Elwxim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, σχετικά με το AION (παιχνίδι που πιστεύω ότι όλοι σχεδόν το ξέρετε)έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου ο οποίος δεν κρατάει το παιχνίδι .Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι: Λειτουργικό: Microsoft WindowsXP Home Edition Επεξεργαστής: Intel®Pentium®4CPU3.00GHz Μνήμη: 2038 RAM Έκδοση: DirectX 9.0c Κάρτα Γραφικών: Intel®GMA 3100 Θα ήθελα να μου πείτε με 70€ αν μπορώ να αγοράσω πράγματα ώστε να μπορώ να παίξω AION. Ευχαριστώ που διαβάσατε το post μου.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Θεωρητικά τα min requirements τα έχεις ... Σε τι ανάλυση παίζεις και ελπιζω να μην έχεις όλα τα Details στο τερμα!!
Elwxim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 δεν το εχω κατευασει ακομι..... αλλα θελω να ξεκινησω απλος ηθελα να ρωτισω
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοεις δεν το έχεις κατασκευάσει?? τώρα το πήρες?? ασυρναμολόγητο ειναι??
Elwxim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 To ΑΙΟΝ δεν εχω κατευάσει ακόμα απλως ηθελα να ρωτήσω αν θα κολλαει με αυτα τα χαρακηριστικα που εχω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει κατεβάσει το παιχνίδι εννοεί ο φίλος μάλλον αλλά σε δικαιολογώ stm καθώς υπάρχει ένα θεματάι με τα ελληνικά.
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει κατεβάσει το παιχνίδι εννοεί ο φίλος μάλλον αλλά σε δικαιολογώ stm καθώς υπάρχει ένα θεματάι με τα ελληνικά. Α καλά ναι τωρα το ειδα και εγώ δίκιο έχεις.... To ΑΙΟΝ δεν εχω κατευάσει ακόμα απλως ηθελα να ρωτήσω αν θα κολλαει με αυτα τα χαρακηριστικα που εχω Ε δοκιμασε το πρωτα και μετα αν δεις ότι δεν αντέχει το ξανασυζητάμε... τώρα τι νόημα έχει να ρωτάς??
Elwxim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εντάξει παιδιά συγνώμη για τα λάθη που κάνω απλός έχω συνηθίσει να γράφω γκρίκλις stm τελικά τι λες μπορώ να παίξω το παιχνίδι με μια καλύτερη κάρτα γραφικών ? γιατί σκέφτομαι να πάω να αγοράσω μια..
stm00192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ αν μιλάμε μονο για το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκίμασε πρώτα όπως έισαι γιατι λογικα θα το παίζει καλα... Αν δεν τότε μιλάμε για καμια φτηνή καρτούλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα