YannisThEMeat Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, είμαι νέος στο Android, μόλις άλλαξα από iOS, θέλω να κάνω κάποιες ερώτησεις. Θα ήθελα κάποιες εφαρμογές για αρχή που θα πρέπει να έχω σαν αρχάριος χρήστης android και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο του jailbreak του iOS (δεν ξέρω καν αν χρειάζεται κατι τέτοιο). Το κινήτό που πήρα είναι το LG optimums 2X 3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djk6stas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 TΤο αναλογο του jailbreak ειναι το root. Ψαξε στο forum και θα το βρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://superoneclick.en.malavida.com/ κατεβασε συνδεεις το τηλεφωνο ενεργοποιεις απο το κινητο τον εντοπισμο σφαλματων και εισαι root user. *Χανεις εγγυηση* και να σημειωθει πως δεν θα μπορεις να κατεβαζεις τζαμπα apps απο το Market Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα