Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,φτιάχνω ένα Pc για ένα φιλαράκι και θέλει οπωσδήποτε οθόνη με ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη για να βλέπει και τηλεόραση.

Το Budget είναι από 160 μέχρι 220ευρώ. Ίντσες 21,5-23.Ανάλυση 1920x1080p.

Έχετε να προτείνετε κάποια?

Δημοσ.

Γιατί τζάμπα...?Ούτως η άλλως έφαγε κόλλημα και θέλει η οθόνη να έχει οπωσδήποτε ενσωματωμένο DVB-T.

Δημοσ.

Γτ οτιδήποτε πάνω απο 150Ε ειναι τζάμπα χρηματα για οποιοδηποτε μονιτορ με TN panel!

Δημοσ.

επίσης λέει 50hz....θα είναι πρόβλημα στο gaming?δεν ξέρω ρωτάω!

προσπάθησε να τον πείσεις για ips πάντως....δείξ'του μια κ θα καταλάβει!κ ιδιαίτερα όταν καταλάβει πως δεν θα χρειάζεται να μένει ακίνητος σε ένα σημείο για να βλέπει σωστά τα χρώματα!

Δημοσ.

Λογικά σαν τηλεόραση εννοεί 50hz. Κατά τα άλλα μην τα λέτε έτσι βρε παιδιά σιγά μη χρειαστεί και ζώνη ασφαλείας ο άνθρωπος. Καλύτερες οι ips και πλέον μονόδρομος αν δεν θέλεις συγκεκριμένα πράγματα (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά μην τρελένεστε κιόλας

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι και το θέμα της συνήθειας Δεινόσαυρε, αν έχεις συνηθίσει πολύ καιρό σε IPS/VA το TN σου κακοφαίνεται αμέσως...

Δημοσ.

εμένα με εκνευρίζει τραγικά που τα χρώματα αλλάζουν ανάλογα με το πως κάθομαι! samsung t240hd έχω που είναι κ τηλεόραση!!

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα την LG M2362D 23" (το έργραψα και σε αλλο post)

Εχω πανω της το PC σε DVI και τα XBOX360/PS3 σε 1080p με hdmi

Ειναι σουπερ φωτεινη, και με παρα πολυ καλό χρώμα.

Τιμη 180-200 ευρω και με λιγο παραπανω στα 240 περιπου πλεον παιρνεις το ιδιο μοντελο σε 27"

Δεν ειναι LED αλλα με δυναμικη αντιθεση 50000:1 και ζωηρα χρωματα στα 1080p.

Απο εισοδους, αστα να ανε, οι μισες αχρειαστες θα σου ειναι (μιλαμε για πολλες!) π.χ. εχει 2 scart (το ενα με RGB για παλαιες π.χ. κονσολες/micro!), 2 hdmi κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...