lousifer2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ok φιλε μου flik θα μπω και θα αρχίσω το ψάξιμο... ευχαριστώ!!!
giosmas007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλουςΈχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.Θα ήθελα τις γνώμες σας
obi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα Για τη χρήση που θες, ακόμα και με τα χαρακτηριστικά ενός Lumia 520 είσαι καλυμμένος. Χωρίς πλάκα, αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης... Ετοιμάσου να δεχθείς καταιγισμό θετικών-αρνητικών απόψεων από fans-users-haters
george200-13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Θα σου προτεινα android μιας και εχει το καλυτερο store (αυτη την στιγμη) αλλα σε λιγα χρονια θα το συναγονιζεται το wp store
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα