Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χρησιμοποιω 6 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

ευχαριστω για την απαντηση..

ειδα οτι λεει θεωρητικη αποσταση εως 15km...1km τουλαχιστον πιστευεις οτι το πιανει?

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση..

ειδα οτι λεει θεωρητικη αποσταση εως 15km...1km τουλαχιστον πιστευεις οτι το πιανει?

Tα 15km αφορουν link αναμεσα σε 2 5210g και με οπτικη επαφη μεταξυ τους, διχως εμποδια και παρεμβολες, και οχι για ολες του τις λειτουργιες (repeater/client/access point/bridge).

Εσυ για τι δουλεια το θες?

Δημοσ.

Tα 15km αφορουν link αναμεσα σε 2 5210g και με οπτικη επαφη μεταξυ τους, διχως εμποδια και παρεμβολες, και οχι για ολες του τις λειτουργιες (repeater/client/access point/bridge).

Εσυ για τι δουλεια το θες?

γιατι ενα τετραγωνο πιο περα ο ξαδερφος μου εχει 24αρα και θελω κατι με μεγαλη εμβελεια για να μπορω να πιανω wifi...αποσταση περιπου 500μ...θα το πιανω?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το πηρα τελικα,αλλα εχω θεματα με τη συνδεση...βρισκει ενα hotspot με 25dbi αλλα δε συνδεεται..

πειτε μου αν εχω σωστα τα settings ή αν κανω κατι λαθος...ρωτησα σε ειδικο και μου ειπε 15Ε αν μπορεσει να το φτιαξει...(καλα ειναι)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαινε Operation Mode και επελεξε AP Client Router.

Στη συνεχεια Wireless-->Wireless Mode-->Client--->Survey--->Connect πανω στο public hotspot και περιμενεις να συνδεθεις (το διαπιστωνεις στη σελιδα του status με το αν εχει παρει IP στο WAN).

Αν δεν πιανει IP, τοτε αλλαξε την Network IP του 1oυ screenshot σε 192.168.2.254 και δες αν θα παρει.

Σε καθε περιπτωση αφηνε του τουλαχιστον 1 λεπτο πριν ελεγξεις στο status αν εχει πιασει IP.

Tα 15 ευρω φατα σε σουβλακια. Υπαρχουν αρκετες οδηγιες σε αντιστοιχο τοπικ που αν ειχες διαβασει ηδη θα ειχες λυσει το θεμα σου, αλλα ακομα κι ετσι θα βρεθει λυση.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Πηγαινε Operation Mode και επελεξε AP Client Router.

Στη συνεχεια Wireless-->Wireless Mode-->Client--->Survey--->Connect πανω στο public hotspot και περιμενεις να συνδεθεις (το διαπιστωνεις στη σελιδα του status με το αν εχει παρει IP στο WAN).

Αν δεν πιανει IP, τοτε αλλαξε την Network IP του 1oυ screenshot σε 192.168.2.254 και δες αν θα παρει.

Σε καθε περιπτωση αφηνε του τουλαχιστον 1 λεπτο πριν ελεγξεις στο status αν εχει πιασει IP.

Tα 15 ευρω φατα σε σουβλακια. Υπαρχουν αρκετες οδηγιες στο παρον τοπικ που αν ειχες διαβασει ηδη θα ειχες λυσει το θεμα σου, αλλα ακομα κι ετσι θα βρεθει λυση.

φιλε σε ευχαριστω,τα διαβασα αλλα εκανα πολλες δοκιμες με τα αναφερομενα και παλι δε εμπαινε...με το usb wifi που ειχα εμπαινε κομπλε....επισης ειχε μια ιδιαιτεροτητα αυτο το σαιτ,οταν εμπαινα ελεγε οτι ειναι επικινδυνο και καλα να εισελθω και παταγα "συνεχεια" και μετα εκανα login στο account του hotspot...(μηπως εχει να κανει με το παραπανω οτι δε συνδεεται)

Δημοσ.

WAN IP πιανεις στο status του tp-link με τις ρυθμισεις που σου ειπα στο ποστ μου?

Αυτο να κοιτας σε καθε δοκιμη και οχι αν εχεις ιντερνετ. Και σε αυτο πρεπει να μας απαντησεις καταρχην.

Κατα τ'αλλα, το οτι σε προειδοποιει πως ειναι επικινδυνο το σαιτ, αν δεν κανω λαθος (και ας με διορθωσει καποιος αν κανω) παραπεμπει πιθανως στην υπαρξη proxy/sniffer στο συγκεκριμενο hotspot. Με οτι μπορει να συνεπαγεται.

Τι ειδους public hotspot ειναι? Δημου? Ξενοδοχειου? Μαγαζιου? Του γειτονα?

Kαι μια ερωτηση επειδη δεν καταλαβα :

Αυτο με την προειδοποιηση και τη σελιδα login, στο βγαζει μονο οταν συνδεεσαι μεσω του usb wifi η και τωρα που δοκιμαζεις με το 5210?

Δημοσ.

WAN IP πιανεις στο status του tp-link με τις ρυθμισεις που σου ειπα στο ποστ μου?

Αυτο να κοιτας σε καθε δοκιμη και οχι αν εχεις ιντερνετ. Και σε αυτο πρεπει να μας απαντησεις καταρχην.

Κατα τ'αλλα, το οτι σε προειδοποιει πως ειναι επικινδυνο το σαιτ, αν δεν κανω λαθος (και ας με διορθωσει καποιος αν κανω) παραπεμπει πιθανως στην υπαρξη proxy/sniffer στο συγκεκριμενο hotspot. Με οτι μπορει να συνεπαγεται.

Τι ειδους public hotspot ειναι? Δημου? Ξενοδοχειου? Μαγαζιου? Του γειτονα?

Kαι μια ερωτηση επειδη δεν καταλαβα :

Αυτο με την προειδοποιηση και τη σελιδα login, στο βγαζει μονο οταν συνδεεσαι μεσω του usb wifi η και τωρα που δοκιμαζεις με το 5210?

του δημου Γρεβενων ειναι,το login το βγαζει σε ολους και θελει account...θα δω σε λιγο τι βγαζει απο την ip και θα σε ενημερωσω..

Δημοσ.

Yποθετω οτι βρηκες κι εσυ λυση για να μην εχεις ξαναποσταρει 2-3 μερες.

Θα μας πεις τουλαχιστον τι εφταιγε και πως διορθωθηκε?

Δημοσ.

Yποθετω οτι βρηκες κι εσυ λυση για να μην εχεις ξαναποσταρει 2-3 μερες.

Θα μας πεις τουλαχιστον τι εφταιγε και πως διορθωθηκε?

καλημερα,δε ποσταρα γιατι δεν ειχα ιντερνετ....δε λυθηκε το προβλημα...εχω φυγει για πασχα καi θα το παω σε εναν ειδικο οταν γυρισω...,δε βρισκω αλλη λυση,...merci

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...