alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ένας φίλος θέλει να τυπώνει αποδείξεις μέσα από το βυτίο του στους πελάτες που προμηθεύει με πετρέλαιο. Από που ξεκινάμε; Από το πρόγραμμα και ποιο είναι αυτό; Από την εφορία; Τι hardware χρειάζεται;
liopyr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχουν ταμειακές που δουλεύουν με μπαταρία, σαν αυτές που έχουν στη λαϊκή φάση. Από εφορίες και λοιπά γραφειοκρατικά δεν έχω ιδέα τι παίζει. Τωρα τι σκέφτεσαι όταν ανακατεύεις software και hardware, ένας πόντιος ξέρει. ;p
alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έχει δει έναν συνάδελφο του που έχει σε λάπτοπ το πελατολόγιο και έναν μικρό εκτυπωτή μαζί του και τυπώνει αποδείξεις τρυπημένες, άρα υποθέτω θεωρημένες... Εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα από αυτά all around
takis1984 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 γίνεται αυτό. Αν και συνηθως από ότι ξέρω παίρνεις φορολογικο μηχανισμό, εμπορική εφαρμογή και εκτυπωτη.
alexzzz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 γίνεται αυτό. Αν και συνηθως από ότι ξέρω παίρνεις φορολογικο μηχανισμό, εμπορική εφαρμογή και εκτυπωτη. Έχεις να μου προτείνεις κανένα;
ss13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις να μου προτείνεις κανένα; Το βρήκα χθες http://www.bratnet.gr/proionta-yphresies/logismiko-programmata/67-programma-gia-benzinadiko-bibliopoleio-endymata-ypodhmata.html γιατί δε κάνεις ένα τηλέφωνο να σου πούνε ακριβώς τι χρειάζεται ;
takis1984 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Και πολλά άλλα δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα για βενζινάδικο οποιοδήποτε εμπορικό πρόγραμμα του κάνει Αν θες στείλε pm.
alexzzz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τους ρωτήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα