Προς το περιεχόμενο

Αγορά Modem/Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω ένα μοντεμ ρουτερ για οικιακή χρήση με σκοπό ναντικαταστήσω το baudtec που έχω ήδη γιατί λόγω καιρού και φόρτου τα παίζει άσχημα...

Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι κυρίως:

Wireless N

dual band δε θα με χαλούσε (ανοικτό το θέμα αυτό προς συζήτηση)

GIGABIT ethernet θύρες (σημαντικό για μεταφορές προς και από δικτυακό σκληρό δίσκο)

Αξιοπιστία!!! (θα έχω 2 pc κουμπωμένα ενσύρματα, άλλο 1 pc και ενα laptop ασύρματα , 1 δικτυακό σκληρό δίσκο και κατα πάσα πιθανότητα μια samsung smart tv για να βλέπω απευθείας απ΄τον σκληρό δίσκο στην tv)

Έψαξα αρκετά για κριτικές σε καταστήματα και στο Amazon για να βρώ κάτι αξιόπιστο (το πολύ μέχρι 100-100ε) γιατί θέλω να μου κρατήσει... Συγκεκρυμένα εστίζα κυρίως σε Linksys κατηγορίας προιόντα αλλα προς έκπληξη μου δεν υπάρχουν προιόντα χωρίς - τουλάχιστον - αρκετούτσικα αρνητικά reviews...

Θέλω κάποιο product που να μου κρατάει το δίκτυο σταθερό και να ξενοιάσω επιτέλους!!!

Κάποια γνώμη?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κατι σε Draytek αλλα εσένα σε ενδιαφέρει να εχει και Gigabit ethernet θύρες οποτέ εκει ανεβαίνει η τιμή αρκετά. Καλό router και με N ειναι το 2710ne αλλα δεν εχει gigabit

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω ένα μοντεμ ρουτερ για οικιακή χρήση με σκοπό ναντικαταστήσω το baudtec που έχω ήδη γιατί λόγω καιρού και φόρτου τα παίζει άσχημα...

Wireless N

GIGABIT ethernet θύρες (σημαντικό για μεταφορές προς και από δικτυακό σκληρό δίσκο)

Αξιοπιστία!!! (θα έχω 2 pc κουμπωμένα ενσύρματα, άλλο 1 pc και ενα laptop ασύρματα , 1 δικτυακό σκληρό δίσκο και κατα πάσα πιθανότητα μια samsung smart tv για να βλέπω απευθείας απ΄τον σκληρό δίσκο στην tv)

Έψαξα αρκετά για κριτικές σε καταστήματα και στο Amazon για να βρώ κάτι αξιόπιστο (το πολύ μέχρι 100-100ε) γιατί θέλω να μου κρατήσει... Συγκεκρυμένα εστίζα κυρίως σε Linksys κατηγορίας προιόντα αλλα προς έκπληξη μου δεν υπάρχουν προιόντα χωρίς - τουλάχιστον - αρκετούτσικα αρνητικά reviews...

Θέλω κάποιο product που να μου κρατάει το δίκτυο σταθερό και να ξενοιάσω επιτέλους!!!

Κάποια γνώμη?

για μενα θα πηγαινα σε vigor 2710 και σε ενα 1000switch>μετα υπαρχει netgear 3500αν θυμαμαι καλα που τα εχει αυτα που θες.αλλα και τα 2 ειναι πανω απο 100.για τα Linksys ειναι λιγο αναμεικτα τα συναισθηματα.ναι μεν φτηνο αυτο αλλα πλεον ο κοσμος εχει χασει λιγο την εμπιστοσυνη στα Linksys(στα τελευταια μοντελα) και ακους αρκετα αρνητικα.

για τα zyxel παλι αναμεικτα.παλια θα ελεγα οτι σκοτωναν τα ρουτερ της πλεον εχω δει διαφορα κουφα κατα καιρους και εχω ξενερωσει.και εκει που εβλεπα σε εταιρειες πολλα zyxel πλεον βλεπω πιο πολυ vigor.Linksys σε εταιρειες ελαχιστα ως καθολου.η cisco βλεπω η vigor.το 2820 μετα το vigor πολυ καλο αλλα η τιμη ειναι 200 + και εχει μια gigabit. οποτε κανα netgear Μονο εκτος αν θες να κανεις αυτο με το 2710 και το gigabit switch ξεχωριστα που ειναι πολυ φτηνα τα 5 Port.

Καλό φαίνεται αλλά όπως είπα θα ήθελα κάτι σε gigabit ethernet θύρες...

Πιστεύετε ότι αυτό μετράει?

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.615262

Επίσης τελευταία ακούω καλά λόγια για τα zyxel...

σου απαντησα στο πιο πανω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Wireless N

Κάποια γνώμη?

βάλε λίγα παραπάνω γιατί με αυτά που ζητάς τα 100 euro δεν φτάνουν...

2 επιλογές για μένα:

για όλα http://www.skroutz.gr/s/338523/NetGear-DGND3700.html?keyphrase=dgnd3700

και αν δεν θες dual band http://www.skroutz.gr/s/309797/NetGear-DGN3500-100PES.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...