Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τιποτα ρε συ,να σαι καλα. οι μνημες κανουν ναι.αλλα δεν υπαρχει λογως να πας σε αυτες.δεν μου αρεσουν τα ψηλα heatspreaders.κοιτα και αυτες Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 43.48 € Ομως τωρα θυμηθηκα οτι εχεις ηδη μνημες 8gb απλα ειναι 1333.δεν υπαρχει λογως να αλλαξεις.δεν θα δεις πουθενα διαφορες σε συγκριση με το να δωσεις λεφτα να παρεις αλλες.εκτος και εαν οντως χρειαζεσαι τα 16gb.απλα να ξερεις οτι υπαρχει περιπτωση εαν πιασεις ολες τις θεσεις απο τις μνημες στην μητρικη,να χρειαστει να κατεβασεις το overclock. Αλλα τι λεω,και τωρα και τα 4 τα εχεις πιασμενα.ισως γιαυτο δεν σε αφηνει να ανεβεις παραπανω να ξερεις.γνωμη μου,ασε το συστημα οπως ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 οκ φιλε νομιζα οτι βλεπεις διαφορα απο τα 1333 στα 1600 αλλα αμα ειναι τ αφηνω εστι,και παλι ευχαριστω για ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AriKoRn Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια μολις εγινα μελος επειδη εψαξα στο ιντερνετ για overclocking του amd phenom II x4 965 black edition ειχα κανει overclock παλαιοτερα στο cpu Μου και τον ειχα 3.8 αλλα λογικα παει πολυ παραπανω αυτη τι στιγμη τον εχω στις εργοστασιακες ρυθμισεις, το set up μου ειναι το εξης Coolermaster Haf 932 Asus ROG Crosshair IV Formula Amd Phenom II x4 965 B.E. Coolermaster V8 Ocz 2x2gb ddr3 amd black edition 1600 Ati hd radeon 6870 1gb Coolermater silent pro 1000w το εχω σχεδον 2 χρονια το μηχανημα και δεν το εχο αξιοποιησει θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα για λιγο overclock μπορω να προσφερω και συνδεση με teamviewer για να γλυτωσετε τον κοπο τον post charitos_giorgos θα ηθελα να μου πεις τα ονοματα τον εφαρμογων που εχεις στο slidebar πολυ οραια φιλος! συγγνωμη και αν εχο κανει τραγικα ορθογραφικα εχω να γραπσω στα ελληνικα απειρα χρονια ;p Επεξ/σία 3 Απριλίου 2012 από AriKoRn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herold Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Kάτι που με προβλημάτισε διβάζοντας το thread: Στο δικό μου σύστημα (Ph.IIx4 965) που λειτουργεί κανονικά στα 3.4 GHz τo core voltage στο BIOS είναι 1.45 V όταν είναι στο Auto. Κατά τη λειτουργία, όταν ο φόρτος της CPU είναι χαμηλός πέφτει στο 1.14 V, όταν όμως είναι μέτριος ή υψηλός τότε ανεβαίνει στα 1.52 V. Αυτό είναι υψηλότερο ακόμα και από το voltage στα overclocked συστήματα του thread. Σας φαίνεται κάτι να πηγαίνει στραβά; Φοβάμαι πώς είναι υπερβολικό το voltage και μακροχρόνια θα φθείρει το σύστημα. Να το έβαζα maual στο 1.425 και να έβλεπα αν θα παρέμενε σταθερός για πλήρη φόρτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μετά απο χρόνια oc κατέληξα στην stock συχνότητα και την σταθερότητα όχι ότι με το oc δεν έχεις σταθερότητα αν το κανείς σωστά αλλά όπου παίζει τάση μπορεί να υπάρχουν αλλά μικροπροβληματακια που να μην τα ´πιανουν´ τα stress tools και να νομίζεις ότι είσαι rock stable! Άποψη μου είναι όπως προανέφερα stock ή αν θες ανέβασε να δεις πόσο παει χωρίς ρεύμα και καντου επιπονα τεστ να δεις που πιάνει ταβάνι.οταν το βρεις κατέβα 100 MHz να σαι σίγουρος.Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Να μαντεψω ποιος εχει βαλει το +1???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Kάτι που με προβλημάτισε διβάζοντας το thread: Στο δικό μου σύστημα (Ph.IIx4 965) που λειτουργεί κανονικά στα 3.4 GHz τo core voltage στο BIOS είναι 1.45 V όταν είναι στο Auto. Κατά τη λειτουργία, όταν ο φόρτος της CPU είναι χαμηλός πέφτει στο 1.14 V, όταν όμως είναι μέτριος ή υψηλός τότε ανεβαίνει στα 1.52 V. Αυτό είναι υψηλότερο ακόμα και από το voltage στα overclocked συστήματα του thread. Σας φαίνεται κάτι να πηγαίνει στραβά; Φοβάμαι πώς είναι υπερβολικό το voltage και μακροχρόνια θα φθείρει το σύστημα. Να το έβαζα maual στο 1.425 και να έβλεπα αν θα παρέμενε σταθερός για πλήρη φόρτο; Σε Amd955 είμαι στα 3.9 χωρίς να δώσω ρεύμα.. Και είμαι σταθερότατος.. με 15ωρο prime. Δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται πολ'υ το 1,52 χωρίς oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Να μαντεψω ποιος εχει βαλει το +1???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herold Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σε Amd955 είμαι στα 3.9 χωρίς να δώσω ρεύμα.. Και είμαι σταθερότατος.. με 15ωρο prime. Δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται πολ'υ το 1,52 χωρίς oc Thanks. Το έβαλα manual 1.35 V και λειτουργεί σταθερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Thanks. Το έβαλα manual 1.35 V και λειτουργεί σταθερά. έτρεξες stress τεστ με 1,35 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herold Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ναι, ασφαλώς, γι αυτό έγραψα ότι λειτουργεί σταθερά. Γιατί ρωτάς; Θα το ανεβάσω μάλλον λίγο, γιατί όπως με ενημέρωσαν στο ίδιο clock speed όσο ρίχνεις τα Volt τόσο μικραίνει η διαφορά ανάμεσα στα 0 και 1, αυξάνονται τα σφάλματα και πέφτει η ταχύτητα. Καλό το χαμηλό voltage, αλλά θα προτιμήσω να εκμεταλλευτώ τον επεξεργαστή εντός των ορίων του nominal voltage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ποιος σου το ειπε αυτο? οσο το ριχνεις,εαν δεις οτι εισαι κανενα 8ωρο σταθερος με prime η τελος παντων με οτιδηποτε προγραμμα θελεις εσυ,δεν ισχυει κατι τετοιο. δηλαδη με λιγα λογια σου ειπαν οτι εαν ενας Phenom II στα 4.0 με 1.30 (λεμε τωρα) ειναι πιο αργος απο εναν ιδιο με 1.40? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herold Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 δηλαδη με λιγα λογια σου ειπαν οτι εαν ενας Phenom II στα 4.0 με 1.30 (λεμε τωρα) ειναι πιο αργος απο εναν ιδιο με 1.40? Ναι, εξαιτίας του ότι όσο χαμηλότερο είναι το voltage (για το ίδιο σταθερό clock speed), τόσο περισσότερα είναι τα σφάλματα ανά μονάδα χρόνου στη CPU. Τώρα πόσο πιο γρήγορος ή αργός δε μπορώ να πω, θα ήθελα πάρα πολύ να δω μια σύγκριση στην πράξη, έστω και κάποιο συνθετικό benchmark. Δες και εδώ: In the end, a CPU is still an analog device. While it works with ones and zeroes, the voltage used to represent these values doesn't change immediately from one to other. Now, when you increase the CPU frequency the dealy it takes for the voltage can cause problems, the voltage might not be able to fully change from one value to other, giving the result of something in between. And these would cause errors. When the CPU voltage is increased the difference between the voltages used to represent 0 and 1 becomes bigger, which helps to get rid of the errors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για την σταθεροτητα ειναι αυτο.δεν εχει να κανει με την ταχυτητα εαν ειναι πιο αργος η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herold Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραία, τότε θα το ρίξω στο χαμηλότερο voltage στο οποίο είναι σταθερός. Update: 1.325 V και σταθερός στα 3.4 GHz. Θα δοκιμάσω και με λιγότερα και ενημερώσω. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2012 από herold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα