Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακάρι σαν το πλαίσιο να ήταν όλα τα online καταστήματα. Δυο σκληροί που τα τίναξαν αντικαταστάθηκαν σε μια βδομάδα χωρίς έχτρα μεταφορικά. Το λάθος είναι δικό σου που άφησες δυο μήνες να περάσουν.

1ος ) CORSAIR FORCE SERIES 2,5'' SATA2 60GB αντικαταστάθηκε με CORSAIR FORCE 3 GT SATA3 120GB.(+60ευρω)

2ος) CORSAIR FORCE SERIES 2,5'' SATA2 60GB αντικαταστάθηκε με CORSAIR FORCE 3 SERIES SATA3 60GB ΔΩΡΕΑΝ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την πληροφορία.

Να σε ρωτήσω όμως, είναι δικό μου λάθος το ότι ο τεχνικός τους είπε ότι μίλησε μαζί μου και συμφωνήσαμε σε πίστωση , ενώ κάτι τέτιο δεν ισχύει?

Και που ακριβώς "κολλάει" το 2 μήνες? Έκανα παράπονα για το ότι περίμενα πολύ?Όχι.

Το θέμα μας φίλε Φώτη ήταν το ότι μου έκαναν πίστωση , αυθαίρετα , χωρίς καμία έγκριση.

Το αποτέλεσμα είναι οτι παραδέχτηκαν το λάθος τους και συμφωνήσαν σε αντικατάσταση.

Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να "προστατεύσεις" το κατάστημα , στα δικά μου μάτια , παραπέμπει σε φανατισμό.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς να "προστατεύσεις" το κατάστημα , στα δικά μου μάτια , παραπέμπει σε φανατισμό.

καταρχάς είναι διαφορετική περίπτωση, αν οι τιμές στους SSD είχαν πάρει την ανηφόρα όπως στους ΗDD, ο φίλος θα έτρωγε ΤΡΕΛΟ ΑΚΥΡΟ στην αντικατάσταση...

πίστεψέ με η περίπτωση σου HadoukenGR δεν είναι "μεμονωμένη" σε ΟΛΟΥΣ συμβαίνει αυτό και όχι μόνο στο Πλαίσιο αλλά και σε άλλα καταστήματα...

Δημοσ.

καταρχάς είναι διαφορετική περίπτωση, αν οι τιμές στους SSD είχαν πάρει την ανηφόρα όπως στους ΗDD, ο φίλος θα έτρωγε ΤΡΕΛΟ ΑΚΥΡΟ στην αντικατάσταση...

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Φυσικά δεν τους νοιάζει το να σου πιστώσουν 100 ευρώ η να σου δώσουν προϊόν που αξίζει 100ευρώ.

Στην δική μου περίπτωση όμως , όπου η πίστωση τους κόστιζε 99 ευρώ και το προϊόν 150 , επέλεξαν την πίστωση.

πίστεψέ με η περίπτωση σου HadoukenGR δεν είναι "μεμονωμένη" σε ΟΛΟΥΣ συμβαίνει αυτό και όχι μόνο στο Πλαίσιο αλλά και σε άλλα καταστήματα...

Γι αυτό και πρέπει να μην το αφήνουμε να περνάει γιατί οσο το αφήνουμε τόσο και αυτοί θα το επαναλαμβάνουν.

Επιχείριση είναι , ότι συμφέρει την τσέπη τους θα κάνουν , έκτος και αν ο πελάτης τους βάλει στην θέση τους.

Είχα πολλές συναλλαγές με online καταστήματα και έχω βρεθεί και άλλες φορες υπό προβλημάτων.

Από τις προσωπικές μου εμπειρίες το πλαίσιο ήταν κάπως ανώτερο όσον αφορά την εξυπηρέτηση.

Κατά συνέπεια δεν έχω κάτι προσωπικό με το εν λόγο κατάστημα , για να μην παρεξηγούμαστε.

Δημοσ.

όχι φίλε μου δεν προστατεύω κανένα κατάστημα , ούτε μίζες παίρνω από αυτό .... έτσι κι αλλιώς εδώ στη Μυτιλήνη δεν έχει κατάστημα plaisio . φανατισμό έχω μόνο και μόνο επειδή στάθηκαν κύριοι στα προβλήματά μου. B)

• Super Moderators
Δημοσ.

φανατισμό έχω μόνο και μόνο επειδή στάθηκαν κύριοι στα προβλήματά μου. B)

τα οποία ήταν για διαφορετική κατηγορία προϊόντων... :rolleyes:

Δημοσ.

Ακριβώς. Αυτή η διαμονοποιήση του πλαισίου έχει καταντήσει γραφική. Όλα τα καταστήματα κέρδος θέλουν να βγάλουν. Απλά άλλοι το κάνουν με πιο άκομψο τρόπο άλλοι με πιο κομψό. Τα συμφέροντα καταστήματος αγοραστή δεν συμβαδίζουν ποτέ, ούτε πρόκειται να γίνει αυτό. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου η εμπορική εξυπνάδα μπορεί να τα συμβαδίσει έστω πρόσκαιρα και να είναι όλοι ικανοποιημένοι (και το κατάστημα περισσότερο).

Σε κάθε περίπτωση ο φίλος TS δεν βλέπω που και πόσο χαμένος βγαίνει ώστε να δικαιολογείται ένα τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

Έτσι είναι. Αν ήσουν και συ στη θέση του HadoukenGr τα ίδια θα σου κάνανε. Η δικιά σου περίπτωση ήταν "ουδέτερη" χρηματικά, ενώ σε αυτή "χάνει" λεφτά το πλαίσιο και κάνει τον κινέζο ακολουθώντας τον νόμο :rolleyes:

Δημοσ.

ακομα ψωνιζετε απο αυτο το αθλιο μαγαζακι? καποτε χαιροσουν να μπαινεις μεσα, να επεξεργαζεσαι και να χαζευεις οτι ηθελες και να ψωνιζεις ολα τα καλουδια που εβγαιναν στην αγορα, και τωρα δε προλαβαινεις να μπεις , σου τη πεφτουν δεκα ατομα ταυτοχρονα( μεχρι και ο security) για το ποιος θα πρωτοπαρει τον πελατη, και καλα να σε εξυπηρετησουν και καλημερας σας και παπαριες.. γιαυτο εμειναν οι κοκκινες φανελες να ειναι πιο πολλες απο τους πελατες.. Turbo-X και Turbo-x .. ουτε απο εξω δε περναω. Βρειτε εκει ενα ωραιο μαγαζακι της γειτονιας σας, να εχετε και μια ωραια επαφη με τον καταστηματαρχη να πηγαινεται τον υπολογιστη σας καθε μερα εκατο φορες οταν χαλαει, να σας κανει και ευκολιες και αφηστε εγγυσεις και χαιρετουρες και τυπικοτητες και σαχλαμαρες..

* "εξυπηρετηυηκατε καλα απο τον πωλητη μας, θα χαρουμε να σας ξαναδουμε στο καταστημα μας.. μπιππ.. χαμογελο.. μπιπ.. εξυπξηρετ.. μπιπ μπιπ.."

Δημοσ.

ακομα ψωνιζετε απο αυτο το αθλιο μαγαζακι? καποτε χαιροσουν να μπαινεις μεσα, να επεξεργαζεσαι και να χαζευεις οτι ηθελες και να ψωνιζεις ολα τα καλουδια που εβγαιναν στην αγορα, και τωρα δε προλαβαινεις να μπεις , σου τη πεφτουν δεκα ατομα ταυτοχρονα( μεχρι και ο security) για το ποιος θα πρωτοπαρει τον πελατη, και καλα να σε εξυπηρετησουν και καλημερας σας και παπαριες.. γιαυτο εμειναν οι κοκκινες φανελες να ειναι πιο πολλες απο τους πελατες.. Turbo-X και Turbo-x .. ουτε απο εξω δε περναω. Βρειτε εκει ενα ωραιο μαγαζακι της γειτονιας σας, να εχετε και μια ωραια επαφη με τον καταστηματαρχη να πηγαινεται τον υπολογιστη σας καθε μερα εκατο φορες οταν χαλαει, να σας κανει και ευκολιες και αφηστε εγγυσεις και χαιρετουρες και τυπικοτητες και σαχλαμαρες..

* "εξυπηρετηυηκατε καλα απο τον πωλητη μας, θα χαρουμε να σας ξαναδουμε στο καταστημα μας.. μπιππ.. χαμογελο.. μπιπ.. εξυπξηρετ.. μπιπ μπιπ.."

αυτοι οι security στο λαιμο μου καθονται.πολλες φορες αμα ειμαι κοντα σε κανα πλαισιο μπαινω μονο για να χαζεψω,σκοτωσω ωρα κ.α. και πάντοτε οι security μου πρήζουν τα νευρα οταν φευγω."δεν βρήκατε αυτο που ψαχνεται?","να βοηθησουμε?","παρτε καταλογο!!","περιμενετε να φωναξω ενα υπάλληλο."(με ακριβως αυτη τη σειρα παντοτε το ιδιο ποιημα..)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΑΜΩΤΟ!

Δημοσ.

αυτοι οι security στο λαιμο μου καθονται.πολλες φορες αμα ειμαι κοντα σε κανα πλαισιο μπαινω μονο για να χαζεψω,σκοτωσω ωρα κ.α. και πάντοτε οι security μου πρήζουν τα νευρα οταν φευγω."δεν βρήκατε αυτο που ψαχνεται?","να βοηθησουμε?","παρτε καταλογο!!","περιμενετε να φωναξω ενα υπάλληλο."(με ακριβως αυτη τη σειρα παντοτε το ιδιο ποιημα..)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΑΜΩΤΟ!

pixmania τότε να πας η σε κάτι άλλα (@&%^) που αν χρειαστείς έστω μια τηλεφωνική υποστήριξη κάνεις τάμα στον Αγ. Ραφαήλ να σηκώσουν το τηλέφωνο. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...