Αλέκος_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη σελίδα που έφτιαξα για το γραφείο μας. Να είστε ... ευγενικοι γιατι ειναι η 1η μου σοβαρη προσπαθεια... Δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα προκειμενου να περιορισουμε τα εξοδα ειπα να δοκιμασω. Θα ηθελα ομως να με βοηθησετε λεγοντας μου οχι τοσο τι σας αρεσε, αλλα τι δεν σας αρεσε. Ευχαριστω πολυ! www.asfa-lyseon.gr
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Για 1η φορά είναι αρκετά καλά!! Μπράβο σου! Αυτό που θα μπορούσες να αλλάξεις για να ομορφύνεις το site, είναι να αλλάξεις το πως φαίνεται το menu αριστερά "Περιεχόμενα" με κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα στο internet. Τέλος, ίσως ένα απαλό χρώμα για background να ταίριαζε πιο πολύ !
deem Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Όντως για πρώτη προσπάθεια έχει γίνει όμορφη δουλειά! Θα συμφωνήσω κι εγώ πως το μενού αριστερά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Όπως επίσης θα μπορούσε να έχει κάποια απόχρωση του κόκκινου, να δένει οπτικά και με το πάνω μενού, το οποίο μου άρεσε. Και πέρα από τον σχεδιασμό, νομίζω περιέχει αρκετές και χρησιμές πληροφορίες στον επισκέπτη. Μαθαίνει αυτά που θέλει!
Αλέκος_ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Μήπως θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι εννοείτε για το αριστερά μενού. Θα βοηθούσε πολύ αν είχα κάποια links με παραδείγματα μενού άλλων ιστοσελίδων, γιατί όντας μη επαγγελματίας σπάω το κεφαλι μου να κατεβασει καμια ιδεα για διαφορετικο στησιμο, αλλα δεν....
leonidas_fs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραία προσπάθεια φίλε. Ενα πράγμα που πιστεύω οτι πρέπει να αλλάξεις είναι να βάλεις favicon ( είναι αυτή η φωτογραφιούλα που εχει απιστερά απο το www.insomnia.gr/)
egoeimai1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Θα ήταν καλύτερο να κεντράρεις όλο το site. Σε οθόνη με μεγάλη ανάλυση, εμφανίζεται αριστερά της οθόνης.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Η προσπάθεια είναι καλή, παρόλα αυτά πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να φαίνεται πιο επαγγελματική: 1. Κοίταξε να μικρύνεις λίγο τα πάντα, φαίνονται πολύ μεγάλα ακόμα και σε ανάλυση για Laptop 2. Κέντραρε το site και άφησε περιθώρια αριστερά/δεξιά όπως το insomnia π.χ. 3. Το "πάνω μέρος" απο το site σου, καθώς και τα εικονίδια πιάνουν αρκετό χώρο απο το κύριο κομμάτι του site που είναι οι πληροφορίες. 4. Κόψε τα πολλά animation είναι αρκετά κουραστικό. Ιδιαίτερα το πάνω banner, και ειδικά όταν κάνει reset ολόκληρο κάθε φορά που επιλέγω menu. 5. Το breadcrumb δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Ένα level κατεβαίνεις max. Τσάμπα πιάνει χώρο.
Αλέκος_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ειναι πολυ βοηθητικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα