Προς το περιεχόμενο

Klipsch s4i - iStorm Golden Hall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανένα 6μηνο είχα αγοράσει τα Klipsch S4i για το iPhone 3GS μου, μετά από κάμποση έρευνα online για ένα ποιοτικό ακουστικό για iPhone. Τα είχα βρει φτηνότερα στο net, αλλά έχοντας διαβάσει ότι κυκλοφορούν πάρα πολλές απομιμήσεις, προτίμησα να δώσω 30€ παραπάνω και να τα πάρω σίγουρα αυθεντικά.

Καμιά εβδομάδα πριν σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο και τα κουμπιά ελέγχου, και αποφάσισα να τα επιστρέψω στο κατάστημα, όντας μέσα στην εγγύηση. Η κατάσταση τους ήταν μέτρια, έδειχναν ότι είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά, και το σημείο που "σπάει" το καλώδιο κοντά στο βύσμα είχε φθαρεί πολύ. Δεν είχα και πολλές ελπίδες για να λέω την αλήθεια, αλλά μιας και το Golden Hall είναι δίπλα στη δουλειά μου είπα να το δοκιμάσω.

Τα πήγα λοιπόν με την απόδειξη ανά χείρας, η υπάλληλος στο ταμείο με ρώτησε τι έχουν, τα έλεγξε, και μετά πήρε ένα καινούργιο, το άνοιξε, και μου έδωσε τα ακουστικά (δε μου έδωσε δηλαδή τα παρελκόμενα, κάτι που δεν με απασχόλησε). Φανταστική εξυπηρέτηση, πολύ γρήγορη και χωρίς καμία ερώτηση.

Ο λόγος που το αναφέρω και κάνω και νέο thread, είναι γιατί γενικά σε αυτή τη χώρα η εγγύηση είναι κάτι που συνήθως απλά το δίνουν για να λένε ότι "το προϊόν έχει εγγύηση x χρόνια" και η συμπεριφορά εκεί ήταν άψογη, και γιατί τα ακουστικά είναι γενικά είδος ελαφρώς αναλώσιμο λόγω χρήσης, οπότε αυτού του είδους η εγγύηση βολεύει πολύ.

Δημοσ.

Οι καλές περιπτώσεις εξυπηρέτησης (εντός ή εκτός εγγύησης), καλό είναι να αναφέρονται.

Με 'γειες τα ακουστικά... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...