Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ γουστάρω εναλλακτικούς (βασικά γουστάρω να έχω κανένα φράγκο στην τσέπη) αλλά όταν πήγα με τα χαρτιά ανά χείρας για μεταφορά σε Forthnet μου δήλωσαν ορθά-κοφτά ότι θα μείνω 25 μέρες χωρίς τηλέφωνο και net για να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν μπορούσα να πάρω.

Περιεργο εμενα μου εχουν πει οτι δεν κοβεται παρα μονο για λιγες ωρες.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγκλονιστικές και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές!!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ 1: Αλήθεια........βάζουν ακόμα σε προσφορές την φοβερή και τρομερή ταχύτητα των 2mbps;;;;

ΤΡΑΓΙΚΟ 2: Αυτά τα πάγια είναι για το τεράστιο χρονικό διάστημα των..........6 ΜΗΝΩΝ!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ 3: Ακόμα και τις ψηφιακές ευκολίες όπως η αναγνώριση θα πρέπει να τις......πληρώσω έξτρα!

ΑΠΟΡΙΑ: Εγώ άρα γιατί να προτιμήσω τον (Π)ΟΤΕ όταν με 40€ τον μήνα(ΔΕΝ είναι προσφορά λίγων μηνών αλλά το έχω σχεδόν 2 χρόνια!) έχω 24mbps,απεριόριστα σταθερά(αστικά-υπεραστικά),ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ εξωτερικό, 1 ώρα κινητά,nova (έστω και το start pack),ΟΛΕΣ τις ψηφιακές ευκολίες και έξτρα προνόμια όπως 50sms τον μήνα μέσω υπολογιστή και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε διάφορα hotspot σε ΟΛΗ την Ελλάδα με τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ κωδικό;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για μία ακόμη φορά αυτή η εταιρεία μας κοροϊδεύει και οι ξένοι ιδιώτες που μπήκαν εκμεταλλεύονται την ήδη τραγικά διαμορφωμένη κατάσταση που βρήκαν!Με μία λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ γουστάρω εναλλακτικούς (βασικά γουστάρω να έχω κανένα φράγκο στην τσέπη) αλλά όταν πήγα με τα χαρτιά ανά χείρας για μεταφορά σε Forthnet μου δήλωσαν ορθά-κοφτά ότι θα μείνω 25 μέρες χωρίς τηλέφωνο και net για να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν μπορούσα να πάρω.

πριν πόσα χρόνια αυτό? γιατί εδώ και μερικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος,

όσοι δεν ξέρουν καλό είναι να μην είναι τόσο εριστικοί. Υπάρχει η επιτροπή ανταγωνισμού που ορίζει ότι ο ΟΤΕ εφόσον κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό αγοράς δεν μπορεί να δώσει προσφορά φτηνότερη από την ακριβότερη ενός εναλλακτικού παρόχου της αγοράς. Και μην συγκρίνουμε τώρα την ποιότητα γραμμής του ΟΤΕ με τους εναλλακτικούς παρόχους. Για όσους φαίνεται ακριβός ας επιλέγουν κάτι πιο οικονομικό ΤΕΛΟΣ, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του. Αν ο άλλος είναι επαγγελματίας και θέλει static ip θα πάει να βάλει hol?? θα παει να βάλει το conn-x@work, αν κάποιος το χρησιμοποιεί επαγγελματικά κ θέλει 2 γραμμές θα βάλει cyta? θα βάλει isdn γραμμή. Τα προγράμματα που ανακοινώθηκαν είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει τα τελευταία χρόνια στον ΟΤΕ!. Η προσφορά ισχύει και για τους περισσότερους παλιούς συνδρομητές, μπορεί να γίνει μετατροπή των προγραμμάτων κ ας μην έχουν κλείσει 12μηνο.

Για όσους το χρησιμοποιούν για μη επαγγελματικούς λόγους υπάρχουν πολλές άλλες εταιρίες να καλυφθούν κ με το μισό κόστος δεν αντιλέγω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος,

όσοι δεν ξέρουν καλό είναι να μην είναι τόσο εριστικοί. Υπάρχει η επιτροπή ανταγωνισμού που ορίζει ότι ο ΟΤΕ εφόσον κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό αγοράς δεν μπορεί να δώσει προσφορά φτηνότερη από την ακριβότερη ενός εναλλακτικού παρόχου της αγοράς. Και μην συγκρίνουμε τώρα την ποιότητα γραμμής του ΟΤΕ με τους εναλλακτικούς παρόχους. Για όσους φαίνεται ακριβός ας επιλέγουν κάτι πιο οικονομικό ΤΕΛΟΣ, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του. Αν ο άλλος είναι επαγγελματίας και θέλει static ip θα πάει να βάλει hol?? θα παει να βάλει το conn-x@work, αν κάποιος το χρησιμοποιεί επαγγελματικά κ θέλει 2 γραμμές θα βάλει cyta? θα βάλει isdn γραμμή. Τα προγράμματα που ανακοινώθηκαν είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει τα τελευταία χρόνια στον ΟΤΕ!. Η προσφορά ισχύει και για τους περισσότερους παλιούς συνδρομητές, μπορεί να γίνει μετατροπή των προγραμμάτων κ ας μην έχουν κλείσει 12μηνο.

Για όσους το χρησιμοποιούν για μη επαγγελματικούς λόγους υπάρχουν πολλές άλλες εταιρίες να καλυφθούν κ με το μισό κόστος δεν αντιλέγω.

Άλλο η επαγγελματική χρήση που λένε κάποιοι ή κάτι πολύ συγκεκριμένο!Μιλάμε τώρα για τους περισσότερους χρήστες και όχι για την μειοψηφία!Επίσης σχολιάζουμε την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προσφορά!Για το Isdn δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα να δω τι συμφέρει αλλά για τα άλλα......!

Κι εγώ προσωπικά όταν με ρωτάνε τι να βάλουν τους ρωτάω τα εξής:

1.Για το σπίτι(εναλλακτικούς) ή την επιχείρηση/δουλειά(ΟΤΕ)

2.Για τι χρήση

3.Περιοχή

Για το 1:για σπίτι εναλλακτικό και για επιχείρηση/δουλειά προτιμώ ΟΤΕ γιατί καλώς ή κακώς αν βάλω κάποιον εναλλακτικό αργούν είτε γιατί ΔΕΝ έχουν το απαραίτητο προσωπικό ή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αν η ζημιά έχει να κάνει με κάτι που είναι εκτός της δικαιοδοσίας τους (δηλαδή αυτά που διαχειρίζεται ο ΟΤΕ) τότε ο ΟΤΕ θα χρησιμοποιήσει τα μέγιστα χρονικά περιθώρια για να φτιάξει την ζημιά μόνο και μόνο για να "την φέρει" στον εναλλακτικό!

Για το 2:Ανάλογα gaming,surfing,κατέβασμα βίντεο/μουσικής κ.α.

Για το 3: Σε κάποιες περιοχές κάποιες εταιρείες είναι καλύτερες και κάποιες άλλες χειρότερες!

Όσον αφορά ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται.....ξέρω πολύ καλά τι κάνει ο ΟΤΕ και τι του επιτρέπουν όσον αφορά αυτό το κομμάτι!ΟΜΩΣ.....άλλο να είναι ΛΙΓΟ πιο ακριβός από τους άλλους παρόχους και άλλο να έχει σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑ τιμή!Μην ξεχνάς ότι αν ήταν μάγκες εκεί στον ΟΤΕ θα έριχναν και τις τιμές χονδρικής,όχι μόνο τις τιμές λιανικής!Μην ξεχνάς ότι ο ΟΤΕ εκμεταλλεύεται ένα ΔΗΜΟΣΙΟ δίκτυο(από που κι ως που όρισαν μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΗ διαχειρίστρια!) και κάνει ότι μπορεί για να "δυσφημίσει" τους εναλλακτικούς (εκτός από κάποιους που το κάνουν από μόνοι τους...!)!Το καλύτερο θα ήταν να έβαζαν μια ανεξάρτητη αρχή να διαχειρίζεται το δημόσιο δίκτυο και να τελειώνει το θέμα!ΟΜΩΣ εκεί στον ΟΤΕ ξέρουν ότι δεν τους συμφέρει αυτό γιατί "κάνουν πιο εύκολα παιχνίδι"!Τους συμφέρει βλέπεις περισσότερο αυτή η κατάσταση παρά να προσφέρουν πιο φθηνά τιμολόγια από τους άλλους!

Δημοσ.

η αλήθεια είναι αυτή! για επαγγελματική χρήση προτιμώ ΟΤΕ. Εκει δεν ρισκάρω τίποτε.

Υπ όψην ότι ο μεν ΟΤΕ σε αρκετά θέματα εκσυχρονίζεται όπως οι ιδιωτικές εταιρείες κι αντίστροφα κάποιες ιδιωτικές εταιερείς βαραίνουν'' κάποια στιγμή θυμίζοντας τον παλιο κακό οτε.

Οποτε δεν είναι όλα άσπρο μαύρο ! :rolleyes:

Δημοσ.

Γιατί να αλλάξουν; Ο στόχος τους είναι ακριβώς να σε πείσουν ότι δημόσιο=κακό, ώστε να γίνουν όλα ιδιωτικά.

Από τη στιγμή που τα κατάφεραν και δεν αντιδρούμε στις ιδιωτικοποιήσεις, κάνουν πολύ καλά αυτό που θέλουν.

Θα μάθουμε, βέβαια, αργότερα το τι σημαίνει το να μην υπάρχει δημόσιο.

Αυτό που είναι σίγουρο 100% αν γίνουν όλα ιδιωτικά σε 100 χρόνια (με τον τρέχων ρυθμό) είναι ότι το κράτος δε θα ζητάει πια λεφτά από ανέργους (όπως κάνει τώρα) για να πληρώσει τις στρατιές ξυστών που θρέφει από το 81 και μετά.

Δημοσ.

Αυτό που είναι σίγουρο 100% αν γίνουν όλα ιδιωτικά σε 100 χρόνια (με τον τρέχων ρυθμό) είναι ότι το κράτος δε θα ζητάει πια λεφτά από ανέργους (όπως κάνει τώρα) για να πληρώσει τις στρατιές ξυστών που θρέφει από το 81 και μετά.

Α, και για να λυθεί αυτό το "πρόβλημα", θα δοθεί η εξουσία των αποφάσεων όχι σε ομάδα ανθρώπων στους οποίους υπάρχει και μια σχετική επιρροή, αλλά σε έναν άνθρωπο.

Όπως είπα, θα δεις τι αποτελέσματα θα έχει αυτό και πόσο καλή ιδέα είναι.

Η λύση είναι προφανής: διορθώνεις το πρόβλημα. Δεν γκρεμίζεις αυτό που χτιζόταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια για να πάμε πίσω στη φεουδαρχία και το μεσαίωνα. Αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό θα συμβεί, αλλά όχι να το πανηγυρίσουμε κιόλας!

Δημοσ.

Παντως εγω εδω που ειμαι με το ζορι εχω 4 ταχυτητα και στην Forthnet πληρωνω νταβατζηλικι τοεως 24 με 41 ευρω τον μηνα συν τηλεφωνα στο εξωτερικο που μου ειναι αχρηστα συν μια ωρα κινητα που παλι αχρηστη μου ειναι. Πηρα την Cyta και μου δινει προσφορα με 4αρι ιντερνετ και απεριοριστα εντος Ελλαδος σταθερα με 25 ευρω. Μετα τον χρονο η τιμη θα πεσει στα 23 ευρω η αν θελω μπορω να παω στην επομενη ταχυτητα που ειναι 8αρα αλλα σιγα μην γινει ποτε 8αρα εδω που ειμαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτο παντως που δεν νοειται εν ετη 2012 να υπάρχει ακόμα ταχύτητα στα 2 ήμαρτον ας τη βάλει αν όχι στα 8 τουλαχιστον στα 4 ο οτε!!

σε αυτό έχεις ενα δίκιο, αλλά παίζει να την χρέωνε παραπάνω :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...