jmallen3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Έχω δημιουργήσει ένα site/forum (στην υπογραφη μου μπορειτε να το δειτε) και ψαχνω τροπους για να το κάνω γνωστο και να αποκτησει επισκεψιμοτητα. έχω φτιάξει facebook και twitter αλλα θα ηθελα απο τους πιο εμπειρους να βοηθησετε ωστε να αυξησω την επισκεψιμοτητα και τη συμμετοχη στο forum και το site.
optimus_crime Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αν θες να το προωθήσεις τζαμπα φτιάξε και κανα trailer στο youtube (δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό... αλλά καν' την προσπάθεια σου) , επίσης μπορείς μέσω youtube μιας και πρόκειται για τεχνολογία(android) να φτιάξεις και video (reviews κ.τ.λ) με υπογραφή του site σου. Αν θες να πληρώσεις υπάρχουν πολλές επιλογές για διαφήμιση. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί δεν το έχω ψάξει και αρκετά. Εδώ το δικό μου site .
aledjo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) @jmallen3 εχεις pm http://seotzis.blogspot.com Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2012 από aledjo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα