Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και μετά να βγάλουμε τα avatars, το registration date, το post counter κτλπ κτλπ...

Πω πω, 42.908 και γω ειμαι ακομα στα 40 :P

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, πόσες φορές πια χαλάει ο υπολογιστής σας που πρέπει να τον αναφέρετε και σε κάθε post;:lol: Άσε δε που όταν ανοίγετε θέμα (όχι να απαντάτε σε κάποιο) θα έπρεπε να τη γράφετε και στο αρχικό κείμενο - όπως είδατε, δεν κοιτάμε όλοι τις υπογραφές σας!

Αφού δεν τις κοιτάτε,τότε τί σας ενοχλούν;

Εμένα πάλι με πειράζουν άλλα πράγματα στις υπογραφές, αλλά δεν το κάνω θέμα.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι είναι ότι πιο λογικό το να διαβάζω συνθέσεις υπολογιστών στις υπογραφές των χρηστών ενός τεχνολογικού board.

Και νομίζω πως υπάρχει όριο για το μέγεθος των υπογραφών, δεν είναι χύμα.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι είναι ότι πιο λογικό το να διαβάζω συνθέσεις υπολογιστών στις υπογραφές των χρηστών ενός τεχνολογικού board.

Και νομίζω πως υπάρχει όριο για το μέγεθος των υπογραφών, δεν είναι χύμα.

Ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό η σύνθεση του υπολογιστή στην υπογραφή. Επίσης η υπογραφή δεν υπάρχει μόνο για να βοηθάει κατά κάποιον τρόπο τα προβλήματα που έχουμε, αλλά και για άλλους λόγους. Είναι σαν τρόπος επικοινωνίας γενικότερα.

Ακόμη κάποιος που ψάχνει να στήσει το σύστημά του, μπορεί να ρίξει μία ματιά στις υπογραφές των άλλων και να έχει μία γενική άποψη για την εικόνα της αγοράς, μπορεί να πάρει ιδέες, να βρει πιο εύκολα άτομα που έχουνε συγκεκριμένα εξαρτήματα Η/Υ. Η υπογραφή εκφράζει την προσωπικότητά σου. Ξέρεις με ποιόν μιλάς περίπου και έχεις μία εικόνα. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. :rolleyes:

Τέλος θα συμφωνήσω με τον Thresh ίσως στο μέλλον να γίνει και κάποιο addon όπου οι πληροφορίες θα συντάσσονται με τη σωστή σειρά και όχι όπως θέλει ο καθένας.

Επίσης για να μην ποιάνουν πολύ χώρο και ενοχλούντε μερικοί θα μπορούσαν να γίνουν και spoiler.

Δεν ξέρω βέβαια το κατά πόσο θα είναι πρακτικό αυτό (εννοώ το spoiler). :)

Δημοσ.

Αφού δεν τις κοιτάτε,τότε τί σας ενοχλούν;

Εμένα πάλι με πειράζουν άλλα πράγματα στις υπογραφές, αλλά δεν το κάνω θέμα.

ΔΕ με ενοχλούν οι υπογραφές, με αφήνουν παγερά αδιάφορο και μάλιστα ούτε καν τις βλέπω! Απλά λέω ότι δεν είναι σωστό να θεωρεί κανείς ότι η υπογραφή του αποτελεί αυτονόητο μέρος της περιγραφής του προβλήματός του!

Δημοσ.

Όταν έχω κάποιο πρόβλημα ή όταν θέλω να δείξω πως τρέχει ένα παιχνίδι στο PC μου ή, τέλος πάντων, θέλω να αναφέρω κάτι σε σχέση με αυτό, γράφω ένα απλό "στο μηχάνημα της υπογραφής μου..." και ξεμπέρδεψα. Δεν θεωρώ αυτονόητο ότι κάποιος πρέπει να δει την υπογραφή μου, αλλά, όταν χρειάζεται να παραπέμψω κάποιον σε αυτήν, είναι μία διευκόλυνση για εμένα.Το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι από όσο έχω δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...