Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι λογικός ο τίτλος

Δεν βγαίνει νόημα τι λες αν δεν δώσεις πλΕροφορίες και δεν εξηγήσεις τι εννοείς

Δημοσ.

Ναι, εφόσον δεν υποστηρίζεται μπορεί να χει απρόβλεπτη συμπεριφορά ακόμα κι αν κατάφερες να τα εγκαταστήσεις.

Καλό θα ναι να φτιάξεις τον τίτλο για να μην κλειδωθεί.

Δημοσ.

karmen1983 εννοώ ότι η μητρική μου είναι η asus P5KC με επεξεργαστή core 2 duo 6600 2.4GHz και μνήμη 2 γιγα και κάρτα γραφικών Gainward GS 512mb GDDR5 4870....δεν την έχω σε crossfire....και θέλω απλά να ξέρω αν είναι λογικό το ότι κολαει εφόσον δεν υποστηρίζει τα 7

Δημοσ.

ρε φιλε αλεξη,εγω αυτο που μπορεσα να καταλαβω ειναι πως δεν υποστηριζει τα windows 7 (?) και κολλαει ακομα και αν καταφερες να τα περασεις.Το περιεργο που ειναι;

Δημοσ.

karmen1983 εννοώ ότι η μητρική μου είναι η asus P5KC με επεξεργαστή core 2 duo 6600 2.4GHz και μνήμη 2 γιγα και κάρτα γραφικών Gainward GS 512mb GDDR5 4870....δεν την έχω σε crossfire....και θέλω απλά να ξέρω αν είναι λογικό το ότι κολαει εφόσον δεν υποστηρίζει τα 7

Για μισό. Δεν υποστηρίζει τα 7 ή δεν βρίσκεις Drivers να περάσεις για τα 7άρια;

Γιατί αν είναι το δεύτερο τότε πέρασε drivers από τα site του κατασκευαστή του εκάστοτε part της μητρικής

πχ κάρτα ήχου απο Realtek?

Δημοσ.

απλά ήθελα να μάθω αν είναι λογικό.....και για να μην ανοίγω άλλο θέμα πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση στα xp και να είναι σαν να παίρνω καινούριο pc...[έχω το γνήσιο cd των xp pro].....

Δημοσ.

πάντως για όσα λένε δεν ξέρω εγώ εκανα μια χαρα εγκατάσταση και με βοηθησες πολυ φιλε genius1

δες αυτό

http://www.insomnia.gr/topic/315729-asus-p5kc-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows7/

Δημοσ.

Στο google πάντως βλέπω επιτυχείς εγκαταστάσεις windows 7 στη συγκεκριμένη μητρική. Σού βγάζει κάποιο θαυμαστικό (έλλειψη driver) στο device manager;

Δημοσ.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζει το cd της μητρικής να περάσω manual τους drivers

το οτι κολαει δεν φταιει το οτι η μητρικγ σου δεν υποστηριζει 7αρια δεν εχω δει μητρικη που να μην τα παιρνει.

το οτι σου κολααει δεν ειναι απο τη μη συμβατοτητα μπορει να ειναι θεμα καποιου προγραμματος που τρεχει καποιου ιου ή hardware

εδω θα βρεις τους drivers http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/#download κατεβασε αυτους για vista x32 ή χ64 αναλογα τι λειτουργικο εχεις.αν και αποτι διαβασα τους περνανε μονα τους τα 7αρια

αν θες γινε πιο συγκεκριμενος που σου κολλαει ο υπολογιστης οταν τον ζοριζεις ή ετσι απλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...