Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,σήμερα ο πισις μου μου εμφάνισε ένα πρόβλημα καθώς έπαιζα ένα game,εκεί λοιπών που ήμουν μέσα στο game ξαφνικά το πισι κολλάει και μου δείχνει κάτι κόκκινες γραμμές από την κορυφή της οθόνης μέχρι κάτω,με το που τον έκλεισα οι κόκκινες γραμμές ήταν ακόμα εκεί,και μετά απο το σημαιάκι των windows έβγαζε μια μπλέ οθόνη,μετά από 2-3 φορές που έκλεισε από μόνος του άνοιξε κανονικά και όλα καλά τώρα,αυτό το πρόβλημα μου το εμφανίζει συχνά και φοβάμε μήπως έχει πάθει τίποτα καμιά κάρτα γραφικών,άλλωστε το pc είναι από το 2006.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποια είναι η κάρτα γραφικών; Βασικά καλό θα ήταν να γράψεις όλο το σύστημα...

Θερμοκρασίες; Κατέβασε το HWmonitor και δώσε εικόνα.

Δημοσ.

Οτι ειπε ο απο πανω...

ή προβλημα θερμοκρασιών ειναι ή τα φτύνει η κάρτα σιγά σιγά!!!

Δωσε μας λοιπόν θερμοκρασίες...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

Έχω για κάρτα γραφικών την NVIDIA GeForce 7300 GS

(Δεν είμαι σίγουρος εάν βρήκα το σωστό πρόγραμμα για να μετρήσω τις θερμοκρασίες :) )

post-205229-0-80303100-1330424105_thumb.png

Δημοσ.

Κοιτα οι temps που βλέπω δεν είναι και πολυ ενθαρυντικες για κατασταση ηρμιας...

Για να έχουμε μια καλυτερη εικονα κατεβασε αυτο και δώσε μας φοτο

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

Επισης foto απο αυτό αφου το έχεις τρεξει για κανενα 2λεπτο...

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Δημοσ.

H 7300 θα σε αποχαιρετάει :P

Πάστα ξέρεις να αλλάζεις;

Άνοιξε το κουτί απο το πλάι και βάλε να φυσάει τίποτε την κάρτα γραφικών (ανεμιστήρας απο το καλοκαίρι B)). Δες και αν η ψήκτρα της κάρτας καίει.

Δημοσ.

Τελικα μετα απο αποφαση των γονιων μου θα το πανε για service σε ενα μαγαζι..:P

Και ευχαριστώ για την βοήθεια!

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τι service ρε συ και τζαμπα λεφτα.τι ειναι,αυτοκινητο να του αλλαξεις τα λαδια? <--που και αυτο ευκολο ειναι.

αυτο που λες ειναι καθαρα θεμα καρτας γραφικων.(γιατι τροφοδοτικο δεν παιζει να ειναι).

Τα λεφτα που θα δωσεις στο service,τα εχεις δωσει για να αλλαξεις την καρτα.

Δημοσ.

Τι service ρε συ και τζαμπα λεφτα.τι ειναι,αυτοκινητο να του αλλαξεις τα λαδια? <--που και αυτο ευκολο ειναι.

αυτο που λες ειναι καθαρα θεμα καρτας γραφικων.(γιατι τροφοδοτικο δεν παιζει να ειναι).

Τα λεφτα που θα δωσεις στο service,τα εχεις δωσει για να αλλαξεις την καρτα.

Δίκιο έχεις!Και εγώ αυτό λέω,αλλα...

Tον πήγαν στα Multirama και έβαλαν την http://www.skroutz.gr/s/435212/Sapphire-Radeon-HD-7770-GHz-Edition-1G%CE%92-GDDR5.html δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλή,από ότι μου είπαν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με την 560ti.

Δημοσ.

Καλα,τεσπα.καλη καρτα σου εβαλαν.φυσικα και ειχες πολυ καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα αλλα και με αυτη,καλα εισαι.καμια σχεση με την 7300 που ειχες.απο περιεργεια,ποια ειναι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του υπολογιστη?

(ελπιζω να μην σε χρεωσαν τιποτα service και να πληρωσες μονο την καρτα).

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι έχει έναν Inter Core 2 Duo μόνο μιας και δεν τον έχω μπροστά μου :P

Δηλαδή θα μπορώ να παίζω π.χ. mw3 ή bf3 ή θα τρώω κολλήματα?

Αργότερα θα βάλω και πιο πολλή ραμ αφού έχει μόνο ένα Gb και άλλο τροφοδοτικό.

Πήραν 20 ευρώ γιατί θα κάνουν και καθάρισμα είπαν,λες και δεν μπορούσα μόνος μου..

Δημοσ.

Εξαρταται την αναλυση της οθονης σου και στα ποσα ghz ειναι ο επξεργαστης σου.επισης και ποση μνημη εχεις.απο θεμα καρτας,ναι θα μπορεις να τα παιξεις αυτα.οχι στα τερματα αλλα θα μπορεις.

Edit:βαλε γρηγορα μνημη......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...