Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καλά γιατί τα πα λίγο μπερδεμένα. :D

Καλά θα κάνεις και αν ασχοληθείς θα δεις ότι θα ψηθείς πάρα πολύ. Ιδίως αν έχεις παρέα για εξορμήσεις είναι τρομερή φάση.

Επίσης μπορείς να πάρεις και κανένα βιβλίο για να εξοικοιώνεσαι με ρυθμίσεις, ορολογία τεχνικές κλπ και να μπορείς να επιλέξεις με βάση τα δικά σου κριτήρια. Και πολύ σημαντικό να δεις τη μηχανή ζωντανά, να τη "ζυγίσεις" να δεις αν σε τραβάει κλπ.

Όταν αποφασίσεις εδώ είμαστε :D

πς: Επίσης ξέχασα να πω ξεκάθαρα πριν ότι γενικά μηχανή αλλάζεις συχνά πυκνά, το θέμα είναι οι φακοί. Δλδ και μια entry-level να πάρεις στην αρχή μετά αρκετά εύκολα την πουλάς και παίρνεις μια πιο καλή αν δεις ότι δε σε καλύπτει. Ενώ φακούς παίρνεις μια φορά και κρατάνε μια ζωή (θεωρητικά). Και παίζουν και άλλες εταιρείες που βγάζουν φακούς για Nikon και Canon όπως η Tamron που έχουν καλύτερες τιμές. Και τέλος τα πιο καλά καταστήματα είναι στην Κάνιγγος που μπορείς και να τις δεις και έχουν μεγάλη ποικιλία και εμπειρία.

I approve this post

αλλα να προσεχεις με τους 3rd party φακους...

Δημοσ.

I approve this post

αλλα να προσεχεις με τους 3rd party φακους...

Καλά εννοείται ότι δεν συγκρίνονται με τους αυθεντικούς αλλά για απλή καθημερινή χρήση νομίζω είναι κομπλέ. Τώρα αν θες να τα σκάσεις για φακό σίγουρα δεν αξίζει να τα σκάσεις για 3rd party. :D

Δημοσ.

Η μετάβαση σε DSLR δεν είναι πάντα επιτυχημένη. Εκτός του οικονομικού το θέμα του βάρους και του μεγέθους είναι συχνά ανασταλτικός παράγοντας στο να συνηθίσει ένας ερασιτέχνης μια μεγαλύτερη μηχανή και την αλλαγή φακών. Ενα ενδιάμεσο στάδιο στο μέγεθος είναι η mirrorless αν και προσωπικά οποιοσδήποτε ζουμ φακός μου φαίνεται μεγάλος σε αυτές και δεν ισορροπεί καλά αλλά φαντάζομαι είναι και θέμα συνήθειας. Οπότε ξανασκέψου λιγάκι την ιδέα της μεταχειρισμένης μηχανής. Με 200-250 βρίσκεις προσφορές με φακό που φωτογραφικά δεν συγκρίνονται με οτιδήποτε σε compact έχεις πιθανότατα δοκιμάσει

OFFTOPIC αλλά το αποκλειστικά Canon ή Νikon στηρίζεται κάπου ή απλώς επειδή είναι τα πιο γνωστά ονόματα? Γιατί για ερασιτεχνική χρήση(δηλαδή κροπ σώμα) είτε σε φωτογραφία είτε και σε βίντεο δεν είναι αντικειμενικά οι καλύτερες μηχανές οπότε το να τις προτείνει κάποιος αποκλειστικά δεν εξηγείται

Δημοσ.

Εγώ πρόσθεσα στις κάμερες μου πρόσφατα μια Fuji HS20.Είναι πολύ καλή για τα χρήματα της.Μπορέις να την βρεις και σε χαμηλή τιμή μιας και βγήκε πριν λίγο καιρό η HS30.Ψάξε την λίγο στο ίντερνετ να δεις.Επίσης να σε ενημερώσω οτι αν για κάποιο μεταχειρισμένο που πρόκειται να αγοράσεις έχεις αμφιβολίες κλπ,μπορείς να πας σε κάποιο service και να την τσεκάρουνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...