Προς το περιεχόμενο

Box.com ή Dropbox.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά. Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά τα 2. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο? Ένα αρνητικό και στα 2 είναι ότι χρειάζεται να κάνεις download το αρχείο..

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά. Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά τα 2. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο? Ένα αρνητικό και στα 2 είναι ότι χρειάζεται να κάνεις download το αρχείο..

και τα 2 ειναι καλα,

με το τελευταιο εννοεις οτι θα ηθελες απλα να υπαρχει στο ιντερνετ και να μην χρεαζετε να το κατεβασεις?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλυτερο. Υπαρχει αυτο που καλυπτει τις αναγκες σου καλυτερα. Θες μπολικο δωρεαν χωρο, box. Θελεις αυτοματο sync, dropbox.

Δημοσ.

Εμείς που κάναμε ένα project 3 άτομα και ο καθένας έφτιαχνε το δικό του κομμάτι από το δικό του pc(HTML,SQL...)χρησιμοποιούσαμε το dropbox και το αυτόματο sync μας βόλεψε πολύ!Τώρα το box δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να σου πω...

Δημοσ.

ευχαριστω. εννοω τα αρχεια να ειναι ετοιμα για χρηση και να μην θελουν κατεβασμα γιατι απο κινητο ειναι σπαστικο. προς dropbox καραληγω

Δημοσ.

Το box νομιζω εχει περιορισμο στο μεγεθος του αρχειου (νομιζω ως 1gb) αλλα εχει ενα ετοιμο iframe (νομιζω) με το οποιο το βαζεις στο site σου και ο επισκεπτης κανει browse στον public folder σου

Δημοσ.

Το box νομιζω εχει περιορισμο στο μεγεθος του αρχειου (νομιζω ως 1gb) αλλα εχει ενα ετοιμο iframe (νομιζω) με το οποιο το βαζεις στο site σου και ο επισκεπτης κανει browse στον public folder σου

Καλη χρηση και αυτη. Μαλλον θα χρησιμοποιησω το Airoid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...