Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ τοσιμπα, συνδέθηκα σε ένα ελεύθερο δίκτυο (δεν ξέρω αν επηρεάζει απλά το αναφέρω) και όταν έκανα επανεκκίνηση το λαπτοπ πέρνω το μνμ Enter Password πριν μπει στα windows, δεν έχω βάλει κάποιον κωδικό στο bios και ουτε μ αφήνει να μπω στο bios, καμιά ιδέα?

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ τοσιμπα, συνδέθηκα σε ένα ελεύθερο δίκτυο (δεν ξέρω αν επηρεάζει απλά το αναφέρω) και όταν έκανα επανεκκίνηση το λαπτοπ πέρνω το μνμ Enter Password πριν μπει στα windows, δεν έχω βάλει κάποιον κωδικό στο bios και ουτε μ αφήνει να μπω στο bios, καμιά ιδέα?

Στο bios μπορουσες να μπεις νωριτερα?

Σχετικα με τα windows, με αλλα λογια εχει μπει password στον λογαριασμο σου, εχει δημιουργηθει αλλος λογαριασμος ο οποιος εχει password ή κατι αλλο?

Δημοσ.

Στο bios μπορουσες να μπεις νωριτερα?

Σχετικα με τα windows, με αλλα λογια εχει μπει password στον λογαριασμο σου, εχει δημιουργηθει αλλος λογαριασμος ο οποιος εχει password ή κατι αλλο?

Πριν έμπαινε κανονικά στα windows όπως και στο bios, τωρα μου εμφανίζει το μνμ Enter Password πριν μπει windows ενώ πατώντας f2 και f12 συνεχίζει να μην μ αφήνει να κάνω τπτ. Έβγαλα μπαταρία, το άφησα και χωρίς ρεύμα αλλά τπτ.

• Moderators
Δημοσ.

Πριν έμπαινε κανονικά στα windows όπως και στο bios, τωρα μου εμφανίζει το μνμ Enter Password πριν μπει windows ενώ πατώντας f2 και f12 συνεχίζει να μην μ αφήνει να κάνω τπτ. Έβγαλα μπαταρία, το άφησα και χωρίς ρεύμα αλλά τπτ.

Σχετικα με το δικτυο στο οποιο μπηκες, δεν γινεται να εχει βαλει καποιος κωδικο στο bios εαν φοβασαι κατι τετοιο.

Ποιο μοντελο λαπτοπ εχεις? Υπαρχουν τυχον default κωδικοι για το bios?

Δημοσ.

Σχετικα με το δικτυο στο οποιο μπηκες, δεν γινεται να εχει βαλει καποιος κωδικο στο bios εαν φοβασαι κατι τετοιο.

Ποιο μοντελο λαπτοπ εχεις? Υπαρχουν τυχον default κωδικοι για το bios?

Και εγώ δεν νομίζω να έγινε κατι με το δίκτυο, toshiba a100-906 είναι το μοντέλο, λίγο παλιό, αυτό ψάχνω και εγώ, μήπως βρώ κωδικούς...

Δημοσ.

Αντιστοιχο thread 5ετιας

Περιεργο μου φαινεται που και εδω το password προεκυψε ξαφνικα. Δυστυχως το google δεν βοηθαει σχετικα με το reset. Για αντιπροσωπεια λενε ολοιfrown.png

Μίλησα με το service της intel και μου λένε οτι πρέπει να το στείλω, ρώτησα τιμή και μου ζητάνε 60 ευρο + 20 μεταφορικά, δεν αξίζει τον κόπο καθώς είναι αρκετά παλιό και είναι στα σχέδια μου να πάρω καινούριο. Έψαξα αρκετά και επειδή πιάνουν και λίγο τα χέρια μου προσπαθώ να καθαρίσω το κωδικό μόνος μου. Βρήκα και κάποια σχετικά video στο youtube ωστόσο δεν μπορώ να βρώ το bios στον δικό μου, αν κάποιος έχει γνώση σε ηλεκτρονικά και μπορεί να βοηθήσει..

Well after a week of hell, i have solved it, no thanks to anyone here!!!!!... so if you would like the answer here it is. Toshiba has a known problem with this model of laptop. It has been known to set its bios password by itself. It is a simple fix, but should be done by a proffesional. There is no charge for this repair at a toshiba repair center.

If you want, this is what needs to be done. Remove the piece of plastic above the keyboard. Unscrew the 2 screws in the keyboard and lift the keyboard up( No reason to disconnect it ) Unscrew and remove the modem card in the center. There is 2 solder points c88 on the system board. You need to short those 2 points out while you press the power button on. This will reset the bios password. This should take someone about 5 minutes to do.

Αυτη λογικά είναι η λύση αλλά δεν ξέρω ποιες είναι οι 2 βίδες του πληκτρολογίου

• Moderators
Δημοσ.

Well after a week of hell, i have solved it, no thanks to anyone here!!!!!... so if you would like the answer here it is. Toshiba has a known problem with this model of laptop. It has been known to set its bios password by itself. It is a simple fix, but should be done by a proffesional. There is no charge for this repair at a toshiba repair center.

If you want, this is what needs to be done. Remove the piece of plastic above the keyboard. Unscrew the 2 screws in the keyboard and lift the keyboard up( No reason to disconnect it ) Unscrew and remove the modem card in the center. There is 2 solder points c88 on the system board. You need to short those 2 points out while you press the power button on. This will reset the bios password. This should take someone about 5 minutes to do.

Αυτο δεν ειναι απλο bug, η χαρα της ηλιθιοτητας μου ακουγεται, με ιδιαιτερα επιπονες επιπτωσειςshock.png

Και αν προκυψει ξανα το προβλημα, τι κανεις?

Κανε ενα κοπο να ποσταρεις την επιβεβαιωση οταν και εαν το κανεις.

Αυτη λογικά είναι η λύση αλλά δεν ξέρω ποιες είναι οι 2 βίδες του πληκτρολογίου

Ριξε μια ματια εδω μηπως και παρεις καποια ιδεα. Δεν εχει το μοντελο σου, εχει το 105, αλλα ισως σου φανει χρησιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...