iGreenHeart Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Από που και γιατί μπορούμε να αγοράσουμε φθηνά ανταλλακτικά για το χαλασμένο laptop μας;
elachl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 καλημερα και γω ψωχνω για q 61-104 sv hp αλλα μενω μυτιληνη παρακαλω βοηθηστε με
ors_86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Με μια αναζήτηση στο google για ανταλλακτικά laptop μπορείτε να βρείτε αρκετά καταστήματα από Ελλάδα. Διαφορετικά, μπορείς να κοιτάξεις σε μαγαζιά του εξωτερικού, ή ebay.
iGreenHeart Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Με μια αναζήτηση στο google για ανταλλακτικά laptop μπορείτε να βρείτε αρκετά καταστήματα από Ελλάδα. Διαφορετικά, μπορείς να κοιτάξεις σε μαγαζιά του εξωτερικού, ή ebay. Φίλε μου, μάλλον δεν είδες το "φθηνά" δεν ξέρω αν έχεις έρθει στη θέση να αλλάξεις μητρική και σου ζητούν στο Ελλάδα 300Ε-500Ε στην ουσία όχι να φταχτεί το laptop αλλά να ξαναγοραστεί. Γι' αυτό άνοιξα το θέμα να βοηθήσουμε τον κόσμο.
ors_86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φίλε μου, μάλλον δεν είδες το "φθηνά" δεν ξέρω αν έχεις έρθει στη θέση να αλλάξεις μητρική και σου ζητούν στο Ελλάδα 300Ε-500Ε στην ουσία όχι να φταχτεί το laptop αλλά να ξαναγοραστεί. Γι' αυτό άνοιξα το θέμα να βοηθήσουμε τον κόσμο. Το είδα, και γ΄αυτό ανέφερα ότι μπορείς να κοιτάξεις σε μαγαζιά του εξωτερικού, ή ebay. Επίσης, στην Ελλάδα δεν σου ζητούν ΟΛΟΙ "300Ε-500Ε".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα