως επρεπε να απεγκαταστησω τους παλιους ?

ναι έπρεπε να κάνεις απεγκατάσταση των παλιών κ πέρασμα των νέων

Δημοσ.

Αφαίρεσε τους drivers και πέρνα πάλι τους νέους

Driver Sweeper για καθάρισμα και μετά εγκατάσταση. 5-6 λεπτά δουλειά είναι

Δημοσ.
  Στις 28/2/2012 στις 8:33 ΜΜ, xlomo είπε

Έχω χάσει ώωωωωρες για αυτά τα 5-6 λεπτά.... Αν δουλεύει κανονικά άστο όπως είναι.

?

Δημοσ.

Warnings, ccc που δεν ξεκινάει, drivers που δεν βγαίνουν με απεγκατάσταση και αφήνουν διαφορετική εκδοσή dd από ccc. 2 με 3 restart για κάθε αναβάθμιση/απεγκατάσταση κτλ κτλ... Αν μπουν καλά οι drivers από πάνω, δεν τους πειράζεις μέχρι τους επόμενους.

Δημοσ.
  Στις 28/2/2012 στις 8:45 ΜΜ, xlomo είπε

Warnings, ccc που δεν ξεκινάει, drivers που δεν βγαίνουν με απεγκατάσταση και αφήνουν διαφορετική εκδοσή dd από ccc. 2 με 3 restart για κάθε αναβάθμιση/απεγκατάσταση κτλ κτλ... Αν μπουν καλά οι drivers από πάνω, δεν τους πειράζεις μέχρι τους επόμενους.

Και επειδη έτυχε εσύ να εχεις τόσα προβλήματα τι σημαίνει οτι πάυει η παραπάνω διαδικασία να είναι και η ενδεδειγμένη??

Δημοσ.
  Στις 28/2/2012 στις 9:00 ΜΜ, GiannisT13 είπε

Παιδια μπαινω σε ασφαλη λειτουργια και αφαιρω αυτος που ειναι στο αμδ display ε ;

Sent from my iPod touch using Insomnia

Ναι!

Δημοσ.
  Στις 28/2/2012 στις 8:55 ΜΜ, stm00192 είπε

Και επειδη έτυχε εσύ να εχεις τόσα προβλήματα τι σημαίνει οτι πάυει η παραπάνω διαδικασία να είναι και η ενδεδειγμένη??

Όχι καμία σχέση, αλλά πιστεύω πως από τη στιγμή που δεν έχεις προβλήματα δεν τρέχει και τίποτα να τους περνάς από πάνω.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...