mask2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το iPod Touch 8Gb 4g. Έχω όμως κάποιες απορίες. 1) Θα μου φτάσει η χωρητικότητά του για ~300 τραγούδια και 20-30 εφαρμογές(κυρίως παιχνίδια τύπου cut the rope), δεδομένου ότι η χωρητικότητα του είναι 6,5GB(από ότι διαβάζω στο internet ) 2) Αξίζει να του κάνω jb; Κ αν το κάνω θα τι θα κερδίσω; 3) Αν μπορέσω να βρω το 3gen 32GB να το προτιμήσω; Βασικά σκέφτομαι ότι αν βγει καινούριο σύντομα θα είμαι 2 γενιές πίσω κ λέω να προτιμήσω το 4gen, έστω κ 8GB. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλη ευπρόσδεκτη. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από προιόντα της Apple αλλά έχω χρησιμοποιήσει κυρίως το iPhone 4 από ένα φίλο. Θέλω να αγοράσω το Touch λόγω κόστους συν ότι δεν έχω(κ δεν θέλω) ακριβό κινητό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
x_vagos_x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα έπαιρνα ένα 4th Gen 16άρι. Πέρα από το πρεστίζ που χάνεις με το 3rd, χάνεις και τις κάμερες και τα δυνατά γραφικά του 4th. Και με τη φόρα που έχει πάρει η Apple, να βγάζει γρηγορότερα τσιπάκια σε κάθε συσκευή αφήνοντας τις προηγούμενες να σαπίζουν, δε σε συμφέρει. Βουρ για 16gb 4th gen. 300 τραγούδια σε 320Kbps είναι περίπου 3+GB. Οι εφαρμογές διαφέρουν στο μέγεθος, ανεξάρτητα από το πόσο μοιάζουν στο gameplay. Έχω ένα bowling game που είναι 7MB και άλλο ένα -χαρακτηριστικά, έχουν ίδιο gameplay- και είναι 123ΜΒ . Σε γενικές γραμμές θα μπορείς με το 8άρι να περάσεις μόνο λίγες εφαρμογές. 10-15 με 2-3 "γενναίες" στη χωρητικότητα [500ΜΒ ή 600ΜΒ που είναι το Real Racing...] Και αυτές με το ζόρι. Βασικό πλεονέκτημα του jailbreak για το μέσο χρήστη -κατά πάσα ομολογία, νομίζω- είναι ότι μπορείς να κατεβάζεις ωσάν τον πειρατή εφαρμογές χωρίς να πληρώνεις. Για πιο προχώ καταστάσεις, μπορείς να περάσεις θέματα, εικονίδια και να κάνεις tweaks.
mask2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι δεν βγαίνει σε 16αρι . Μετά είναι 32GB αλλά είναι κ 80 ευρώ πιο ακριβό. Δεν σκοπεύω να έχω τέτοια ποιότητα(320kbps) στα τραγούδια. Έτσι κ αλλιώς δεν νομίζω ότι στην συλλογή μου έχω κανένα με τέτοια ποιότητα(πραγματική). Μάλλον για 128kbps το βλέπω. Για τις εφαρμογές το ξέρω ότι διαφέρουν απλά ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει χοντρικά.
x_vagos_x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ώπα, έμεινα πίσω. Ε, τότε ένα 8άρι είναι αρκετό. Υπολόγισε πόσα τραγούδια είναι 2-3GB και τα υπόλοιπα 2.5-3GB [αφήνεις και λίγο χώρο ν' ανασάνει ] είναι για τα apps. Μωρέ εγώ πολύ στριμόκωλο το βρίσκω. Κάνε λίγο κράτη και go for 32GB, ρε.
mask2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι κ πάλι μου φάινονται πολλά τα 200 ευρώ. Το παιρνω μόνο κ μόνο γιατί είναι ένα ωραίο gadget κ δεύτερον για την φορητότητα του κ τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με μία τετοια συσκευή. Εγώ το σκέφτομαι κάπως σαν ~1 με 1,5GB μουσική κ τα υπόλοιπα apps. Αν κάποιος θέλει να πει κ μία άλλη γνώμη ευχαρίστως.
marios_geo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Να πω και εγώ τη γνωμη μου... Εγώ το βρίσκω περιττό. Ας δούμε τα θετικά: είναι όμορφο gadget και λογική τιμη. Αλλα, αν ο σκοπός σου είναι η φορητότητα, δεν αξίζει. Θα κουβαλάς αυτο και ένα κινητο τηλέφωνο. Πολυ κόπος. Μουσική παίζουν όλα τα κινητά σήμερα. Εγώ θα πρότεινα ένα καλο τηλέφωνο, και ίσως ενός ταμπλετα.
mask2011 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μα για αυτό το λόγο έβαλα σαν πρώτο λόγο αγοράς το ότι είναι ένα ωραίο gadget κ μετά για τα υπόλοιπα. Ξέρω ότι είναι περιττό αλλά αν δεις το κινητό μου θα καταλάβεις ότι δεν δίνω λεφτά για ακριβά κινητά. Δεν με πειράζει να τα κουβαλάω κ τα δύο. Η αλήθεια είναι ότι με έχει ψήσει να το πάρω η εμφανισή του κ το ότι μπορώ να κάνω τόσα πολλά με μία τόσο μικρή συσκευή. Όταν λες καλό τηλέφωνο ποιο εννοείς στα ίδια λεφτά(200ευρώ); Μου φαίνονται πολλά αλλά λέω να τα δώσω για να δω πως είναι κ η Apple. Έτσι κ αλλιώς θα το πάρω σε λίγο καιρό. Αλλά ήθελα να μαζέψω γνώμες. Όσο για τα 8GB έχετε κάτι να προσθέσετε επί αυτού; Κάποιος που να το έχει;
Skierpetros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Φίλε αν θες πάρε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι για ένα Apple Ipod Touch 32GB - 4th Generation White. http://www.shopforum.gr/threads/42494-Διαγωνισμός-για-Apple-Ipod-Touch-32GB-4th-Generation-White! Παρολαυτα εγώ θα σου πρότεινα αν το θες αποκλειστικά για μουσική να πάρεις το Ipod Nano 8GB 4 ή 5 γενια. Θα σε βολέψει περισσότερο
haHa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 200€ ειναι πολλα χρηματα για ενα ipod touch 8gb οταν με 350€ βρισκεις μεταχειρισμενο iphone 4 16gb με εγγυηση. Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν πουλανε καθολου τα ipod touch, ειναι πολυ ακριβα.
Skierpetros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 200€ ειναι πολλα χρηματα για ενα ipod touch 8gb οταν με 350€ βρισκεις μεταχειρισμενο iphone 4 16gb με εγγυηση. Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν πουλανε καθολου τα ipod touch, ειναι πολυ ακριβα. Καταραμενη Ισοτιμια Ευρω - Δολλαριου!!!
mask2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 @haHa μου φαίνονται πολλά τα 200 ευρώ κ εμένα. Αλλά δεν μπορώ(κ δεν θέλω κιόλας) να δώσω 80 ευρώ παραπάνω για να πάρω το 32GB. Άρα 350 ευρώ, έστω κ ομολογουμένως λίγα, για iPhone δεν δίνω. @Skierpetros Σε ευχαριστώ για τον διαγωνισμό αλλά δεν έχω τίποτα να πουλήσω στο ricardo. Εκτός κ εγώ δεν κατάλαβα καλά. Στόχος μου με αυτή την αγορά η οποία δεν θα γίνει άμεσα είναι να δοκιμάσω ένα προιον της Apple κ να έχω ένα all around gadget(κ ας είναι τόσο υπερτιμημένο). Προσπαθώ να μαζέψω γνώμες κ σας πρήζω μόνο κ μόνο επειδή είναι τόσο ακριβό. Σας ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.
marios_geo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 κάνω τόσα πολλά με μία τόσο μικρή συσκευή. Όταν λες καλό τηλέφωνο ποιο εννοείς στα ίδια λεφτά( Ενδεικτικό παράδειγμα, το Xperia neo v
mask2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αυτό είναι στα υπόψιν. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσαν ποτέ τα Sony Erricson. Το καλό είναι ότι υπάρχουν επιλογές. Μόλις μαζέψω τα λεφτά θα το σκεφτώ πάλι. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
mask2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Επανέρχομαι με μία ερώτηση. Μόλις είδα ότι σήμερα το ebw.gr(ναι ξέρω τα όσα ακούγονται για αυτό) χαμήλωσε την τιμή του 3rd generation 32GB στα 185 ευρώ. Τι λέτε συμφέρει(από το 4g 8GB);;;
basilis5 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αν εχουν διαφορα στην ανάλυση της οθόνης, τοτε δεν αξιζει το 3 γεννιας. Για εμενα το iPod touch τα σπαει. Ειναι εξαιρετικό απλα απαιτεί wifi για να εκμεταλλεύτεις τις δυνατότητες του. Για πολυ καιρο πριν παρω iPhone κυκλοφορούσα με iPod touch 2g και το τοτε Htc μου. Εκανα το 2 hot spot για να μπαινω με το πρώτο στο ιντερνετ. Βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικα. Υπαρχουν αντίστοιχες λυσεις σε android αν θες που δεν ειναι τηλεφωνα, οπως το μικρο galaxy . Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα