Speedy Gonzales Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έχω γουιντους εφτά σε λαπτοπ και μου βγάζουν ένα πρόβλημα στην εκκίνηση και δεν μπουτάρουν. Το πρόβλημα αυτό λέγεται bootmgr is compressed και δεν ξέρω τι να κάνω συν οτι δεν με αφήνει να μπουτάρω ούτε απο stick που έχω xp, για να κάνω φορμάτ. Πείτε μου ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε αυτο (χρειαζεται το dvd των Windows)
Speedy Gonzales Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε αυτο (χρειαζεται το dvd των Windows) Τα windows δεν είναι αυθεντικά και αυτό το λαπτοπ κάνει boot μόνο από μπουταμπλ στικακι φορμαρισμένο για windows και τώρα δεν το κάνει ούτε αυτό.
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Άρα δεν έχεις άλλη επιλογή,πρέπει να μπει ο δίσκος σε άλλον Η/Υ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τα windows δεν είναι αυθεντικά και αυτό το λαπτοπ κάνει boot μόνο από μπουταμπλ στικακι φορμαρισμένο για windows και τώρα δεν το κάνει ούτε αυτό. Εαν εχεις προσβαση σε dvd των Windows 7, μπορεις να φτιαξεις ενα bootable usb stick και να κανεις boot απο αυτο για να χρησιμοποιησεις την recovery console. Ολα αυτα φυσικα θα πρεπει να τα προετοιμασεις σε αλλο pc και προυποθετουν πως το pc σου θα μπορει να κανει boot απο το νεο usb stick. Διαφορετικα οπως ειπε και ο Elf, κουμπωνεις τον σκληρο σε αλλο pc και κανεις την δουλεια σου.
Speedy Gonzales Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δοκιμασε αυτο (χρειαζεται το dvd των Windows) Τελικά κατάφερα να κάνω φορματ που δεν με άφηνε.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα