Προς το περιεχόμενο

Google.com ή google.gr;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ψάχνετε να βρείτε κάτι, τι χτυπάτε google.com ή google.gr;

Παίδες σας παρακαλώ βοηθήστε με σε αυτό αν θέλετε.

Μου ζήτησαν να βάλω μια διαφήμιση από τον Χρυσό οδηγό, και μου είπαν ότι αυτοί βλέπουν τα στατιστικά από το google.com και όχι από το google.gr

Εσείς όταν αναζητάτε κάπου κάτι, σε ποιο από τα δύο ψάχνετε;

Δημοσ.

Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω και εγω, αλλά το θέμα είναι ότι οι τύποι από τον χρυσό οδηγό, μου είπαν ότι παίρνουν τα Adwords από το .com και όχι από το .gr!!!

Οπότε τι γίνετε; Αυτοί κοιτάνε τα σωστά Adwords ή εμένα μου πουλάνε φούμαρα;

Δημοσ.

Εχω δει φιλος να κανει .com και δεν τον παει σε .gr . Εγω παντως παντα www.google.gr μπαινω αλλα και μια-δυο φορες που εχω μπει .com με βγαζει στο .gr ;)

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το .Com,δεν με μεταφέρει αυτόματα στο .gr, υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα κάθε αναζήτησης αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δημοσ.

Για να μην σας ανακατευθύνει

Μόλις σβήσεις ιστορικό / αλλάξεις ip ή κάτι σχετικό, η ρύθμιση αυτή χάνεται. Ο μόνος τρόπος είναι να είσαι συνδεδεμένος στο google λογαριασμό σου

Δημοσ.

στο firefox αν πας να κανεις αναζητηση απο την ενσωματομενη στη μπαρα αναζητηση κανει μονο στο com και δεν εχει επιλογη για ελληνικα ακομα και αν εισαι συνδεδεμενος στο λογαριασμο σου, επισης ολες οι αναζητησεις εκει γινονται σε https

Δημοσ.

Αν θέλετε να ψάξετε κάτι σε οποιοδήποτε property της Google (google.com, google.fr, google.gr κλπ) χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις ρυθμίσεις που έχετε, απλά προσθέστε /ncr στο τέλος. Αν για παράδειγμα έχετε google.gr ως προεπιλογή και θέλετε να κάνετε μια αναζήτηση στο google.com, γράψτε στον browser google.com/ncr και θα σας πάει στο google.com (αντί να σας πάει στο google.gr).

Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω και εγω, αλλά το θέμα είναι ότι οι τύποι από τον χρυσό οδηγό, μου είπαν ότι παίρνουν τα Adwords από το .com και όχι από το .gr!!!

Επίσης όσον αφορά το Adwords, εσύ (ή όποιος σου φτιάχνει τις διαφημίσεις τέλος πάντων) καθορίζεις σε ποιες χώρες και γλώσσες θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σου. Οπότε δεν έχει τόση σημασία αν κοιτάς τις διαφημίσεις σου από το google.com ή το google.gr, αρκεί να έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις με αυτές που έχουν οι διαφημίσεις σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...