LOVExVOTKA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας παιδια θα μποριετε να μου προτεινετε καμια καρτα δικτιου για την μητρικη G31M-S2L 10/100/1000/ mbs ?
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?keyphrase=gigabit Διαλέγεις και πέρνεις για τα βασικά όλες ίδιες είναι!!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.σε μαρκα οτι και να παρεις ειναι σχεδον το ιδιο.κατα προτιμηση θα πηγαινα Netgear,d-link,zyxel,level one.δεν θα πηγαινα crypto:P
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.σε μαρκα οτι και να παρεις ειναι σχεδον το ιδιο.κατα προτιμηση θα πηγαινα Netgear,d-link,zyxel,level one.δεν θα πηγαινα crypto:P Γιατι τετοιο μίσος εναντίον της ελληνικότατης crypto??
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνεις μια καρτα δικτυου απο καλυτερη εταιρεια.οπως παλια μου πουλαγε η crypto to f360 οσο εκανε το linksys wag200>και δεν ειναι μονο στα ρουτερς αυτο.παντου ειναι αυτο.ο ελληναρας θελει να βγαλει το κερδος. μεχρι και στο supermarket το γαλα που ειναι ελληνικο ειναι πιο ακριβο απο το γερμανικο που κανει 3000 Km δρομο.ετσι και σε κατι τετοια.παιρνεις την βλακεια το ελληνικο made in romania και κατι τετοια και το πληρωνεις οσο κανει ενα κορυφη Linksys>ενταξει γαλα εχουμε καλυτερο απο ρουτερς
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνεις μια καρτα δικτυου απο καλυτερη εταιρεια.οπως παλια μου πουλαγε η crypto to f360 οσο εκανε το linksys wag200>και δεν ειναι μονο στα ρουτερς αυτο.παντου ειναι αυτο.ο ελληναρας θελει να βγαλει το κερδος. μεχρι και στο supermarket το γαλα που ειναι ελληνικο ειναι πιο ακριβο απο το γερμανικο που κανει 3000 Km δρομο.ετσι και σε κατι τετοια.παιρνεις την βλακεια το ελληνικο made in romania και κατι τετοια και το πληρωνεις οσο κανει ενα κορυφη Linksys>ενταξει γαλα εχουμε καλυτερο απο ρουτερς :lol: Απόλυτο δίκιο έχεις και συμφωνω 100%.. Απλα το προηγουμενο σχολιο μου είχε στόχο να είνια ειρωνικο προς την crypto αλλα μαλλον δεν τα καταφερε καλα!!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 δεν πειραζει. απλα στα ελληνικα προιοντα τεχνολογιας βλεπε crypto,intracom,gennet αστο εχω συφυλιαστει που λενε.και δεν το λεω επειδη μου το ειπαν αλλα επειδη το εχω ζησει.η Intracom να πω την αληθεια παιζει καλυτερα απο τις αλλες 2.η crypto τα παλια μοντελα καηκαν ολα τα Mp3 της σκετη πλαστικουρα(αλλα ηταν φτηνα).η gennet μαλλον πρεπει να αρχισει να φτιαχνει τιποτα μπλουζακια παρα ρουτερ.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλα και εγώ απο crypto καμένος είμαι... ειδικά εκεινο το usb modemακι που έδινε η πάλαι ποτε Tellas με τις πρώτες dsl μου είχε βγάλει στην κυριολεξία την πίστη!!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 το f200 λες.αυτο ειχε το καλο οτι ναι μεν δεν καιγοταν αλλα ειχε ολα τα προβληματα των Usb modems>μετα βγηκε και το F201.κανα crypto cryfto f16 δεν εφτιαξαν.αστα ναπανε.απορω αν εχει βγαλει πλεον κανα ρουτερ καινουριο.και να εχει βγαλει σε ιδιες τιμες βρισκεις καλυτερα.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εβγαλε πως δεν έβγαλε?? Δεν μιλάμε για τυχαία εταιρεια!! http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W003147
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 οτανε κανα το post ημουν ετοιμος να μπω στο site Να δω αν εβγαλε κατι.αλλα λεω αστο προτιμω να απαντησω κανα αλλο θεμα απο το να ασχοληθω με την crypto.αλλα τωρα δεν αντεξα.ανοιξα το Link να μου φυγει η περιεργεια.μεγαλυτερη κεραια και αποσπωμενη.μαθαινουν.49 ευρω.περα οτι βρισκεις vigor αλλα οκ το αφηνουμε αυτο παλι θα προτιμουσα Netgear.ακομα και tp link θα προτιμουσα.η Tp link δεν ειναι η μαμαο ταο εταιρεια αλλα εχει μεγαλο ατου τις φτηνες τιμες εστω και αν δεν παιρνεις οτι το καλυτερο.η crypto ουτε αυτο δεν εχει.απορω ποιος θα παει να αγορασει.θα πρεπει να ειναι τελειως εκτος και να μην γνωριζει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα