djk6stas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρετώ παιδιά. Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά τα 2. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο? Ένα αρνητικό και στα 2 είναι ότι χρειάζεται να κάνεις download το αρχείο..
PARASwrite Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρετώ παιδιά. Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά τα 2. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο? Ένα αρνητικό και στα 2 είναι ότι χρειάζεται να κάνεις download το αρχείο.. και τα 2 ειναι καλα, με το τελευταιο εννοεις οτι θα ηθελες απλα να υπαρχει στο ιντερνετ και να μην χρεαζετε να το κατεβασεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρετώ παιδιά. Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτά τα 2. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο? Ένα αρνητικό και στα 2 είναι ότι χρειάζεται να κάνεις download το αρχείο.. Δεν υπαρχει καλυτερο. Υπαρχει αυτο που καλυπτει τις αναγκες σου καλυτερα. Θες μπολικο δωρεαν χωρο, box. Θελεις αυτοματο sync, dropbox.
Shitty Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εμείς που κάναμε ένα project 3 άτομα και ο καθένας έφτιαχνε το δικό του κομμάτι από το δικό του pc(HTML,SQL...)χρησιμοποιούσαμε το dropbox και το αυτόματο sync μας βόλεψε πολύ!Τώρα το box δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να σου πω...
djk6stas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω. εννοω τα αρχεια να ειναι ετοιμα για χρηση και να μην θελουν κατεβασμα γιατι απο κινητο ειναι σπαστικο. προς dropbox καραληγω
Shitty Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εμείς τα τρέχαμε μέσω dropbox αλλά πάντα τα κατεβάζαμε για να έχουμε backup.
nilosgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το box νομιζω εχει περιορισμο στο μεγεθος του αρχειου (νομιζω ως 1gb) αλλα εχει ενα ετοιμο iframe (νομιζω) με το οποιο το βαζεις στο site σου και ο επισκεπτης κανει browse στον public folder σου
djk6stas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το box νομιζω εχει περιορισμο στο μεγεθος του αρχειου (νομιζω ως 1gb) αλλα εχει ενα ετοιμο iframe (νομιζω) με το οποιο το βαζεις στο site σου και ο επισκεπτης κανει browse στον public folder σου Καλη χρηση και αυτη. Μαλλον θα χρησιμοποιησω το Airoid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα