drake. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων σε m2ts αρχεία (tsmuxer δεν μου κάνει)οποιως ξέρει κάτι ας κάνει τον κόπο να πει ευχάριστω
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων σε m2ts αρχεία (tsmuxer δεν μου κάνει)οποιως ξέρει κάτι ας κάνει τον κόπο να πει ευχάριστω Αν μας έλεγες και για ποιον λόγο δεν σου κάνει να δούμε τι να σου προτείνουμε... Έτσι γενικά πάντως εκτός από το tsmuxer υπάρχει και το multiAVCHD
drake. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αν μας έλεγες και για ποιον λόγο δεν σου κάνει να δούμε τι να σου προτείνουμε... Έτσι γενικά πάντως εκτός από το tsmuxer υπάρχει και το multiAVCHD Γεία σου φίλε και ευχαριστώ για την απάντηση.το tsmuxer δεν μου κάνει γιατί όταν κανό μετατροπή mkv αρχείο σε m2ts δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους στο ps3 ότι και να έχω δοκιμάσει από της ρυθμίσεις του ps3 δεν γίνεται τίποτα γι αυτό και θέλω άλλο πρόγραμμα.
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παίζει το PS3 m2ts με εξωτερικούς υπότιτλους;;; Αν το κάνεις σε δομή bluray από το tsmuxer δεν το βλέπει; Βασικά τι μπορεί να παίξει;Και γενικά μπορεί να δει εξωτερικούς υπότιτλους; Στην τελική χωρίς να ξέρεις το μόνο που θα δουλέψει είναι να τους κάψεις στην εικόνα.
drake. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παίζει το PS3 m2ts με εξωτερικούς υπότιτλους;;; Αν το κάνεις σε δομή bluray από το tsmuxer δεν το βλέπει; Βασικά τι μπορεί να παίξει;Και γενικά μπορεί να δει εξωτερικούς υπότιτλους; Στην τελική χωρίς να ξέρεις το μόνο που θα δουλέψει είναι να τους κάψεις στην εικόνα. Εξωτερικούς δεν παίζει αλλά όταν κάνεις μετατροπή το mkv με τους υπότιτλους τους περνάει στο m2ts χωρίς να σου βγάζει μετα την μετατροπή τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο και απο το pc αν επιλέξεις απο τον player να παίξουν οι υπότιτλοι τους παίζει ενώ από το ps3 αν επιλέξεις από την επιλογή ενεργοποίηση υπότιτλον δεν τους βλέπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα