PARASwrite Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το εχω το ipod 4g 8GB η αληθεια ειναι οτι 8GB δεν φτανουν για ios πχ εγω το εχω σπασει εννοειτε και εγω 16cds τα περισσοτερα ειναι 367kbps εγω το πηρα για να παιξω το gta 3 το οποιο και εβαλα. εβαλα και μερικες αλλες εφαρμογες μεγαλες οπως το gangster rio και γεμισε,μετα αφου τα τερματησα τα διαγραψα απο την συσκευη. το μονο αρνητικο για μενα ειναι η καμερα (η μπροστινη καμερα που ειναι για το facetime ειναι καλυτερη απο την πισω)
mask2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 @basilis5 έχουν διαφορά στην οθόνη τους κ στο ότι το 4ης γενιάς έχει την μπροστινή κάμερα. Δεν αξίζει λες ε; @PARASwrite Εσύ που το έχεις λες να χωρέσει καμία 500 τραγούδια(κ λιγότερα να είναι δεν με πειράζει) κ περίπου 20-30 εφαρμογές. Μικρές κατά κύριο λόγο. Όχι κάτι εξεζητημένο.
PARASwrite Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 @PARASwrite Εσύ που το έχεις λες να χωρέσει καμία 500 τραγούδια(κ λιγότερα να είναι δεν με πειράζει) κ περίπου 20-30 εφαρμογές. Μικρές κατά κύριο λόγο. Όχι κάτι εξεζητημένο. τα 500τραγουδια ποσα mb/gb σου πιανουν? οι εφαρμογες δεν εχουν προβλημα αν ειναι μικρες
mask2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Βασικά οι περισσότεροι αυτό μου έχουν πει. Έτσι κ αλλιώς εγώ δεν χρησιμοποιώ κάτι το πολυ τρομερό. Συν ότι κάποιες καθημερινές εφαρμογές τις έχει ήδη το iOS.Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Σε ευχαριστώ παρα πολύ.
mask2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Εξετάζοντας την συμβουλή του basilis5 για το galaxy κ μην μπορώντας να βρώ το galaxy s wifi 4.0 σε κάποια λογική τιμή στην Ελλάδα, έψαξα λίγο στο ebay. Βρήκα αυτό Δεν έχω ξαναψωνίσει από το ebay. Παίζει να είναι τόσο φθηνό κ να μην είναι απάτη; Εσείς τι λέτε; Αν είναι να κερδίσω επέκταση μνήμης συν gps ας πάει στα κομμάτια η τέλεια οθόνη του ipod. Υπάρχει κ το galaxy s wifi 5.0 αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο. Αυτό είναι στα 210 ευρώ από εδώ . Το ξέρω ότι σας έχω πρήξει αλλά δεν μου περισσεύουν κ ψάχνω αυτό που θα με καλύψει γενικά. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2012 από mask2011
PARASwrite Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 εγω θα σου ελεγα να πας για ipod και τα galaxy για το σκοπο που θες μια χαρα ειναι απλα ειναι με froyo ακομα. επισης δεν ξερω η οθονη του wifi 5.0 πως θα ειναι (λογο pixel)
mask2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κ τα δύο έχουν τα υπέρ κ τα κατά τους. Αν πάρω το iPod κερδίζω σε: ανάλυση οθόνης, σταθερότητα σαν λογισμικό (σε σχέση με όσα android έχω χρησιμοποιήσει) κ σε μεταπωλητική αξία. Αν πάρω το galaxy κερδίζω σε: μπαταρία(μικρό το κακό), μνήμη(μεγάλο ατού), gps κ λεφτά(αν υποθέσουμε πως στο παραπάνω link ο πωλητής είναι εντάξει). Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μπερδευτεί. Κ αυτή η Apple γιατί δεν βγάζει το iPod με 16GB να ξέρουμε τι να κάνουμε; Όσο για το froyo μάλλον θα πάρει ics.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα