Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλάζει ποτέ το αθάνατο ελληνικό δημόσιο;Πρώτα θα χρεοκοπήσει η χώρα και μετά θα αλλάξουν αυτοί.

Γιατί να αλλάξουν; Ο στόχος τους είναι ακριβώς να σε πείσουν ότι δημόσιο=κακό, ώστε να γίνουν όλα ιδιωτικά.

Από τη στιγμή που τα κατάφεραν και δεν αντιδρούμε στις ιδιωτικοποιήσεις, κάνουν πολύ καλά αυτό που θέλουν.

Θα μάθουμε, βέβαια, αργότερα το τι σημαίνει το να μην υπάρχει δημόσιο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή τυγχάνει να δουλεύω χρόνια σε ανταγωνιστή του ΟΤΕ όταν άκουσα τι ´μειώσεις´ έσκασα στα γέλια αφότου κι εμείς τι ίδιες ´μειώσεις´ κανουμε για να προσελκύσουμε ανυποψίαστους πελάτες.Σε καμία περίπτωση δεν κανουν κάτι προς όφελος ΚΑΙ του πελάτη κι ας βουλιάζει η χώρα απο την ακριβεία.αυτοι δε χαμπαριαζουνε ούτε κρίση ούτε τίποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πράγματι αυτές οι τιμές εντός ΟΤΕ είναι γνωστές από τις αρχές του μήνα, οπότε αυτό μάλλον ισχύει. Αλλά λογικά η έγκριση νέων τιμών για τον ΟΤΕ θα αργήσει κάποιους μήνες εκτός και αν αλλάξει η πρακτική της ΕΕΤΤ..

και δυστυχώς θα αργήσουμε να δούμε αντίστοιχες μειώσεις και από εναλλακτικούς :-(

Για 1000οστη φορά αν αφήσουν την adsl και ας δώσουν λίγο βάση στην ανάπτυξη της vdsl.

γιατί να δώσουν βάση στο VDSL από την στιγμή που η ΕΕΤΤ δεν τους δίνει το πράσινο φως για λιανική της διάθεση? να χάνουν λεφτά για να μην μπορούν να πουλήσουν το προϊόν τους?

Δημοσ.

Να δω ποτε θα καταλαβετε καποιοι οτι δεν αφηνει τον ΟΤΕ η ελεγχομενη απο τους ιδιωτικους παροχους ΕΕΤΤ να ριξει τις τιμες στα ιδια επιπεδα με αυτους γιατι αν το εκανε ποτε θα τους εκλεινε ολους...

Δημοσ.

Ελλάς ,Ελληνων Γερμανων ΟΤΕ και η προσφορα καλοδεχουμενη αλλα το ΦΠΑ δεν υποφερεται με τιποτα....

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία "προσφορά", αφαίρεσαν την μια ώρα το μήνα δωρεάν σε κινητά και χαμηλωσαν την τιμή (αναφέρομαι στην τελική τιμή μετά την εκπτωτική περίοδο) κατά 2-3 ευρώ. Πεταξανε και 6 μήνες με λίγο χαμηλότερη τιμή και παπαλα. Θα πάνε πολύ μπροστά!

υπάρχουν και πακέτα με κινητά αλλά αυτά δεν έχουν την προσφορά για 6 μήνες και είναι ελαφρώς πιο πάνω από αυτά της είδησης μετά τους 6 μήνες, δλδ για τα 2mbit από 37.80 πάει 39.90 και για 24mbit από 42.80 πάει 43.90...

ας ελπίσουμε να ανακοινωθούν σύντομα και οι κανονικές μειώσεις λόγω των χαμηλότερων τιμών χονδρικής, ώστε να είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι θα δούμε μειώσεις και από τους εναλλακτικούς, όχι απλά προσφορές για τους νέους συνδρομητές...

Δημοσ.

Αυτο φιλε alxnks ειναι σχολιασμος της ειδησης ή προσωπικη οργη για κατι που εχεις αλλα δεν σου αρεσει;

το πρωτο μερος το λεω σχολιασμο της ειδησης με facts (εχεις καποια αντιρρηση επ αυτου; ).

το δευτερο μερος, προσωπικη οργη και αναγγελια αποχωρησης μου επειδη βαρεθηκα να τους χρυσοπληρωνω ενω με θεωρουν βλακα!

αλλα να σε ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου...γιατι πρεπει να σου απολογουμαι;

η δικη σου ''συνεισφορα'' στο θρεντ αυτο ηταν να σχολιασεις το σχολιασμο μου;

Είναι και τα δύο και σχολιασμός {Ωραία "προσφορά", αφαίρεσαν την μια ώρα το μήνα δωρεάν σε κινητά και χαμηλωσαν την τιμή (αναφέρομαι στην τελική τιμή μετά την εκπτωτική περίοδο) κατά 2-3 ευρώ. Πεταξανε και 6 μήνες με λίγο χαμηλότερη τιμή και παπαλα} και προσωπικη οργή (Εγώ που έχω μάλιστα isdn η εκπτωτική τιμή ειναι κάπου 42 και η τελική 47, από 50 που ειναι τώρα! Ουστ! Λίγο καιρό ακόμη, μόλις κλείσει το 12μηνο έφυγα!)

τωρα διαβασα αυτο που εγραψε ο φιλος. μια χαρα με ειχε καλυψει πριν απαντησω εγω καν :)

απλα..ο εχων νουν νοειν νοητω!

Δημοσ.

το πρωτο μερος το λεω σχολιασμο της ειδησης με facts (εχεις καποια αντιρρηση επ αυτου; ).

απλα..ο εχων νουν νοειν νοητω!

Ο νοών χρειάζεται και δεδομένα.

1. Ο ΟΤΕ είναι ακριβός επειδή δεν τον αφήνει η ΕΕΤΤ (πως γράφεται δεν θυμάμαι) να ρίξει τις τιμές λόγω μονωπολίου.

2. Ήμουν σε ΟΤΕ και μετά από δύο εναλλακτικούς θυμάμαι πάντα το "ότι δίνεις παίρνεις". Αν και εδώ οι λόγοι είναι διαφορετικοί, ισχύει το ρητό. Όπου μ' ενδιαφέρει η ποιότητα, αυστηρά ΟΤΕ.

Κρίμα που ως χρεοκοπημένοι ευρωπαίοι δεν έχουμε σωστό naked adsl ούτε από εναλλακτικούς.

Δημοσ.

Ο νοών χρειάζεται και δεδομένα.

τα ειχα ηδη παραθεσει φιλε μου, οτι μου ειπαν απο το 13888 που πηρα τηλεφωνο, εκει ειναι να τα δει ο νοων :)

Δημοσ.

VDSL θέλουμε να δούμε και ας αφήσουν τις δήθεν μειώσεις στο ADSL και στα σταθερά... Με 2 ευρώ το μήνα πιο κάτω δεν σώζομαι... με 19/1 mbps δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όμως ;)

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να πέσει σε τιμές κάτω από τους εναλλακτικούς, λόγο κανόνων υπέρ του ανταγωνισμού. Οπότε αυτές οι μειώσεις αφορούν κατά κύριο λόγο αυτούς που μπορούν να έχουν μόνο ΟΤΕ ή δεν γουστάρουν εναλλακτικούς.

Δημοσ.

Εγώ γουστάρω εναλλακτικούς (βασικά γουστάρω να έχω κανένα φράγκο στην τσέπη) αλλά όταν πήγα με τα χαρτιά ανά χείρας για μεταφορά σε Forthnet μου δήλωσαν ορθά-κοφτά ότι θα μείνω 25 μέρες χωρίς τηλέφωνο και net για να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν μπορούσα να πάρω.

Δημοσ.

ο οτε ηταν και θα ειναι παντα πιο ακριβος.

οποιος μπορει να τον πληρωσει μενει.

οποιος δεν μπορει κανει τον σταυρο του και παει σε εναλλακτικο.

τα πραγματα ειναι απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...