Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω το ipod 4g 8GB

η αληθεια ειναι οτι 8GB δεν φτανουν για ios

πχ εγω το εχω σπασει εννοειτε και εγω 16cds τα περισσοτερα ειναι 367kbps

εγω το πηρα για να παιξω το gta 3 το οποιο και εβαλα. εβαλα και μερικες αλλες εφαρμογες μεγαλες

οπως το gangster rio και γεμισε,μετα αφου τα τερματησα τα διαγραψα απο την συσκευη.

το μονο αρνητικο για μενα ειναι η καμερα (η μπροστινη καμερα που ειναι για το facetime ειναι καλυτερη απο την πισω)

Δημοσ.

@basilis5 έχουν διαφορά στην οθόνη τους κ στο ότι το 4ης γενιάς έχει την μπροστινή κάμερα. Δεν αξίζει λες ε;

@PARASwrite Εσύ που το έχεις λες να χωρέσει καμία 500 τραγούδια(κ λιγότερα να είναι δεν με πειράζει) κ περίπου 20-30 εφαρμογές. Μικρές κατά κύριο λόγο. Όχι κάτι εξεζητημένο.

Δημοσ.

@PARASwrite Εσύ που το έχεις λες να χωρέσει καμία 500 τραγούδια(κ λιγότερα να είναι δεν με πειράζει) κ περίπου 20-30 εφαρμογές. Μικρές κατά κύριο λόγο. Όχι κάτι εξεζητημένο.

τα 500τραγουδια ποσα mb/gb σου πιανουν?

οι εφαρμογες δεν εχουν προβλημα αν ειναι μικρες

Δημοσ.

Βασικά οι περισσότεροι αυτό μου έχουν πει. Έτσι κ αλλιώς εγώ δεν χρησιμοποιώ κάτι το πολυ τρομερό. Συν ότι κάποιες καθημερινές εφαρμογές τις έχει ήδη το iOS.Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Σε ευχαριστώ παρα πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξετάζοντας την συμβουλή του basilis5 για το galaxy κ μην μπορώντας να βρώ το galaxy s wifi 4.0 σε κάποια λογική τιμή στην Ελλάδα, έψαξα λίγο στο ebay.

Βρήκα αυτό

Δεν έχω ξαναψωνίσει από το ebay. Παίζει να είναι τόσο φθηνό κ να μην είναι απάτη; Εσείς τι λέτε; Αν είναι να κερδίσω επέκταση μνήμης συν gps ας πάει στα κομμάτια η τέλεια οθόνη του ipod. :devil:

Υπάρχει κ το galaxy s wifi 5.0 αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο. Αυτό είναι στα 210 ευρώ από εδώ . Το ξέρω ότι σας έχω πρήξει αλλά δεν μου περισσεύουν κ ψάχνω αυτό που θα με καλύψει γενικά.

Επεξ/σία από mask2011
Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να πας για ipod

και τα galaxy για το σκοπο που θες μια χαρα ειναι

απλα ειναι με froyo ακομα. επισης δεν ξερω η οθονη του wifi 5.0 πως θα ειναι (λογο pixel)

Δημοσ.

Κ τα δύο έχουν τα υπέρ κ τα κατά τους.

Αν πάρω το iPod κερδίζω σε: ανάλυση οθόνης, σταθερότητα σαν λογισμικό (σε σχέση με όσα android έχω χρησιμοποιήσει) κ σε μεταπωλητική αξία.

Αν πάρω το galaxy κερδίζω σε: μπαταρία(μικρό το κακό), μνήμη(μεγάλο ατού), gps κ λεφτά(αν υποθέσουμε πως στο παραπάνω link ο πωλητής είναι εντάξει).

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μπερδευτεί. Κ αυτή η Apple γιατί δεν βγάζει το iPod με 16GB να ξέρουμε τι να κάνουμε; :mad:

Όσο για το froyo μάλλον θα πάρει ics.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...