Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Lets go:

Budget: 700 (720 max)

Χρήση: Gaming

Οθόνη: Υπαρχει 22" 1920χ1080

Καταστήματα: Απ' όλα

Θέλουμε full build με case κλπ. Όχι keyboard,mouse,speakers. Επίσης θέλω να του βάλω SSD πείτε μου εσείς αν αξίζει.

Thanks <3

Δημοσ.

Nαι, αν είναι να κάνει o/c οπωσδήποτε σ αυτόν. Μετά βέβαια πάμε στα 750 και δεν έχει νόημα γιατί θα μπορούσε με αυτά τα 55 ευρώ να πάει σε καλύτερη κάρτα γραφικών (560ti) που είναι και το πρωταρχικό σε gaming pc.

Δημοσ.

Όχι O/C δεν παίζει. Για δώστε κάνα λινκ για 560ti που έχετε στο μυαλό σας γιατί έχει και πολλούς κατασκευαστές ρε γμτ.

Δημοσ.

Για την φτηνότερη μιλάμε ρε συ. Άλλωστε πέρα από το σύστημα ψύξης (που αν δεν την κλοκάρεις σου κάνουν όλα) δεν έχουν άλλες διαφορές.

http://www.skroutz.gr/s/319738/Gainward-GeForce-GT%CE%A7560Ti-1024MB-1824.html

Bλέπω ότι ανέβηκαν κι άλλο οι τιμές. Αν θες την άποψή μου δεν αξίζει η χρηματική διαφορά από την 6870. Δεν θα δεις βελτιώση που να δικαιολογεί αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Ναι σε νιώθω. Και για τον SSD τώρα που βλέπω ολοκληρωμένο build και τιμή, έχεις δίκιο χλωμό. Για την cpu αξίζει να παω 2500?

Δημοσ.

Τι να σου πω, διαφορές στις επιδόσεις δεν θα δεις στα games ούτε πουθενά αλλού. Εσύ ξέρεις αν αξίζει για ψυχολογικούς λόγους (=έχω το "τελευταίο" μοντέλο) να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω. Εγώ π.χ. το έκανα.

Δημοσ.

Μπα δεν παίζει το κύρος. Aν ήταν για μένα το pc θα το σκεφτόμουν for sure όμως :). Ωραία thanks ρε dino και tolis, μάλλον αυτούσιο θα το παραγγείλω όπως το προτείνατε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...