Mixalis21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο της Microsoft (Wireless Multimedia Keyboard) το οποίο αποφάσισα σήμερα να καθαρίσω,βγάζοντας όλα τα πλήκτρα του.Το spacebar όμως δεν μπαίνει καλά,έχει ψιλοραγίσει κιόλας,και έχω βάλει προσωρινά στη θέση του το PrtScn!!! Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι να μου φτιάξουν το πλήκτρο;Να αγοράζω τώρα νέο πληκτρολόγιο για ένα πλήκτρο μου φαίνεται υπερβολικό.Αν το πάω για επισκευή κάπου,θα μου το φτιάξουν;
Jojos15 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Βρες κανενα παλιο πληκτρολογιο και βαλε απο εκει το SpaceBar... Παντως εγω θα αγοραζα καινουριο.... Αυτη η αισθηση της καινουργιλας στα ηλεκτρονικα ειδη με τρελαινει!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οπως λεει και ο φιλος,καπου θα βρεις ενα spacebar.αλλα ενταξει εαν ειναι ενα απλο ραγισμα,λιγη logo (την καλη που στεγνωνει κατευθειαν επανω στα χερια σου,που εχει και ενα volvo απ'εξω να κρεμεται απο εναν γερανο) απο κατω και τσουπ σαν καινουργιο. Μην δωσεις λεφτα σε κατι αλλο απο την στιγμη που ισως μπορεσεις να το φτιαξεις μονος σου.
Mixalis21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να πάρω σβάρνα δηλαδή τα μαγαζιά ε; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Mixalis21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τελικά έστειλα mail στο service του eshop.gr και μου απάντησαν άμεσα πως έχουν το πλήκτρο κ θα μου το στείλουν δωρεάν σε όποιο κατάστημα τους θέλω.Είχα καιρό να ασχοληθώ με μαγαζιά υπολογιστών και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση...Τι σου κάνει η κρίση ή βελτίωσαν τις υπηρεσίες τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα