Vaggos02 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς και θα απαιτήσεις να σου αντικαταστήσουν τον δίσκο με τον ίδιο καινούργιο ή να σου δώσουν κάτι αντίστοιχο, αφού πρώτα όμως το συμφωνήσετε, αν δεν υπάρχει ο ίδιος. Αν δεχτείς το πιστωτικό, αυτοί θα στείλουν τον δίσκο σου για RMA στην εταιρία και θα πουλήσουν αυτόν που θα τους δώσουν στην τωρινή τιμή. Δηλαδή θα βγάλουν και ένα 50άρικο κέρδος εις βάρος σου. Αν δε μπορούν να σου τον αντικαταστήσουν ή να σου δώσουν πιστωτικό στην τωρινή τιμή, ζήτα το δίσκο σου πίσω και στείλτον μόνος σου για RMA.
HadoukenGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς και θα απαιτήσεις να σου αντικαταστήσουν τον δίσκο με τον ίδιο καινούργιο ή να σου δώσουν κάτι αντίστοιχο, αφού πρώτα όμως το συμφωνήσετε, αν δεν υπάρχει ο ίδιος. Αν δεχτείς το πιστωτικό, αυτοί θα στείλουν τον δίσκο σου για RMA στην εταιρία και θα πουλήσουν αυτόν που θα τους δώσουν στην τωρινή τιμή. Δηλαδή θα βγάλουν και ένα 50άρικο κέρδος εις βάρος σου. Αν δε μπορούν να σου τον αντικαταστήσουν ή να σου δώσουν πιστωτικό στην τωρινή τιμή, ζήτα το δίσκο σου πίσω και στείλτον μόνος σου για RMA. Ο σκληρός ήρθε σε "bulk" και έχει εγγύηση πλαισίου. Δεν αναγράφετε κάπου εγγύηση κατασκευαστή. Πως μπορώ να τον στείλω μόνος μου για RMA υπο αυτές τις συνθήκες? Ευχαριστω.
Vaggos02 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ο σκληρός ήρθε σε "bulk" και έχει εγγύηση πλαισίου. Δεν αναγράφετε κάπου εγγύηση κατασκευαστή. Πως μπορώ να τον στείλω μόνος μου για RMA υπο αυτές τις συνθήκες? Ευχαριστω. Πήγαινε στο site του κατασκευαστή και λογικά θα σου έχει οδηγίες για rma. Αν δε βρείς κάτι απ το site στείλε ένα mail με το serial number του σκληρού σου στην εταιρία και ρώτησέ τους τι και πως παίζει με το rma.
alex89 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με απασχολεί το χρονικό διάστημα αυτο.Η επιλογή του να περιμένω ήταν δική μου. Έμενα αυτό που με ενδιαφέρει όπως λέω και στην αρχική μου ερώτηση είναι , υπάρχει κάποιος νομος που να τους υποχρεώνει να μου το αντικαταστήσουν ή αυτοί επιλέγουν το τι τους συμφέρει. Επίσης έχω δει πολλές φορές να λένε ότι η πίστωση θα γίνει στην τωρινή τιμή του προϊόντος και όχι στην αρχική τιμή αγοράς. Αρα τι από τα δυο ισχύει σύμφωνα με το νομό πάντα? Ευχαριστώ. Σε εμένα από το e-shop η πίστωση έγινε στο ποσό που αναγραφόταν στην απόδειξη αγοράς που είχα προσκομήσει ως εγγύηση. Υποθέτω πως το ίδιο ισχύει και για το Πλαίσιο.
HadoukenGr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο σχετικά με ένα email που τους έστειλα , στο οποίο τους εξήγησα ότι εγώ δεν συνεννοήθηκα με κάποιον υπάλληλο τους πριν γίνει η πίστωση και πως θα ήθελα να γίνει αντικατάσταση του σκληρού με ίδιο ή αντίστοιχο σκληρό. Μου είπαν ότι δεν έχουν το ίδιο σκληρό stock αλλά έναν seagate (το ίδιο πράμα άπλα είναι sata 3 , άρα λίγο καλύτερος). Τους είπα ότι δέχομαι την πρόταση τους , οπότε Θα έχω τον σκληρό μέχρι παρασκευή. Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!
Thanos1972 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Για πες μας λιγο ποιον δισκο ακριβως τους πηγες πισω και ποιον σου προτειναν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ναι, για δώσε αναλυτικά τα μοντέλα, ελπίζω να εννοούν το κανονικό stock και όχι stockhouse επιπλέον να τονίσω ότι παίζει με τον Seagate να έχεις 1 χρόνο εγγύηση...
HadoukenGr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εστειλα : Western Digital Caviar Green 2TB , 64MB cache , 5400 rpm ,Sata 2. Και μου δίνουν : Seagate Baracuda 2TB ,64MB cache , 5400rpm , Sata 3. -ακριβές μοντέλο δεν μου είπαν , και επειδή με πήραν ενώ κοιμόμουν μου διέφυγε και δεν ρώτησα και εγώ. Υ.γ. ThReSh αυτο περι εγγύησης που το βασίζεις? Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 κλασικά 1 χρόνος εγγύηση... ελπίζω να σου δίνουν σφραγισμένο...
HadoukenGr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 κλασικά 1 χρόνος εγγύηση... ελπίζω να σου δίνουν σφραγισμένο... Πιστεύω θα είναι bulk όπως και ο αρχικός σκληρός.Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ότι δεν είναι μεταχειρισμένος έτσι δεν είναι? Θα τρέξω κάποια δοκιμαστικά για να δω σε τι κατάσταση θα βρίσκετε ο νέος σκληρός και ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα γιατί κουραστικά με όλο αυτό το θέμα. Αυτό για το 1 χρόνο με ανησυχεί περισσότερο, από την στιγμή που γίνετε αντικατάσταση δεν Θα έπρεπε η εγγύηση να ανανεώνετε? Ο πρώτος σκληρός χάλασε 2 μέρες μετά την αγορά , και η εγγύηση έπεσε κατά 2 χρονιά? Αν χαλάσει δηλαδή και ο δεύτερος που θα πάει η εγγύηση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 όλοι bulk είναι, απλά σε σφραγισμένο σακουλάκι, αυτό φρόντισε να δεις... δεν έπεσε η εγγύηση για αυτό το λόγο, απλά από φέτος η Seagate δίνει 1 χρόνο εγγύηση για κάποιους από τους δίσκους της...
profi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 δεν τον δεχεσαι απλά!!πληρωσες κ την εγγύηση τότε....να απαιτήσεις την ίδια κ τώρα!ήδη δεν έχεις δίσκο μήνες τώρα...περίμενε να σου φέρουν τον ίδιο σφραγισμένο,ή τουλάχιστον να έχει την την ίδια εγγύηση σαν καινούργιος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 οι καινούριοι (shipped 1/1/2012 και μετά) Seagate Barracuda 5900rpm & 7200rpm έχουν 1 χρόνο εγγύηση πλέον, οι Barracuda XT έχουν 2 ή 3...
fotis 65 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μακάρι σαν το πλαίσιο να ήταν όλα τα online καταστήματα. Δυο σκληροί που τα τίναξαν αντικαταστάθηκαν σε μια βδομάδα χωρίς έχτρα μεταφορικά. Το λάθος είναι δικό σου που άφησες δυο μήνες να περάσουν. 1ος ) CORSAIR FORCE SERIES 2,5'' SATA2 60GB αντικαταστάθηκε με CORSAIR FORCE 3 GT SATA3 120GB.(+60ευρω) 2ος) CORSAIR FORCE SERIES 2,5'' SATA2 60GB αντικαταστάθηκε με CORSAIR FORCE 3 SERIES SATA3 60GB ΔΩΡΕΑΝ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μακάρι σαν το πλαίσιο να ήταν όλα τα online καταστήματα. Δυο σκληροί που τα τίναξαν αντικαταστάθηκαν σε μια βδομάδα χωρίς έχτρα μεταφορικά. Το λάθος είναι δικό σου που άφησες δυο μήνες να περάσουν. 1ος ) CORSAIR FORCE SERIES 2,5'' SATA2 60GB αντικαταστάθηκε με CORSAIR FORCE 3 GT SATA3 120GB.(+60ευρω) 2ος) CORSAIR FORCE SERIES 2,5'' SATA2 60GB αντικαταστάθηκε με CORSAIR FORCE 3 SERIES SATA3 60GB ΔΩΡΕΑΝ. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται να κάνω αυτή την ερώτηση, αλλά θα την κάνω... πιστεύεις πως αν αντικαθιστούσες HDD και όχι SSD, που είχες αγοράσει πριν την άνοδο τιμών, ότι θα στους άλλαζαν χωρίς δεύτερη κουβέντα? συγκρίνεις τελείως διαφορετικές καταστάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα