Προς το περιεχόμενο

android vs windows mobile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν έμεινες ευχαριστημένος απο το galaxy s, ξεχνα τα android.. :)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπες και εδώ απο το κινητό:

aka.ms/wpdemo

Τώρα το σερφάρισμα στο titan είναι απίστευτο, και πολύ γρήγορο, απλά εμένα δεν με βολεύει το βάρος. Και απο iphone θα σου φανεί τεράστια διαφορά.

Επίσης το καλό με τα titan είναι οτι ασχολούνται οι devs για ξεκλείδωμα, όσο και με τα lumia.

Η μεγάλη οθόνη στα wp7 όμως είναι μόνο απαραίτητη για το σερφάρισμα. Στο μενού εμφανίζονται όλα ίσως υπερβολικά μεγάλα.

Δημοσ.
τελικά είχα την ευκαιρία να περάσω windows 8 στο pc μου και βλέπω πως είναι τα windows phone

xaxaxaxa :)

Δεν έχει και μεγάλη σχεση αυτό με τα κινητα.

Δημοσ.

Παρακολούθησα όλη τη συζήτηση φίλε lousifer και στο τελευταίο σου post είπες μια φράση που μ έκανε να μαι σχεδόν σίγουρος πως πας για wp.

Στο είπε και ο old και θα στο πω κι εγώ, αν δεν έμεινες ευχαριστημένος με το Galaxy S πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να κουράζεσαι. Πήγαινε πάρε το lumia το οποίο προσωπικά προτείνω αντί του titan και θα είσαι μια χαρά.

Το Galaxy S που πήρες φίλε μου είναι ο εκπρόσωπος του android, για να μην πω αυτό είναι το android και γίνω υπερβολικός.

Για να μη νομίζεις ότι στα λέω έτσι, πρώτο μου smartphone ήταν το 3gs. Εννοείται το είχα σπασμένο, σκάλισα ότι ήταν να σκαλίσω και βρήκα κάποιον και το αντάλλαξα με το Galaxy S να δω το android. Ε εκεί βρήκα το λειτουργικό μου :P

Εν συνεχεία πριν 1μιση μήνα το έδωσα και πήρα το Optimus 2x, το οποίο επίσης ήταν πολύ καλό, αλλά δεν είδα τη διαφορά που περίμενα. Έτσι το έδωσα και αυτό και εδώ και 20 μέρες είμαι με το S2 και έχω αρρωστήσει. Κρατιέμαι βέβαια με το ζόρι να μην πάω να πάρω το Nexus μέχρι να δω το S3.

Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα δοκιμάσω τα wp αλλά θεωρώ ότι χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα.

Ότι και ν αποφασίσεις πάντως, Galaxy S2-Nexus ή Lumia-Titan δεν πρόκειται να μείνεις δυσαρεστημένος, είναι φοβερά κινητά. Ζύγισε τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του καθενός, όπως σου πε και ο flik.

Δημοσ.

Εγω παντως για να παω σε win7, πρέπει πρώτα να υπάρχει κάτι σαν το jakebrake στο iphone, ΚΑΙ να μπορείς να αλλάξεις launcher. Δε λεω ότι ο launcher που έχει δεν ειναι πρωτότυπος, πρακτικός, καλος. Ειναι. Εμένα δε μ αρέσει για μόνιμα. Και δεν ειμαι ο μονός. Βλέπεις άλλους πχ ο flik που ειναι ξετρελαμένος με το launcher, και καλα κανει αφού τον καλύπτει καλύτερα. Ειναι θεμα γούστου. Αν και θέλω να δω σε βάθος χρόνου πχ 1 χρονο απο τώρα, αν ο flik θα παραμείνει σε win7 ή θα το βαρεθεί :) Απο εκεί και περα, πιστεύω ότι ο κώδικας αυτος καθαυτός ειναι καλύτερός, ποιο απροβληματιστος, ποιο επαγγελματικα γραμμένος τόσο σε win7 οσο και σε ios. Αντίθετα στο android, φτιάχτηκε να δουλεύει. Όχι παντα με τον καλύτερό τρόπο. Αν όμως η παραμετροποιηση ,το να το κανεις όπως γουσταρεις ειναι σημαντικό για σενα, και τι να μην έχεις τίποτα κλειδωμένο, τοτε ξεχνάς τις αδυναμίες του. Παντως τελευταία προτείνω σε πολλούς win7 phone. Δεν είμαστε ολοι χακεραδες.

Δημοσ.

Ημουν και εγω σε αυτο το διλιμα αναμεσα σε android και wp7 αλλα τελικα κατελιξα στο android.κατα την γνωμη μου δεν ειναι θεμα το ποιο ειναι καλιτερο αλλα το ποιο σε βολευει.δηλαδη αν εισαι gamer καλιτερο θα ηταν ενα android ενω αν εισαι buisness man καλιτερο θα ηταν ενα wp7.επισης νομιζω οτι το windows phone το βαριεσε γιατι δεν μπορεις να το διαμορφοσεις οπως εσυ θες σε αντιθεση με τα android.εγω παντος σου προτινω android γιατι έχεις

περισσότερες δυνατότητες.Αυτη ειναι η γνωμη μου αν και δεν βαζω το χερι στην φωτια ^_^

Δημοσ.

λοιπόν σήμερα μετά από πολύ ψάξιμο τον windows 8 όπως και ένα launcher WP7 Designs for iphone

μπορώ να πω πως ωραίο όλο αυτό, ασυνήθιστο...

αλλα με ξενέρωσε λίγο όλη η φάση με τους λογαργιασμούς xbox live και αρκετά payment apps

βεβαια όλο αυτό υπάρχει σε iphone αν το πάμε έτσι αλλα το jailbreak σε σώζει από αυτήν την κατάσταση...

από την μια σκέφτομαι ότι κάτι θα γίνει σίγουρα για αυτό και σε WP7...

η αλήθεια είναι πως δεν είμαι businessman αλλα ούτε και αυτός που θα πειραματιστεί παρα πολύ με ένα κινητό.

θα ήθελα να ευχαριστήσω παρα πολύ τον QQTilt και oldnew και τον spark1 για τις σημαντικές πληροφορίες που δώσανε και συμβουλές.

ακόμα η αδιέξοδος είναι μπροστά μου αλλα μάλλον το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω να δω τα δυο κινητά που με ενδιαφέρουν με τα δυο διαφορετικά λειτουργικά από κοντά.

ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Έτσι ειναι, δε μπορείς να τα έχεις όλα. Κάθε λειτουργικό πλεον έχει τα πλεονεκτήματά και τα μειονεκτήματα του. Μεχρι φυσικά να φτιάξω εγω ένα λειτουργικό που θα συνδιαζει όλα τα πλεονεκτήματά και σβήσουν όλα... :) :)

Δημοσ.

Καλό είναι να τα δεις απο κοντά, φυσικά. Αν έβρισκες και γνωστό να βγείτε για κανα καφέ ακόμα καλύτερα. Δες πολλά βιντεάκια, όχι για να σου προτείνουν κάτι, αλλά για να δεις τι παίζει.

@oldnew: Το τι κινητό θα έχω σε ένα χρόνο δεν τολμάω να το μαντέψω ούτε εγώ.

Το κακό είναι, οτι πλέον δεν ευχαριστιέσαι κανένα. Γιατί βλέπεις εκτός απο τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματα σε σχέση με τα άλλα. Το κόστος ευκαιρίας αφαιρείται απο την ευχαριστησή σου.

Όταν είχε πρωτοβγεί το iphone που για εμένα έπαιζε μόνο του για πολύ καιρό δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Τώρα, με τις τόσες επιλογές, απλά προσπαθείς να πάρεις κάτι του οποίου οι ελλείψεις δεν σου φαίνονται.

Δημοσ.

καλησπέρα φίλοι μου θέλω να κάνω μια ερώτηση όπου ίσος έχει γίνει ξανά μέσα στο φόρουμ αλλα δεν κατάφερα να βγάλω ένα συμπέρασμα και έτσι το αναθέτω ξανά μήπως και βγάλω αυτή την φορα. :)

είμαι χρονια φίλος του iOS... και την τελευταία φορα που επισκέφτηκα ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ακριβώς μπορστά μου ήταν ένα παππούς 80 χρόνον! (καλά υπερβάλλω γύρο στα 50-60 ήταν ο κυριούλης)

και κρατούσε ένα iPhone 4S στα χερια του και παραπονιόταν στον υπάλληλο ότι το πλήρωσε 750 ευρώ και το κινητό δεν ανοίγει εκτος ότι δεν παίρνει ελληνική sim κάρτα μέσα!!!!

φυσικά ο υπάλληλος προσπαθούσε να του εξήγηση ότι το κινητό παίρνει micro sim και για να άνοιξη την πρώτη φορα χρειάζεται σύνδεση με ηλεκρτονικό υπολογιστή και τα άκουγε λες και ήταν κινεζικα! ΕΛΕΟΣ!!!

που πας ρε μπάρμπα και πετάς την συνταξούλα σου για ένα κινητό που δεν ξέρεις τις δυνατότητες του???

τέλος πάντων ο πελάτης δεν ήξερε τι είναι το PC ο υπάλληλος δεν μπορούσε να βοηθήσει αλλιώς και έφυγε με το iPhone μέσα στο κουτάκι του πάλι :)

με λίγα λόγια και η κουτσή μαρία iPhone :D

ας έρθω λοιπόν στο θέμα μου...

είμαι σε φάση επιλογής κινητού με @@ ;) αλλα σκέφτομαι μεταξύ windows mobile η android

να σημιώσω ότι με τα iOS όπου είχα παλιότερα σε διαφορες έκδοσις δεν ήμουν καθόλου φρόνιμος :devil:3:)

να πω ότι γέρνω προς windows mobile θα ήθελα να ακούσω γνώμες όσο αφορά windows vs android

ευχαριστώ πολύ!

δεν παει να πει οτι επειδη ειναι 50 χρονων εχει αγνοια του iphone εχει αγνοια γενικα εδω ειναι παιδια της ηλικιας σου και παλι εχουν αγνοια δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα τι θελει ο καθενας να μαθει και ποσο ασχολειται! εγω ειμαι 53 και βαζω κατω στις γνωσεις στα κινητα και στους υπολογιστες και τον καλυτερο τεχνικο!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ένταξη μου φαίνεται ότι υπερβάλλεις λίγο για τον καλύτερο τεχνικό

άλλωστε το λέει η λέξη μονίτης καλύτερος τεχνικός :)

xaxaxa πλακα κάνω!

φιλε μου δεν ήθελα να προσβάλω τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας αν μπορείς να το πεις έτσι δηλαδή γιατί κάποια στιγμή θα φτάσω και εγώ αυτήν την ηλικία και ίσος να γνώριζα αρκετά περισσότερα από κάποιον μικρότερης ηλικίας απλά είπα ότι και η κουτσή μαρία έχει iphone

με την εννιά ότι έχει βρωμίσει ο κόσμος χωρίς να ξέρει πραγματικά να το δουλέψει...

όπως οι δικοίμου γονείς που δεν ξέρουν να στέλνουν μηνύματα

τέλος πάντων δεν θέλω να πω κάτι άλλο για το θέμα γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθώ

αυτό που θέλω να πω είναι ότι τελικά κατέληξα σε android και πήρα το samsung galaxy nexus i9250

και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή και από θέμα ταχύτητας από θέμα οθόνης και φυσικά από θέμα λειτουργικού

το μονο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να ασχοληθώ με το διάβασμα όσο αφορά το root για να μπορέσω να πειραματιστώ πάνω στην συσκευή με ασφάλεια...

για αυτό αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό μπορεί να μου στήλη κάποιο link εδώ ώστε να αρχίσω να μπαίνω στο νόημα.

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι τελικά κατέληξα σε android και πήρα το samsung galaxy nexus i9250

και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή και από θέμα ταχύτητας από θέμα οθόνης και φυσικά από θέμα λειτουργικού

το μονο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να ασχοληθώ με το διάβασμα όσο αφορά το root για να μπορέσω να πειραματιστώ πάνω στην συσκευή με ασφάλεια...

για αυτό αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό μπορεί να μου στήλη κάποιο link εδώ ώστε να αρχίσω να μπαίνω στο νόημα.

ευχαριστώ πολύ!

Έκανες φοβερή επιλογή. Και εγώ sgs2 είχα, αλλά επειδή κατάλαβα οτι σαν το pure android δεν έχει, αν πάρω android σε nexus θα καταλήξω σίγουρα.

Βασικά το μέγεθος μόνο με πειράζει, κατα τα άλλα το έδινα το lumia για το nexus.

Δημοσ.

Έκανες φοβερή επιλογή. Και εγώ sgs2 είχα, αλλά επειδή κατάλαβα οτι σαν το pure android δεν έχει, αν πάρω android σε nexus θα καταλήξω σίγουρα.

Βασικά το μέγεθος μόνο με πειράζει, κατα τα άλλα το έδινα το lumia για το nexus.

φιλε μου ακολούθησα τις οδηγίες σου είδα από κοντά και το lumia και το nexus κατέληξα σε nexus όσο αφορά το μέγεθος είναι καθαρά στα γούστα του καθενός πάντως σε σελίδες του internet είναι πράγματι πολύ βολικό τώρα μερικές κίνησης με το ένα χέρι είναι λίγο κουλαμάρα μερικές φορες αλλα πιστεύω αυτό είναι το λιγότερο στο τέλος θα κρατάμε tablets για κινητά για εκεί το πάνε μάλλον :)

Δημοσ.

Ρίξε ένα διάβασμα στο xda, όλα τα pinned που έχει μαζεμένα faq's και guides, και τα θέματα που είναι πιο συχνά για να μπεις στο κλίμα, να διαβάζεις απορίες άλλων κτλ.

Και αφού περάσει λίγος καιρός, (εγώ πχ πριν αγοράσω κινητό, 1 εβδομάδα πριν προεοιμάζομαι και τη πρώτη μέρα άντε δεύτερη έβαζα custom rom φαντάσου) τότε αρχίζεις και πειραματίζεσαι. Αλλά σιγά σιγά, πρώτα να βλέπεις εμπειρίες άλλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...