Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έμπαινα από δημόσιο δίκτυο, αλλά απηύδησα με την ταχύτητα, η οποία δεν προσφέρεται και δεν ικανοποιεί όλες τις δουλειές μου. Γι' αυτό αποφάσισα να βάλω μία γραμμούλα και να ησυχάσω. Έχω όμως κάποιες απορίες και θα ήθελα την βοήθειά σας.

1. Cyta or Conn-x

2. Δεν έχω τηλεφωνική συσκευή. Πειράζει; Κι αν όχι, η ταχύτητα θα είναι εφάμιλλη με αυτή που έχει τηλεφωνική συσκευή (αν παίζει ρόλο αυτό)

3. Η χρέωση ποια είναι; Πχ. Είδα πως για 2 mbps στο conn-x είναι χοντρικά 18Ε -αν θυμάμαι καλά-. Πληρώνω μόνο αυτό το ποσό κάθε μήνα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για τις όποιες απαντήσεις...

Δημοσ.

Γεια σου Κασσανδρα.

Εξαρταται και τι θες. Αν θες σταθεροτητα, αν παιζεις online games και δεν σε ενδιαφερουν τα χρηματα τοτε πηγαινε ΟΤΕ. Αλλιως cyta.

Να ξερεις ομως πως η τιμη στο connx δεν θα ειναι μονο 18, θα πρεπει να υπολογισεις και το παγιο που θα πληρωνεις.

Δες και τις αλλες εταιριες (forthnet, hol, on, wind) μηπως σε βολευουν και αυτες.

Για το τηλεφωνο οχι δεν πειραζει καθολου, αλλα αν παρεις πακετο Double Play, θα εχεις και απεριοριστα τηλεφωνα.

Δημοσ.

Καλημέρα, Marria.

Σ' ευχαριστώ πολύ, για την απάντησή σου.

Αυτό το πάγιο πόσο είναι; Για conn-x 2 mbps, ας πούμε. Κοίταξα στη σελίδα τους, αλλά δεν είδα τίποτα -ίσως δεν έψαξα και καλά, τι να πω.

Αν ξέρεις και για cyta (στην αντίστοιχη, πάλι, ταχύτητα) πες μου.

Δημοσ.

Δεν γνωριζω ποσο θα ειναι η τελικη τιμη στον ΟΤΕ, μιας και εχω hol, ας πει καποιο αλλο μελος που εχει ΟΤΕ και μπορει να εξηγησει καλυτερα.

Για τη cyta που εψαξα, τα 4Mbps (σε Double Play πακετο μαζι με τηλεφωνια) βγαινει €16 το μηνα. Αρκετα φτηνα νομιζω :)

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι. Μάλλον σε Cyta θα καταλήξω εν τέλει. Πολύ φθηνό.

-αν έχει κάποιος cyta ας μου πει, αν είναι ευχαριστημένος από θέμα σταθερότητας/ταχύτητας κοκ.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έμπαινα από δημόσιο δίκτυο, αλλά απηύδησα με την ταχύτητα, η οποία δεν προσφέρεται και δεν ικανοποιεί όλες τις δουλειές μου. Γι' αυτό αποφάσισα να βάλω μία γραμμούλα και να ησυχάσω. Έχω όμως κάποιες απορίες και θα ήθελα την βοήθειά σας.

1. Cyta or Conn-x

2. Δεν έχω τηλεφωνική συσκευή. Πειράζει; Κι αν όχι, η ταχύτητα θα είναι εφάμιλλη με αυτή που έχει τηλεφωνική συσκευή (αν παίζει ρόλο αυτό)

3. Η χρέωση ποια είναι; Πχ. Είδα πως για 2 mbps στο conn-x είναι χοντρικά 18Ε -αν θυμάμαι καλά-. Πληρώνω μόνο αυτό το ποσό κάθε μήνα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για τις όποιες απαντήσεις...

1.υπαρχουν και αλλες επιλογες.ο οτε καλος αλλα ακριβος .

καθε τηλεφωνικη συσκευη που βαζεις ριχνει απειροελαχιστα την ταχυτητα.οποτε δεν σε πειραζει καθολου να μην εχεις τηλεφωνο πανω.

3.ειναι και παγια

Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι. Μάλλον σε Cyta θα καταλήξω εν τέλει. Πολύ φθηνό.

-αν έχει κάποιος cyta ας μου πει, αν είναι ευχαριστημένος από θέμα σταθερότητας/ταχύτητας κοκ.

η σταθεροτητα εχει να κανει με αποσταση και ποιοτητα χαλκου.το ιδιο και η ταχυτητα σαν συγχρονισμος.σαν πραγματικη ταχυτητα εχει να κανει ποσο ειναι πιταρισμενη.απλα η cyta ειναι πολυ φτηνη

αρχισει και πιταρρει η cyta αλλα οκ.και δινει μονο voip τηλεφωνια

Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγο να πας στο ote με αυτές τις τιμές. αυτά που ζητάς, σίγουρα κάποιος άλλος πάροχος θα σε ικανοποιήσει

Δημοσ.

ο οτε ειναι ο πιο ακριβος και μετα τον οτε υπαρχουν και αλλοι παροχοι με tdm telephony κτλ.δεν ειναι η μονη λυση η cyta που δινει voip και ρουτερ managed απο αυτους

το θεωρω χαλια επιλογη να πρεπει να παιξεις με το δικο τους ρουτερ αν θελεις να εχεις και τηλεφωνο.

Δημοσ.

η σταθεροτητα εχει να κανει με αποσταση και ποιοτητα χαλκου.το ιδιο και η ταχυτητα σαν συγχρονισμος.σαν πραγματικη ταχυτητα εχει να κανει ποσο ειναι πιταρισμενη.απλα η cyta ειναι πολυ φτηνη

αρχισει και πιταρρει η cyta αλλα οκ.και δινει μονο voip τηλεφωνια

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Ξέρω πως για την σταθερότητα και την ταχύτητα, παίζουν ρόλο κάποιοι παράμετροι, αλλά ρωτάω επειδή πχ στη forthnet ακούω όλο παράπονα κι είπα μη παίζει κάτι αντίστοιχο και με τη cyta -οπότε να μην έμπαινα στη διαδικασία να τη βάλω.

Δημοσ.

εγώ εχω οτε 2mbs το 2μηνο πληρώνω 75Ε και ο ΟΤΕ σαν παροχος είναι για τον Π............. είμαι σε φάση να το αλλάξω μαλον σε wind με 27Ε για ένα χρόνο +απεριόριστα τηλ και μετά το χρόνο η τιμή θα πάει στα 34Ε πολλά προβλήματα με τον ΟΤΕ και δεν βγάζεις άκρη

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Ξέρω πως για την σταθερότητα και την ταχύτητα, παίζουν ρόλο κάποιοι παράμετροι, αλλά ρωτάω επειδή πχ στη forthnet ακούω όλο παράπονα κι είπα μη παίζει κάτι αντίστοιχο και με τη cyta -οπότε να μην έμπαινα στη διαδικασία να τη βάλω.

το θεμα αποσυνδεσης δεν εχει να κανει με την εταιρεια.αμα σε μια εταιρεια παιζεις σωστα λογικα αμα πας με τον ιδιο χαλκο στην αλλη θα παιξεις και εκει καλα.αν εισαι πολυ μακρια και παιζεις με προβληματα το πιο πιθανο ειναι να γινει το ιδιο και μετα.το ποσο σταθερη ειναι μια γραμμη εχει να κανει με αποσταση και ποιοτητα χαλκου που σε οποια εταιρεια και να πας δεν θα αλλαξει κατι εκτος αν ζητησεις νεα γραμμη και δοκιμασεις την τυχη σου σε αλλο ζευγαρι και το τελευταιο συνδυασμος dslam και ρουτερ.τωρα εκει εξω απο τον εναν θα ακουσεις οτι πχ η forthnet κανει αποσυνδεσεις και εχει χαμηλη ταχυτητα και απο τον αλλον θα ακουσεις οτι συγχρονιζει στα 23 mbit Και εχει να κανει αποσυνδεση 2 μηνες.πχ εχω forthnet παιζω κοντα στα 12 mbit που ειναι ουτε κατι το τρελο ουτε λιγο και αποσυνδεσεις εχω υπερβολικα σπανια.εχει τυχει να ειμαι και 15 μερες Online.οποτε δεν μπορεις να ξερεις.εχει τυχει ενας γνωστος να εχει προβληματα με τον οτε και πηγε σε αλλη εταρεια αλλα δεν ζητησε αλλο ζευγαρι .αποτελεσμα?τα προβληματα που ειχε στον οτε λογω χαλκου τα εχει και τωρα με τον δευτερο παροχο.για ολες τις εταιρειες θα ακουσεις τα καλυτερα για ολες θα ακουσεις τα χειροτερα.εγω πχ δεν γουσταρω cyta γιατι δινει voip και με υποχρεωνει να παιζω με το ρουτερ που δινει η cyta αλλιως δεν θα εχω τηλεφωνια.οποτε ολα σχετικα ειναι.δες και τον φιλο απο κατω πουεκανα quote.2 Mbps εχει και εχει θεματα παρολο που ειναι και οτε.

εγώ εχω οτε 2mbs το 2μηνο πληρώνω 75Ε και ο ΟΤΕ σαν παροχος είναι για τον Π............. είμαι σε φάση να το αλλάξω μαλον σε wind με 27Ε για ένα χρόνο +απεριόριστα τηλ και μετά το χρόνο η τιμή θα πάει στα 34Ε πολλά προβλήματα με τον ΟΤΕ και δεν βγάζεις άκρη

α.τον οτε αλλαξε τον ετσι και αλλιως λογο κοστους.τωρα τι προβληματα εχεις?γιατι αμα ειναι θεματα ταχυτητας κτλ μπορει να εισαι πολυ μακρια απο τον οτε κτλ κτλ και τα θεματα να τα εχεις με ολες τις εταιρειες.γραψε μας χαρακτηστικα γραμμης και πες μας τι προβληματα εχεις.

75 ευρώ για 2mbps είναι λίγο κλεψιά

πολυ κλεψια οχι λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...